Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Нано аквариуми

Нано аквариуми

Този тип аквариуми са предназначени за малки водни обитатели като скариди, рачета и други. Комплектите включват аквариум и необходимото за него оборудване.

В описанието на аквариума ще намерите информация за размерите, обема, предназначението и оборудването, което получавате с него.

Показване:
Подреждане по:

Аквариум Hailea Q-10 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q10 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

99.00лв.

Аквариум Hailea Q15 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q15 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

109.00лв.

Аквариум Hailea E-15 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-15 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Аквариумът е снабден с енергоспестяващо LED осветление с висока яркост. ..

138.00лв.

Аквариум Hailea Q25 +3 ПОДАРЪКА

Система за осветление с висока ефективност. Практично и удобно капаче за хранене на рибките. Отвори за топлинно разсейване. Безопасен водоустойчив клю..

138.00лв.

Аквариум AquaEL Shrimp SET Smart 20

Аквариума притежава модерен дизайн и оборудване от висок клас. Напълно оборудван, този аквариум е подходящ както за начинаещи така и за напреднали акв..

141.00лв.

Аквариум AquaEL Shrimp SET Smart 30

Аквариума притежава модерен дизайн и оборудване от висок клас. Напълно оборудван, този аквариум е подходящ както за начинаещи така и за напреднали акв..

154.00лв.

Аквариум Hailea Q-40 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q40 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

159.00лв.

Аквариум Hailea E-25 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-25 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

168.00лв.

Сладководен аквариум Dennerle NanoCube Basic 10 l

Аквариум Dennerle NanoCube Basic 10 l. Това е сладководен НАНО аквариум подходящ за отглеждане на растения и безгръбначни. Лесен за инсталация и по..

184.00лв.

Аквариум Hailea E-30 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-30 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

189.00лв.

Аквариум Hailea E-40 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-40 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

199.00лв.

Сладководен аквариум Dennerle NanoCube Basic 20 l

Сладководен аквариум Dennerle NanoCube Basic 20 l Това е сладководен НАНО аквариум подходящ за отглеждане на растения и безгръбначни. Лесен за инст..

205.00лв.

Сладководен аквариум Dennerle NanoCube Basic 30 L

Сладководен аквариум Dennerle NanoCube Basic 30 l Това е сладководен НАНО аквариум подходящ за отглеждане на растения и безгръбначни. Лесен за инст..

224.00лв.

Нано аквариум EHEIM Aquastyle 16

EHEIM Aquastyle са серия нано аквариуми за ценители Може да аранжирате аквариума като нано акваскейп или да отглеждате в него скариди, раци и водни..

259.00лв.
Сладководен аквариум Nano Cube Complete Plus 30 L -13%

Сладководен аквариум Nano Cube Complete Plus 30 L

С този малък, но пълен акваскейп комплект Вие можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да се създаде спиращи дъха подводни пейза..

299.00лв. 259.00лв.