В магазин Aquarium.bg можете да закупите най-различни видове аквариуми по поръчка. Ние ще се съобразим с параметрите, които ни предоставяте и с вашите желания относно начина, по който да изглежда вашия аквариум.

Като стандартна форма за аквариуми е приета правоъгълната, но нека това не ви отказва да поръчате аквариум във форма, която считате най-подходяща за вашия дом или офис. При нас, освен правоъгълен аквариум с желаните от вас размери, можете да поръчате още и овален с огънато панорамно стъкло, ъглов, шестоъгълен, полуцилиндричен и др. В нашия сайт сме предоставили лесен и удобен начин да изберете дизайна и да зададете параметрите на аквариума, който желаете.

Можете да изберете още и от какво да бъде изработен капака на аквариума (стъкло, PVC, алуминий) и какъв цвят да бъде той. Предлагаме над 10 различни цвята и десена за капак на аквариум и над 30 цвята за поставка за аквариум в случай, че желаете такава. Можете да посочите също дали желаете да има лайсни по ръбовете или не, а също и да добавите допълнителни уточнения и описания в предоставеното поле за бележки.

В магазин Aquarium винаги се стараем да предлагаме оптимално качество на предлаганите от нас продукти в съчетание с достъпни цени. Това важи с пълна сила и за аквариумите, които изработваме по поръчка. Изпратете ни заявка за оферта с вашите изисквания и ние ще се свържем вас и ще ви уведомим за цената на желания от вас аквариум. Освен, че са много по-интерактивни и интересни като дизайн, аквариумите по поръчка могат да се впишат по чудесен начин в дома ви без да заемат излишно много място. С тях можете да внесете допълнителна доза уют и спокойствие, а също и да събудите възхищението на своите гости.

Заявка за оферта на аквариум по индивидуални изисквания
 1.Форма на аквариум
 2.Размери
 Дължина (см)
 Ширина (см)
 Височина (см)
 3.Капак
Моля изберете цвят на капака, при избор на "BOND"
 4. Лайсни по ръбовете  

 5. Поставка за аквариум
6. Данни за контакт с Вас
Име:

Телефон**:

E-mail адрес:

Коментар
Наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения телефон. Благодарим ви, че използвахте нашите услуги!
Не се отговаря на запитвания без посочен телефон за контакти!