Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Много изненади по случай 12-ия рожден ден на AquariumBG

Posted by ivan 08/12/2020 0 Comment(s)

Истинска лавина от празници, промоции и изненади е подготвил екипът на Аквариум БГ през месец декември. По случай 12-ия ни рожден ден всеки любител на акваристиката ще може да зарадва себе си или свой близък с подарък.

Достатъчно е да ни се доверите отново в периода 10-13 декември (включително). С всяка поръчка над 100 лева ще получите подарък по избор – чаша или тениска с атрактивна щампа (7 вида). И това не е всичко. Всеки свой любим артикул ще можете да намерите с невероятно 20-процентно намаление.

Независимо че коледното настроение тепърва предстои, нашият екип ще се постарае да внесе празнични емоции още сега.

Вече 12 години Аквариум БГ е един от лидерите в сферата на акваристиката в България. Бъдете сигурни, че от старта ни през 2008 година се опитваме всеки ден да се развиваме, за да правим вашето хоби още по-вълнуващо.

През 2011 година открихме първия си магазин в гр. София, изцяло специализиран за акваристика.

От едва 40 квадратни метра площ в квартал Оборище, днес вече можете да избирате сред богата палитра от 5000 артикула в шестте ни магазина с обща площ от над 1500 кв. м. Зашеметяващ е и фактът, че някъде насред 50-те хиляди литра вода във всички наши аквариуми имате възможността да откриете своята златна рибка. А като стана дума за рибки, вече можем да се похвалим с повече от 400 различни вида.

Благодарим на всички, които ни се довериха през годините и продължават да го правят. Ще се радваме да отпразнуваме нашия празник заедно с Вас!