Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Сифони Fluval (ревю)

Posted by parvan 02/12/2022 0 Comment(s)

Почистването на дъното е важна съставна част от редовната поддръжка на аквариума. Гамата сифони за почистване на грунд на немския производител Fluval е водеща в акваристиката. Моделите от нея ви позволяват да контролирате процеса на пречистване, тъй като ефективно улавят органичните остатъци от храни и изпражнения. Повечето притежават разнообразни функции, които им осигуряват редица предимства пред конкурентите им на пазара. В днешната статия ще разгледаме някои от тях.
Опцията Easy Start служи за бързо зареждане (стартиране). Снабдени са с кранче за регулиране на силата на потока. Електрическият сифон от серията (Fluval Pro Vac) пък е изключително мощен, водоустойчив и напълно безопасен. При него е характерно следното:
- има възможност за контролиране на силата в две степени
- решетка за предпазване от засмукване на камъчета
- LED осветление за максимална видимост при работа
Fluval Aqua Vac+ е на батерии, предназначен за акваскейпове с дълбочина до 91 см. и е перфектно решение за премахване на остатъци от храна, растения и др. Липсата на кабел го обезпечава с мобилност, а наличието на електричество му придава интензивност. Уредът за почистване MA Multi Vac Gravel Cleaner 3in1 се отличава с възможността за употреба на батерии (не са включени в комплекта), както и с вакуумна торбичка, която служи за събиране на замърсяванията. Има бутон за стартиране.
Комплектът за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit пък се характеризира с резултатно улавяне на мръсотията, свързва се директно към външните филтри The Fluval FX, притежава вграден филтърен корпус с вакуумна торбичка, лесно управление с палец, както и вакуумна глава с резбован дизайн за ефикасно събиране на нечистотиите. Принципът на действие на Marina Multi се състои в регулиране на водния поток. Оборудван е с вградена цедка, която предпазва маркуча от запушване.
Всяка разновидност от тази световно известна марка е подходяща, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми и може да се похвали с много отличителни функции. Такива могат да бъдат удължителната тръба, вграденият предпазител за предотвратяване от попадането на камъчета и по-едри частици, както и пълният контрол на скоростта по време на работа чрез регулатора. Допълнителните аксесоари като щипката за закрепване на PVC маркучите към кофата, накрайника за сифониране и т.н. допринасят за улесняване на цялостния процес.
С всичко казано дотук можем да обобщим, че сифоните за почистване на аквариумното дъно Fluval са от ново поколение. Те имат редица преимущества пред конкурентите си в тази област. В това отношение производителят е използвал иновативна мисъл и подобрения, които улесняват грижите по поддръжка на аквариума. В нашите магазини и на сайта ни може да откриете въпросните аксесоари, а служителите ни са специалисти, които винаги са на разположение да ви дадат правилния съвет.

 

Leave a Comment