Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Tropical Algin Pond

Този препарат ограничава развитието на зелените алги в градинските езера. Водораслите намаляват и спират растежа на висшите растения и с течение на вр..

13.20лв.

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Този препарат е ефикасен продукт срещу повечето зелени водорасли. Балансът на биологични и химични съставки осигурява бърз и траен ефект, като негатив..

20.00лв.

EHEIM algoSTOP direct против нишковидни алги

EHEIM algoSTOP унищожава специално нишковидните алги. Както подсказва и самото им название, те представляват дълги нишки, които са разгънати във водат..

28.20лв.
Грижа за водата EHEIM Algozid Изчерпан

Грижа за водата EHEIM Algozid

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да се затвори кръга за здравословна водна среда. Определено с..

14.50лв.
Eheim Pond Bind Изчерпан

Eheim Pond Bind

Основен хранителен елемент за алгите са фосфатите. BIND намалява значително нивата им в езерото, подобрява качествата на водата и я прави кристално би..

16.90лв.
EHEIM algenFREI - препарат против алги Изчерпан

EHEIM algenFREI - препарат против алги

EHEIM algenFREI е алгицид, който бързо и надеждно се бори с всички видове алги в градинските езера. Той е много ефективен срещу зелените, плуващите (з..

18.90лв.
Aquili Anti Algae за езера Изчерпан

Aquili Anti Algae за езера

Благодарение на уникалния си състав AntiAlgae елиминира алгите бързо и ефективно. Той подтиска растежа на всеки вид от тези неприятели, без да навреди..

19.50лв.
Eheim Pond Stop Изчерпан

Eheim Pond Stop

Този препарат пречиства от алги и предпазва от цъфтеж на водата от ранна пролет. Преди да третирате, премахнете активния въглен и изключете UV лампата..

27.20лв.
Eheim Pond Low Изчерпан

Eheim Pond Low

Този препарат пречиства биологично езерото от органиката (храна, мъртви листа, екскременти) и прави водата кристална. Технически характеристики : ..

34.00лв.