Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аксесоари за морска акваристика

Аксесоари за морска акваристика
Показване:
Подреждане по:
Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02 Изчерпан

Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02

Филтърната торбичка Bubble Magus осигурява оптимизирането на филтрацията във вашия аквариум. Фината ѝ структура филтрира и най-ситните замърсители. Из..

6.50лв.

Хидрометър Hailea

Хидрометър за морски аквариум  ..

6.70лв.

JBL Food Clip

Идеална за храна (алги, листа, катапа). Подвижна основа, която се завърта във всички посоки. Задържа храната без да й позволява да попадне под д..

7.80лв.

Ocean Nutrition Grid Feeder Clip

В естествената си среда сред коралите, ангелите и танговете се хранят през целия ден. Те намират храната си сред коралите и живите камъни. Grid Feeder..

8.00лв.

Ocean Nutrition Feeding Prong

Feeding Prong е идеален за хранене на хищници и змиорки. Начин на употреба: закачете парче месо (храна) на върха; дръжте го само за дръжката и приближ..

9.00лв.

Гъвкава възгушна завеса Marina

Гъвкава въздушна завеса изработена от гъвкав и издръжлив материал. Подходяща за създаване на въздушни ефекти. Изключително гъвкава и лесна за поддръжк..

12.20лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот. Хидром..

13.60лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той залепва в рамките на секунди и има от..

23.50лв.
Sybon™ refractometer Изчерпан

Sybon™ refractometer

Рефрактометър - прецизен оптичен уред за точно определяне на солеността в аквариуми с морска вода. Sybon™ refractometer  е един от най-високо качестве..

99.00лв.