Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Easy Life AlgExit

Водораслите се появяват, когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на природната хармония в аквариума може да бъде прехранване на ри..

14.70 лв.

Алгоцид AquaEL Magic algae STOP

Артикулът представлява пакетче със специална медия за отстраняване на фосфати, нитрати и нитрити. Ефективно и експресно премахва алги от сладководни а..

5.90 лв.

Декоративна топка с мъх за премахване на фосфати Fluval

Този продукт е перфектното решение за пречистване на аквариума от фосфати и нитрати. Изключително подходящ е за аквариуми със скариди и дребни рибки. ..

7.50 лв.

Алгицид Fluval Edge Algae Clear

Този препарат улавя фосфатите, нитратите и нитритите. Той намалява неприятната миризма, улеснява профилактиката и избистря водата. Има максимален ефек..

6.40 лв.

Dajana Pet Algae Stop

Този препарат съдейства за намаляване на популацията на нишковидните водорасли. Препоръчително е с него да се третират аквариуми с прекомерно или недо..

2.00 лв.

Алгицид Fluval ClearX

Fluval ClearX помага за създаването на чисти и здравословни условия за живот на рибите. Той ефективно улавя и контролира фосфати, нитрити и нитрати, к..

8.80 лв.
Aquili Anti Algae Изчерпан

Aquili Anti Algae

Aquili Anti Algae бързо и ефективно елиминира водораслите и подтиска растежа им, без да вреди на аквариумните растения. Препоръчителна доза : 10 мл. н..

4.90 лв.