Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Algae Stop

Този препарат съдейства за намаляване на популацията на нишковидните водорасли. Препоръчително е с него да се третират аквариуми с прекомерно или недо..

2.00лв.

Aquili Anti Algae

Aquili Anti Algae бързо и ефективно елиминира водораслите и подтиска растежа им, без да вреди на аквариумните растения. Препоръчителна доза : 10 мл. н..

4.90лв.

Алгоцид AquaEL Magic algae STOP

Артикулът представлява пакетче със специална медия за отстраняване на фосфати, нитрати и нитрити. Ефективно и експресно премахва алги от сладководни а..

4.90лв.

Препарат за премахване на зелени водорасли Tropical Algin Eliminates green algae

Този продукт представлява аквариумен препарат за борба със зелените водорасли, които при благоприятни условия могат да се превърнат в заплаха, която е..

5.40лв.

Алгоцид Fluval Edge Algae Clear

Този препарат улавя фосфатите, нитратите и нитритите. Той намалява неприятната миризма, улеснява профилактиката и избистря водата. Има максимален ефек..

5.90лв.

Декоративна топка с мъх за премахване на фосфати Fluval

Този продукт е перфектното решение за пречистване на аквариума от фосфати и нитрати. Изключително подходящ е за аквариуми със скариди и дребни рибки. ..

7.50лв.

Easy Life AlgExit

Водораслите се появяват, когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на природната хармония в аквариума може да бъде прехранване на ри..

14.70лв.
Грижа за водата EHEIM Algozid Изчерпан

Грижа за водата EHEIM Algozid

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да се затвори кръга за здравословна водна среда. Определено с..

14.50лв.