Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари за морска акваристика

Аксесоари за морска акваристика
Показване:
Подреждане по:

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

14.50 лв.

Хидрометър Hailea

Моделът представлява хидрометър за морски аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : соленоводн..

6.70 лв.

JBL Food Clip

JBL Food Clip е идеална за храна (алги, листа, катапа). Има подвижна основа, която се завърта във всички посоки. Тя задържа храната, без да ѝ позволяв..

9.90 лв.

Хидрометър JBL

Когато аквариумната вода се изпари, солите остават и увеличават плътността. За да се предотврати увреждането на рибите и безгръбначните, е важно тя ре..

59.90 лв.

Ocean Nutrition Feeding Prong

Feeding Prong е идеален за хранене на хищници и змиорки. Начин на употреба : закачете парче месо на върха, дръжте го само за дръжката и приближете хра..

9.00 лв.
Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02 Изчерпан

Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02

Филтърната торбичка Bubble Magus осигурява оптимизирането на филтрацията във вашия аквариум. Фината ѝ структура филтрира и най-ситните замърсители. Из..

6.50 лв.
JBL NanoCatappa Изчерпан

JBL NanoCatappa

Рибите и безгръбначните трябва да се чувстват така в аквариума, както в естествените си местообитания. Продуктът трансформира аквариумната вода в биот..

13.90 лв.
Ocean Nutrition Grid Feeder Clip Изчерпан

Ocean Nutrition Grid Feeder Clip

В естествената си среда сред коралите морските обитатели се хранят през целия ден, като намират храната си сред живите камъни. Grid Feeder Clip им оси..

8.00 лв.
Sybon™ refractometer Изчерпан

Sybon™ refractometer

Рефрактометърът е прецизен оптичен уред за точното определяне на солеността в морски аквариуми. Sybon™ refractometer  е един от най-високо качест..

99.00 лв.