Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аксесоари

Аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Hailea Кранче за регулиране на въздуха

Кранче за регулиране на въздуха подаван от въздушна помпа към аквариум.  ..

0.50лв.

Шлаух на метър 4/6mm

Шлаух на метър. Маркуч за въздух...

0.50лв.

Т - образно разклонение за въздух Marina

Разклонение за маркучи с размер 4/6. Изработено от качетвеена пластмаса.   Размери 4.3 x 1 x 2.7 см   ..

1.20лв.

Клапан за въздух AquaEL

 Позволява преминаването на течности и газове в една посока. Може да се използва за системи с СО2.  Препоръчва се да се използва при наличието на в..

1.30лв.

Двойно кранче за въздух Marina Ultra

Висококачествено кранче за въздух, изработено чрез отливка. Вградена система против обръщане на потока. Удобна и практична стойка за поставяне и фи..

4.00лв.

Тройно кранче за въздух Marina Ultra

Висококачествено кранче за въздух, изработено чрез отливка. Вградена система против обръщане на потока. Удобна и практична стойка за поставяне и фи..

4.50лв.

Кранче за въздух EHEIM 4/6 мм

Оригинално кранче за въздух на EHEIM подходящо за маркучи с размер 4/6 мм (ØВътрешен / ØВъншен). Комплектът съдържа 1бр. кранче и 1бр. вендуза...

4.90лв.

Въздушен маркуч 6 метра, 4/6 мм Aquael

Aquael 4 / 6mm аквариумна силиконова въздушна тръба. Може да се използва за аериране на аквариумната вода, както и за вкарване на CO2. Налична о..

5.40лв.
Филтър AquaEL Unifilter 280 EU Изчерпан

Филтър AquaEL Unifilter 280 EU

Филтърът AquaEL Unifilter има 2 режима на аерация на водата и регулируема посока на потока. Има 2 отделения за филтърни гъби. Филтърът е лесен за у..

31.00лв.

Камъче за въздух с осветление AquaEL Airlights

Неповторим светлинен ефект, възможност за избор от 4 цвята, перфектно обогатява водата с кислород. Може да се комбинира със специално създадените за н..

36.50лв.