Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Оборудвани аквариуми

Оборудвани аквариуми

Тези аквариуми включват аквариум с капак, осветление, нагревател и филтрираща система. Те са подходящи за начинаещи и напреднали.

В описанието на аквариума ще намерите информация за размерите, обема, предназначението и оборудването, което получавате с аквариума.

Показване:
Подреждане по:

Аквариум HAILEA E-02

HAILEA E-02 е елегантен малък аквариум с капацитет 1,8 литра. Висококачествената пластмаса използвана при изработката му, допринася към лекотата на ак..

19.90лв.

Колба HAILEA V-01

Объл, компактен и лесен за употреба. Вземи колба HAILEA Mini като подарък за теб или свой близък. Атрактивен както за възрастни, така и за деца. Декор..

35.00лв.

Аквариум HAILEA FC200 + 2 ПОДАРЪКА

Елегантен и компактен дизайн. Водосъдържателното тяло е изработено от висококачествена, изцяло прозрачна пластмаса, изключително подходящ за деца. Огъ..

48.00лв.
Аквариум RS- 230EL + 2 подаръка Продука не е наличен

Аквариум RS- 230EL + 2 подаръка

Елегантен и компактен дизайн. Изключително подходящ за деца. Огъната панорамна част с отлична визия. Комбинирана водоустойчива система за осветление с..

59.00лв.
Аквариум RS 320 EL  + 3 подаръка Продука не е наличен

Аквариум RS 320 EL + 3 подаръка

Аквариум с обло предно стъкло. Идеален избор за Вашия дом или офис - Компактен, лесен за монтаж и поддръжка.Към всеки закупен аквариум, ос..

69.00лв.
Аквариум RS-380B + 3 ПОДАРЪКА Продука не е наличен

Аквариум RS-380B + 3 ПОДАРЪКА

Идеалният избор за дома, офиса и свободното време. Eлегантен и компактен дизайн. Водосъдържателното тяло е изработено от висококачествено стъкло с вис..

84.00лв.

Аквариум Hailea K30

Идеалният избор за дома, офиса и свободното време с елегантен и компактен външен вид.Аквариума е изработен от висококачествено стъкло, осигуряващо..

89.00лв.

Аквариум RS-420B + 3 ПОДАРЪКА

Идеалният избор за дома, офиса и свободното време. Eлегантен и компактен дизайн. Водосъдържателното тяло е изработено от висококачествено стъкло с вис..

94.00лв.
Аквариум Hailea B30 + 3 ПОДАРЪКА Продука не е наличен

Аквариум Hailea B30 + 3 ПОДАРЪКА

Идеалният избор за дома, офиса и свободното време. Eлегантен и компактен дизайн. Водосъдържателното тяло е изработено от висококачествено стъкло с вис..

95.00лв.

Аквариум RS-380EL + 3 подаръка

Аквариум с обло предно стъкло.Капак с вградено LED осветление- 4W.  Бутон за плавно регулиране, на светлината.Включва и филтрираща система.Иде..

98.00лв.

Аквариум AquaEl Classic BOX 40 ПРОМО

AquaEL Classic е аквариум с изчистен дизайн. Капакът на  аквариума е изработен от дебела пластмаса, чрез IM технология. Той е снабден със Smart Open с..

99.00лв.

Аквариум Hailea Q-10 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q10 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

99.00лв.

Аквариум AquaEl Classic BOX 40 овал ПРОМО

AquaEL Classic Box е аквариум с овално предно стъкло, което му придава невероятна дълбочина. Капакът на аквариума е със Smart Open система, което прем..

109.00лв.

Аквариум Hailea Q15 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q15 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

109.00лв.

Аквариум Hailea FM 30 + 3 подаръка

Идеалният избор за дома и офиса с елегантен, и компактен външен вид. Водосъдържателното тяло е изработено от висококачествено стъкло с висока издръжли..

118.00лв.