Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари за морска акваристика

Аксесоари за морска акваристика
Показване:
Подреждане по:

Хидрометър Hailea

Моделът представлява хидрометър за морски аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : соленоводн..

6.70лв.

JBL Food Clip

JBL Food Clip е идеална за храна (алги, листа, катапа). Има подвижна основа, която се завърта във всички посоки. Тя задържа храната, без да ѝ позволяв..

7.80лв.

Ocean Nutrition Grid Feeder Clip

В естествената си среда сред коралите морските обитатели се хранят през целия ден, като намират храната си сред живите камъни. Grid Feeder Clip им оси..

8.00лв.

Ocean Nutrition Feeding Prong

Feeding Prong е идеален за хранене на хищници и змиорки. Начин на употреба : закачете парче месо на върха, дръжте го само за дръжката и приближете хра..

9.00лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

14.50лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той втвърдява в рамките на секунди и има ..

23.50лв.
Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02 Изчерпан

Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02

Филтърната торбичка Bubble Magus осигурява оптимизирането на филтрацията във вашия аквариум. Фината ѝ структура филтрира и най-ситните замърсители. Из..

6.50лв.
Sybon™ refractometer Изчерпан

Sybon™ refractometer

Рефрактометърът е прецизен оптичен уред за точното определяне на солеността в морски аквариуми. Sybon™ refractometer  е един от най-високо ..

99.00лв.