Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аксесоари

Аксесоари
Показване:
Подреждане по:
Щипка за растения 50см Продука не е наличен

Грунд AquaEL Basalt 2-4мм

Грунд AquaEL Basalt 2-4 mm е  изработен от естествени материали, които не вредят на водата и обитателите на аквариума. Подходящ за аквариуми с риби, к..

4.20лв.

Грунд AquaEL Dolomite 2-4мм 2кг / 10кг

Грундa Dolomite 2-4 мм от AquaEL e субстрат специално създаден за аквариуми с риби, които живеят в твърда алкална вода.Преди употреба изплакнете д..

4.20лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 1.4-2мм 2кг / 10кг

Натурален многоцветен грунд 1.4-2 mm от AquaEL е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продукта е изработен от естествени материали, които не вредят ..

4.20лв.

Почистваща гъба 90° EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба 90° за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности и е изкючително ефективна за почистването на трудно..

11.50лв.

Почистваща гъба EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности в аквариума. С нея лесно, бързо и ефективно се премахва..

11.50лв.

Четка за водорасли EHEIM RapidCleaner

Четката за водорасли RapidCleaner е произведена от висококачествени материали с дълъг живот. Използва се за безопасното отстраняване на водораслите и ..

11.50лв.

Landscape scraper Macro

Инструмент за моделиране дъното на аквариума..

12.40лв.
Разтвор Dennerle pH­ calibration solution 4 Продука не е наличен

Разтвор Dennerle pH­ calibration solution 4

Dennerle разтвор за калибриране на  рН 4 - 50ml     Необходим за калибриране на рН електроди.     Подходящ за всички видове рН електроди. ..

13.90лв.

Разтвор Dennerle pH­calibration solution 7, 50 мл.

Dennerle разтвор за калибриране на  рН 7 - 50ml     Необходим за калибриране на рН електроди.     Подходящ за всички видове рН електроди. ..

13.90лв.
Субстрат EHEIM Desert Sand Namibia Продука не е наличен

Субстрат EHEIM Desert Sand Namibia

EHEIM Desert Sand Namibia е натурален субстрат предназначен за терариуми . Пясъкът е с ниско съдържание на прах и фина структура, така че няма опаснос..

14.40лв.
Субстрат EHEIM Desert Sand Sahara Продука не е наличен

Субстрат EHEIM Desert Sand Sahara

EHEIM Desert Sand Sahara е натурален субстрат предназначен за терариуми . Пясъкът е с ниско съдържание на прах и фина структура, така че няма опасност..

14.40лв.

Пинсета AquaEL 27cm

Пинсетата 27cm от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейния дизайн позволява лес..

15.50лв.

Пинсета със закривен връх AquaEL 27cm

Пинсетата със закривен връх 27cm от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейния ди..

15.50лв.