Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
Изчерпан Altum Angel- True Wild Strain

Altum Angel- True Wild Strain


 

Препоръчителен мин. обем на аквариума

115 литра

Грижа

Трудна

Темперамент/нрав

Полу-агресивен

Водни условия

24-28°С; KH 1-5, pH 5.8-7.0

Максимален размер

15,24 см

Цвят

Светлокафяв, Бял

Хранене/Диета

Всеядни

Съвместимост

виж таблицата

Произход

Колумбия

Семейство

Цихлиди

 

Общ преглед

Altum Angel е уловена дива скалария, която идва от реките на Колумбия, Южна Америка. Този вид е единственият истински див вид от рода на скалариите и първоначално е бил идентифициран от д-р Акселрод като Pterophyllum scalare altum. Оттогава този вид е бил повторно идентифициран като Pterophyllum altum. Този вид може да бъде идентифициран с помощта на неговите кафяви вертикални райета върху сребристо тяло. Перките са тънки и обикновено се простират по дължината на тялото. Този вид е по- лъскав и по-висок от повечето скаларии.

Те предпочитат добре засадени аквариуми с най-малко 115 литра с мека, леко кисела вода. Могат да се добавят скали и корени, но трябва да бъде предвидено достатъчно място за плуване.

Altum Angel се размножава много трудно, когато е в плен. Когато се опитвате да размножавате този вид, най-добрият вариант е да подслоните редица Altum Angel в същия аквариум, докато се оформи двойка. След като се оформи двойка, трябва да се осигури плоска повърхност, където да се снесат яйцата. Парче от шисти, едно голямо листо , или дори саксия, трябва да бъде разположена под ъгъл от около 30 градуса, в зона на умерен воден поток . Женската ще положи яйцата, а мъжкият ще я последва, за да ги оплоди. След около три дни яйцата ще се излюпят и ще се появят личинките. Хранете ги със запържени новоизлюпени скариди, докато станат достатъчно големи, за да приемат смачкана храна на люспи .

Altum Angel трябва да бъдат хранени с разнообразие от храни, включително зеленчуци и месни храни. Хранете ги с качествена храна на люспи, както и с живи и замразени храни като скариди и хирономус.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Altum Angel- True Wild Strain

  • Производител: OEM
  • Код:
  • Наличност: Изчерпан
  • 3.00лв.

Етикети: altum, angel-, true, wild, strain, скаларии скаларии

Albino Angel Изчерпан
Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра ..
3.00лв.
Altum Angel- True Wild Strain Изчерпан
  Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра..
3.00лв.
Assorted Veil Angel Изчерпан
Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра ..
3.00лв.