Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари

Аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Пинсета Fluval 27см

Това е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Предназначен е за засаждането на малки и тънки растения. Накрайниците с гумено покритие ..

11.50 лв.

Закривена ножица Fluval S 25cm

Закривената ножица S - 25 см. от Fluval е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Ножицата е изработена от устойчива и неръждаема стома..

20.90 лв.

Aquili Пинсета 27 см крива

Тази крива пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80 лв.

Aquili Ножица 25 см крива

Това е крива ножица за растения 25 см. на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аква..

24.50 лв.

Инструмент за моделиране на дъно Fluval 32см

Изцяло новата серия PLANT на Fluval предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате процъфтяваща подводна градина. Този продукт пр..

9.20 лв.

Aquili Пинсета 27 см права

Тази права пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80 лв.

Щипка за растения EHEIM

Щипката ще ви позволи да работите в своя аквариум, без да мокрите ръцете си. Можете да поставяте, местите или премахвате растения и други предмети на ..

29.40 лв.

Пинсета Dennerle Plant tweezers XL

Отличителни черти : - дължина : 45 см. - неръждаема стомана - много здрав дизайн Тя е идеалната помощ за създаването на невероятни акваскейпове. ..

34.90 лв.

Закривена ножица AquaEL 25cm

Закривената ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн п..

36.80 лв.

Сет Dennerle Nano Aquascaping­ Set

Комплектът Aquascaping Nano Dennerle съдържа : - ножица за подрязване на растения (дължина - 25 см.) - корени, стволови растения и мъхове - шпатула ..

77.60 лв.

Неелектрически дозатор за течна тор за аквариуми 50-300 литра Dennerle Dosator

Неелектрическият дозатор за тор за аквариуми (50-300 литра) осигурява непрекъснато наторяване - подобно на това в природата. Аквариумните растения се ..

29.10 лв.

Пинсета AquaEL 27cm

Пинсетата 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позволява ..

21.30 лв.

Aquili Ножица 27 см права

Това е права ножица за растения 27 см. на производителя Aquili. Тя е подходяща за всички видове растителни аквариуми. Технически характеристики : ..

24.50 лв.

Ножица Aquavitro S 15см

Извитите ножици от неръждаема стомана Aquavitro® са идеални за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на по-малки листа, стъб..

49.90 лв.

Права ножица AquaEL 25cm

Правата ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позво..

36.80 лв.

Разтвор Dennerle pH­ calibration solution 4

Dennerle разтвор за калибриране на  рН 4 - 50ml      Необходим за калибриране на рН електроди.      Подходящ за всички видове рН електроди.     Точ..

16.50 лв.

Разтвор Dennerle pH­calibration solution 7, 50 мл.

Dennerle разтвор за калибриране на  рН 7 - 50ml      Необходим за калибриране на рН електроди.      Подходящ за всички видове рН електроди.     Точ..

16.50 лв.
Закривена ножица Dennerle Plant Scissors Curved Нов

Закривена ножица Dennerle Plant Scissors Curved

Ножицата Dennerle e изработена от огледално полирана неръждаема стомана. Идеална е за подрязване на труднодостъпни и ниски растения. Дължина - 25см. ..

58.00 лв.
Комплект Dennerle Aquarium Care Set Нов

Комплект Dennerle Aquarium Care Set

Комплектът на Dennerle съдържа следните 5 артикула: -ножица, пинсета и кеп от огледално полирана неръждаема стомана -гъба и микрофибърна кърпа от ви..

155.00 лв.

Поставка за ph електроди Dennerle Profi­Line pH electrode holder

Артикулът представлява поставка за PН електроди Profi-Line PН CO2. Tой служи за сигурното им закрепване в аквариума. Изработен е от висококачествена п..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 2 м.

Продуктът осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Маркучът е специален, мек, гъвкав и предпазва от протичане. Устойчивата СО2 пластмаса гарантир..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 5 м.

Специалният маркуч осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Той е мек, гъвкав и предпазва от протичане. СО2 устойчивата пластмаса гарантира, че т..

34.90 лв.

Контролер Dennerle Profi­Line pH Controller EvolutionDeLuxe

рН контролерът Dennerle Evolution DeLuxe е част от системата за контрол на въглеродния диоксид. Той измерва стойността на рН в аквариума непрекъс..

899.00 лв.
Щипка за растения 50см Изчерпан

Щипка за растения 50см

Продуктът представлява щипка за растения с дължина 50 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни..

2.40 лв.