Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари

Аксесоари
Показване:
Подреждане по:

X-образен разклонител за въздух Hailea

Продуктът представлява X-образен разклонител за въздух Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленовод..

0.50лв.

Т-образен разклонител за въздух Hailea

Продуктът е Т-образен разклонител за въздух на произведителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и сол..

0.50лв.

Hailea клапан за въздух

Моделът е клапан за въздух на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариум..

0.60лв.

Hailea Кранче за регулиране на въздуха

Артикулът е кранче за регулиране на въздуха, подаван от въздушна помпа към аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : ..

0.60лв.

Hailea клапан за въздух - прозрачен

Артикулът е прозрачен клапан за въздух на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

0.90лв.

Клапан за въздух AquaEL

Моделът позволява преминаването на течности и газове в една посока и може да се използва за системи с СО2.  Препоръчва се да се прилага при налич..

1.30лв.

Т - образно разклонение за въздух Marina

Продуктът е разклонение за маркучи с размер 4/6, който е изработен от качествена пластмаса. Технически характеристики : Подходящ за ..

1.30лв.

Метален разклонител - 2

Артикулът е метален разклонител - 2 на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни..

2.80лв.

Двойно кранче за въздух Marina Ultra

Артикулът е висококачествено кранче за въздух, изработено чрез отливка, на производителя HAGEN. Има вградена система против обръщане на потока, както ..

4.40лв.

Тройно кранче за въздух Marina Ultra

Моделът представлява висококачествено кранче за въздух, което е изработено чрез отливка. Има вградена система против обръщане на потока, както и удобн..

4.80лв.

Кранче за въздух EHEIM 4/6 мм

Това е оригинално кранче за въздух на производителя EHEIM, което е подходящо за маркучи с размер 4/6 мм. (ØВътрешен / ØВъншен). Ком..

4.90лв.

Метален разклонител за въздух с 4 кранчета

Артикулът е разклонител за въздух на производителя Hailea с четири кранчета. Технически характеристики : Подходящ за : сладковод..

5.20лв.
Клапан Schego Изчерпан

Клапан Schego

Този артикул е клапан за въздух на производителя Schego. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни акв..

5.90лв.