Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Този препарат е ефикасен продукт срещу повечето зелени водорасли. Балансът на биологични и химични съставки осигурява бърз и траен ефект, като негатив..

22.90 лв.

Tropical Algin Pond

Този препарат ограничава развитието на зелените алги в градинските езера. Водораслите намаляват и спират растежа на висшите растения и с течение на вр..

16.80 лв.

Препарат за езеро Tropical Blue Gard Pond

Tropical Blue Guard Pond е препарат, който е предназначен за ограничаване на растежа на езерните водорасли. Той улеснява създаването и поддръжката на ..

23.90 лв.
Aquili Anti Algae за езера Изчерпан

Aquili Anti Algae за езера

Благодарение на уникалния си състав AntiAlgae елиминира алгите бързо и ефективно. Той подтиска растежа на всеки вид от тези неприятели, без да навреди..

19.50 лв.
EHEIM algenFREI - препарат против алги Изчерпан

EHEIM algenFREI - препарат против алги

EHEIM algenFREI е алгицид, който бързо и надеждно се бори с всички видове алги в градинските езера. Той е много ефективен срещу зелените, плуващите (з..

18.90 лв.
EHEIM algoSTOP direct против нишковидни алги Изчерпан

EHEIM algoSTOP direct против нишковидни алги

EHEIM algoSTOP унищожава специално нишковидните алги. Както подсказва и самото им название, те представляват дълги нишки, които са разгънати във водат..

29.40 лв.