Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Aquili Anti Algae

Aquili Anti Algae Бързо и ефективно елиминира водораслите и потиска растежа им, без да вреди на аквариумните растения. Препоръчителна доза:10мл ..

4.90лв.
Алгоцид AquaEL Magic algae STOP Изчерпан

Алгоцид AquaEL Magic algae STOP

Представлява пакетче със специална медия за отстраняване на фосфати, нитрати и нитрити. Ефективно и експресно премахва алгии от сладководни аквариуми...

4.90лв.

Препарат за премахване на зелени водорасли Tropical Algin Eliminates green algae

Аквариумен препарат за борба и ограничаване на зелените водорасли, които при благоприятни условия могат да се превърнат в заплаха за аквариума, трудна..

5.40лв.

Алгоцид Fluval Edge Algae Clear

Улавя фосфатите, нитратире и нитритире. Намалява неприятната миризма. Улеснява профилактиката. Избистря водата. Максимален ефект в продължение на 6..

5.90лв.
Декоративна топка с мъх за премахване на фосфати Fluval Изчерпан

Декоративна топка с мъх за премахване на фосфати Fluval

Перфектното решение за пречистване на аквариума от фосфати и нитрати. Изключително подходяща за аквариуми със скариди и дребни рибки. Ефективна в п..

7.50лв.
Грижа за водата EHEIM Algozid Изчерпан

Грижа за водата EHEIM Algozid

EHEIM Грижа за водата Със своята нова сериа продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

14.50лв.
Easy Life AlgExit Изчерпан

Easy Life AlgExit

Чиста вода, без водорасли Водораслите се появяват когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на баланса в аквариума може да бъде п..

14.70лв.