Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Аксесоари за тераристика

Аксесоари за тераристика
Показване:
Подреждане по:
Магнитно островче за костенурки Exo Terra -15%

Магнитно островче за костенурки Exo Terra

Това е магнитно островче за костенурки, което се прикрепва в ъгъла на терариума, оставяйки достатъчно място за плуване. То автоматично се приспособява..

38.70 лв. 32.90 лв.

EX Reptile Cave - пещера в пет размера

Във всеки терариум трябва да присъства подходящо по размер укритие. Ако то липсва, вашите любимци живеят в стрес, който влияе на апетита и активността..

9.20 лв.

Аналогов термометър Exo Terra

Това е аналогов термометър за прецизно наблюдение на температурните нива на терариума. Лесен е за четене и инсталиране. Технически характеристики : ..

8.90 лв.

Пустинен пясък за терариум Exo Terra

Това е напълно естествен пустинен пясък за терариум Exo Terra, без добавени оцветители и химикали. Той е пресят, за да се получи хомогенен размер на з..

21.80 лв.

Бутилка за вода Living World - Eco water

Подобно на всички аксесоари на Living World за малки домашни любимци, бутилките Eco+ Water включват иновативни дизайнерски характеристики, които отгов..

10.40 лв.

Exo Terra Abutilon изкуствени растения за терариум

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Те са лесни за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с ж..

12.60 лв.

Дигитален хидрометър Exo Terra

Продуктът представлява дигитален хидрометър на производителя Exo Terra. Технически характеристики : Подходящ за : терариуми ..

11.30 лв.

Купичка за вода Exo Terra

Стъпките предотвратяват удавянето на щурците и терариумните животни, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредните бактерии. Изработена..

11.40 лв.

Exo Terra изкуствени растения за терариум - Фикус

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Лесни са за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с жива..

13.30 лв.

Щипка за хранене Hikari

Артикулът представлява щипка за хранене на влечуги и земноводни на производителя Hikari. Технически характеристики : Производител : ..

14.90 лв.

Инструмент за почистване Exo Terra Metal Poop Scoop

Exo Terra Scoop е незаменим инструмент за почистване на пясъчни субстрати във вашия терариум. Тази издръжлива метална лъжичка е с удобна дръжка и с пе..

18.30 лв.

Комплект за почистване Exo Terra Turtle Cleaning Kit

Exo Terra Turtle Clear Aquatic Habitat Cleaning Kit е набор от инструменти за поддръжка, с които почистването на вашия воден терариум е лесно. Ко..

29.20 лв.

Exo Terra Dripping Plant

Exo Terra Dripper Plant е реалистично растение, което е проектирано да задоволи нуждите от вода на влечуги и земноводни, обитаващи дървета, като хамел..

128.30 лв.

Exo Terra Food Cup Holder

Поставката за чаши за храна Exo Terra е предназначена за употреба на продуктите за гекони Exo Terra Crested (PT3260) и Exo Terra Day (PT3261). Тя е ле..

1.99 лв.

Декорация JBL Cocos Cava 1/2 L

Tерариумните и аквариумните обитатели се нуждаят от място, където да се чувстват комфортно и сигурно. В естествената си среда те избират корени и..

6.30 лв.

Декорация за терариум Exo Terra Aztec Water Dish

Ацтекската гама на Exo Terra създава мистична древна предколумбова атмосфера във вашия терариум. Тя е вдъхновена от удивителното изкуство и впечатлява..

10.30 лв.

Exo Terra Dinosaur Bone декорация

Декорацията Exo Terra Dinosaur Bone е идеалното скривалище за влечуги и земноводни. Технически характеристики : Подходящ за : терариуми ..

10.90 лв.

Купичка за вода Coconut Exo Terra

Съдът за вода на Exo Terra е лесен за почистване, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредни бактерии. Реалистичната визия на продукта..

11.60 лв.

Exo Terra Terrarium Lock-V

Сигурно комбинирано заключване за Exo Terra Terrariums. Предотвратява случайно отваряне, както служи и за защитa за деца. Подходящ е за всички стъклен..

11.70 лв.

Субстрат Exo Terra Rain Forest

Този продукт е 100% естествена, биоразградима смес, направена от устойчив морски бор и мъх от сфагнум. Субстратът Rain Forest е идеален за създаване н..

11.90 лв.

Exo Terra Wet Rock - керамична пещера

Пещерите Exo Terra Wet Rock са сигурно и влажно скривалище за вашето влечуго. Те са идеални и за сън на любимеца ви. Без тях влечугите, земноводните и..

13.30 лв.

Тропическо горско дъно 2в1 Exo Terra

Продуктът ви позволява да пресъздадете горската постилка, такава, каквато се намира в естествените тропични гори. Най-горният слой се състои от пресни..

14.70 лв.

Декорация за терариум Exo Terra Aztec Frog Water Dish

Ацтекската гама на Exo Terra създава мистична древна предколумбова атмосфера във вашия терариум. Тя е вдъхновена от удивителното изкуство и впечатлява..

14.90 лв.

Exo Terra декорация за терариум Primate Skull

Правилното скривалище е необходима, но често подценявана характеристика на естествения терариум. Без безопасно място за укриване и сън влечугите и зем..

15.20 лв.