Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Най-зарибяващ аквариум

Posted by ivan 16/12/2020 2 Comment(s)

Най-зарибяващ аквариум за месец декември 2020 г.

Здравейте, приятели! Минаха черни петъци, рождени дни и хиляди още промоции. Продадоха се много аквариуми и много хора се зарибиха по любимото хоби - акваристиката. Много от вас, горди с успеха си, ни изпратиха снимки на своите аквариуми. Това ни провокира да стартираме новия ни зарибяващ конкурс:

Кампанията „Най-зарибяващ аквариум“ ще се провежда всеки месец и печелившите ще получат награда ваучер в размер на 100 лв. за покупки във веригата магазини Aquarium.BG. Аквариумите, спечелили конкурса всеки един месец през годината, ще участват във финален конкурс за спечелването на голямата награда – CO2 комплект осигурен от Dennerle. Както обещахме имаме и нови правила

 

Условия за участие:

  • Публикувайте авторска снимка на ваш аквариум като коментар към този пост. Аквариумът трябва да бъде личен като при съмнение си запазваме правото да поискаме допълнителни снимки за да потвърдим неговата собственост. Желателно, но не задължително може да споделите повече информация за вашия аквариум като обем, рибки и друга информация, която би била интересна на останалите потребители.
  • Не трябва вашият аквариум да е печелил конкурса „най-зарибяващ аквариум“ в предишни месеци.
  • Трябва да публикувате снимка на целият аквариум сниман централно. Видеоклиповете не участват в нашето състезание.

 

Избор на победител

  • В края на всеки месец, жури осигурено от нашите партньори от Dennerle ще избере победител.
  • Ще вземем под внимание и снимките с „най-много харесвания“, но няма да са определящи за решението за победител.

Екипът на Aquarium.BG си запазва правото да променя условията на участие в играта и/или да добавя условия за да елиминира възможностите за манипулация на конкурса.

Не забравяйте, правим го за да се забавляваме и с обич към акваристиката. Бъдете здрави и се насладете на играта.

Екипът на Aquarium.BG пожелава успех на всички участници!

 

Защо го правим?

Освен наградата, с която ще зарадваме победителя, гордостта от това твоя аквариум да спечели прозвището „аквариум на месеца“, имаме и още една изненада. Всяка печеливша снимка ще бъде публикувана в нашия календар „Зарибени акваристи“. Календарът ще стартира продажба през края на 2021 година, а сумата събрана от кампанията ще бъде дарена за благотворителна кауза, която разбира се публично ще оповестим.

С публикацията на всяка снимка на нашата Facebook страница вие давате вашето съгласие тя да бъде използвана от нас и да участва в нашия календар.

Нека да направим акваристиката едно по-забавно и по-достъпно хоби за всички.

2 Comment(s)

Иван Иванов:
21/01/2021, 10:23:16 PM
Reply

Могат ли да се публикуват снимки с корекция през Photoshop и други програми, защото ми се струва, че победителя от м. Декември 2020г. е ползвал корекций.

Илияна:
07/02/2021, 07:58:04 PM
Reply

Бихте ли споделили кой е спечелил играта от месец януари?

Leave a Comment