Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Аксесоари за тераристика

Аксесоари за тераристика
Показване:
Подреждане по:
Субстрат Exo Terra Rain Forest Нов

Субстрат Exo Terra Rain Forest

Този продукт е 100% естествена, биоразградима смес, направена от устойчив морски бор и мъх от сфагнум. Субстратът Rain Forest е идеален за създаване н..

7.90лв.
Екваториално горско дъно 2в1 Exo Terra Нов

Екваториално горско дъно 2в1 Exo Terra

Продуктът ви позволява да пресъздадете горската постилка такава, каквато се намира в екваториалните гори. Най-горният слой се състои главно от пресни ..

8.30лв.

Аналогов термометър Exo Terra

Това е аналогов термометър за прецизно наблюдение на температурните нива на терариума. Лесен е за четене и инсталиране. Технически характеристики :..

8.90лв.

EX Reptile Cave - пещера в пет размера

Във всеки терариум трябва да присъства подходящо по размер укритие. Ако то липсва, вашите любимци живеят в стрес, който влияе на апетита и активността..

9.20лв.

Exo Terra Dinosaur Bone декорация

Декорацията Exo Terra Dinosaur Bone е идеалното скривалище за влечуги и земноводни. Технически характеристики : Подходящ за : те..

9.90лв.

Exo Terra Terrarium Lock-V

Сигурно комбинирано заключване за Exo Terra Terrariums. Предотвратява случайно отваряне, както служи и за защитa за деца. Подходящ е за всички стъклен..

9.90лв.
Купичка за вода Coconut Exo Terra Нов

Купичка за вода Coconut Exo Terra

Съдът за вода на Exo Terra е лесен за почистване, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредни бактерии. Реалистичната визия на продукта..

11.00лв.

Дигитален хидрометър Exo Terra

Продуктът представлява дигитален хидрометър на производителя Exo Terra. Технически характеристики : Подходящ за : терариуми ..

11.20лв.

Купичка за вода Exo Terra

Стъпките предотвратяват удавянето на щурците и терариумните животни, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредните бактерии. Изработена..

11.40лв.
Exo Terra Forest Branch Нов

Exo Terra Forest Branch

Kлонът Exo Terra е с размери 60/45 см. и осигурява естествена и триизмерна среда за катерене на влечуги и земноводни, добавяйки автентичност към външн..

11.60лв.

Exo Terra изкуствени растения за терариум - Фикус

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Лесни са за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с жива..

11.90лв.

Exo Terra Abutilon изкуствени растения за терариум

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Те са лесни за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с ж..

12.50лв.

Декорация Exo Terra Dinosaur Eggs - Hide Out + Water Dish

Продуктът представлява екзотично укритие, което служи и като поилка. Създава благоприятна атмосфера в терариума, грижейки се за оптималната влага и пр..

14.90лв.

Exo Terra Jungle Vines

Exo Terra Jungle Vines се използват за декоративни цели или за уголемяване на жилищната зона. Тези водоустойчиви лози са с естествен вид, огъват се, у..

15.00лв.

Декорация за терариум T-Rex Skull

Продуктът добавя праисторически акцент във вашия терариум, осигурява сигурно скривалище и спомага за предотвратяване на стреса. Динозаврите са обитава..

15.50лв.

Exo Terra Forest Plume Moss 500g

Exo Terra Forest Moss е истински компресиран мъх, отглеждан в тропическа Азия. Този екологичен субстрат е идеален за повишаване на влажността в терари..

18.30лв.

Пулверизатор за овлажняване на терариуми Eheim Terrastyle

Продуктът представлява пулверизатор за овлажняване на терариуми Eheim Terrastyle с пръскачка от 300 мл. Това е воден спрей на производителя EHEIM със ..

19.90лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /охра/

Този продукт е изработен изцяло от безвредни вещества. Той е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му мест..

19.99лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /червена/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

19.99лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /черна/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

19.99лв.

Пустинен пясък за терариум Exo Terra

Това е напълно естествен пустинен пясък за терариум Exo Terra, без добавени оцветители и химикали. Той е пресят, за да се получи хомогенен размер на з..

21.70лв.

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода осигурява добро убежище и хидратация на вашето влечуго. Тя е лесна за почистване благодарение на глад..

22.00лв.

Exo Terra дигитален термометър

Продуктът представлява Exo Terra дигитален термометър. Технически характеристики : Подходящ за : терариуми Съдържани..

22.90лв.

Exo Terra Skull decoration - декорация крокодил

Продуктът представлява декорация за терариум - Череп на крокодил на производителя Exo Terra. Технически характеристики : Подходящ за..

23.50лв.