Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари

Аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Щипка за растения 50см

Продуктът представлява щипка за растения с дължина 50 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни..

2.40 лв.

Пинсета Fluval 27см

Това е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Предназначен е за засаждането на малки и тънки растения. Накрайниците с гумено покритие ..

11.50 лв.

Закривена ножица Fluval S 25cm

Закривената ножица S - 25 см. от Fluval е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Ножицата е изработена от устойчива и неръждаема стома..

20.90 лв.

Aquili Пинсета 27 см права

Тази права пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквари..

16.80 лв.

Инструмент за моделиране на дъно Fluval 32см

Изцяло новата серия PLANT на Fluval предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате процъфтяваща подводна градина. Този продукт пр..

9.20 лв.

Щипка за растения EHEIM

Щипката ще ви позволи да работите в своя аквариум, без да мокрите ръцете си. Можете да поставяте, местите или премахвате растения и други предмети на ..

29.40 лв.

Закривена ножица AquaEL 25cm

Закривената ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн п..

36.80 лв.

Ножица Fluval 15cm

Продуктът притежава пружинен дизайн за удобно и бързо подрязване в малки аквариуми и тесни пространства. Има дълготрайна неръждаема стомана с карбониз..

23.90 лв.

Неелектрически дозатор за течна тор за аквариуми 50-300 литра Dennerle Dosator

Неелектрическият дозатор за тор за аквариуми (50-300 литра) осигурява непрекъснато наторяване - подобно на това в природата. Аквариумните растения се ..

29.10 лв.

Закривена ножица Aquavitro S 25 см

Тази ножица е идеална за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на листата и стъблата по-близо до дъното на аквариума. Особено по..

33.40 лв.

Пинсета AquaEL 27cm

Пинсетата 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позволява ..

21.30 лв.

Уред за хващане на охлюви Dennerle snail­catcher

За да премахнете нежеланите охлюви, просто плъзнете „ловеца” по стъклото на аквариума (максимална дебелина 6 мм.) и ги отведете с помощта ..

23.30 лв.

Aquili Ножица 27 см права

Това е права ножица за растения 27 см. на производителя Aquili. Тя е подходяща за всички видове растителни аквариуми. Технически характеристики : ..

24.50 лв.

Права ножица AquaEL 25cm

Правата ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позво..

36.80 лв.

Ножица Aquavitro S 15см

Извитите ножици от неръждаема стомана Aquavitro® са идеални за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на по-малки листа, стъб..

49.90 лв.

Разтвор Dennerle pH­ calibration solution 4

Dennerle разтвор за калибриране на  рН 4 - 50ml      Необходим за калибриране на рН електроди.      Подходящ за всички видове рН електроди.     Точ..

16.50 лв.

Поставка за ph електроди Dennerle Profi­Line pH electrode holder

Артикулът представлява поставка за PН електроди Profi-Line PН CO2. Tой служи за сигурното им закрепване в аквариума. Изработен е от висококачествена п..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 2 м.

Продуктът осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Маркучът е специален, мек, гъвкав и предпазва от протичане. Устойчивата СО2 пластмаса гарантир..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 5 м.

Специалният маркуч осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Той е мек, гъвкав и предпазва от протичане. СО2 устойчивата пластмаса гарантира, че т..

34.90 лв.

Контролер Dennerle Profi­Line pH Controller EvolutionDeLuxe

рН контролерът Dennerle Evolution DeLuxe е част от системата за контрол на въглеродния диоксид. Той измерва стойността на рН в аквариума непрекъс..

899.00 лв.
Aquili Ножица 25 см крива Изчерпан

Aquili Ножица 25 см крива

Това е крива ножица за растения 25 см. на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аква..

24.50 лв.
Aquili Пинсета 27 см крива Изчерпан

Aquili Пинсета 27 см крива

Тази крива пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквари..

16.80 лв.
Пинсета Dennerle Plant tweezers XL Изчерпан

Пинсета Dennerle Plant tweezers XL

Отличителни черти : - дължина : 45 см. - неръждаема стомана - много здрав дизайн Тя е идеалната помощ за създаването на невероятни акваскейпове. Техн..

34.90 лв.
Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua Изчерпан

Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua

Продуктът представлява инструмент за моделиране на дъното на аквариума. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

12.40 лв.