Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аквариум по поръчка

В магазин Aquarium.bg можете да закупите най-различни видове аквариуми по поръчка. Ние ще се съобразим с параметрите, които ни предоставяте и с вашите желания относно начина, по който да изглежда вашия аквариум.
Като стандартна форма за аквариуми е приета правоъгълната, но нека това не ви отказва да поръчате аквариум във форма, която считате най-подходяща за вашия дом или офис. При нас, освен правоъгълен аквариум с желаните от вас размери, можете да поръчате още и овален с огънато панорамно стъкло, ъглов, шестоъгълен, полуцилиндричен и др. В нашия сайт сме предоставили лесен и удобен начин да изберете дизайна и да зададете параметрите на аквариума, който желаете.
Можете да изберете още и от какво да бъде изработен капака на аквариума (стъкло, PVC, алуминий) и какъв цвят да бъде той. Предлагаме над 10 различни цвята и десена за капак на аквариум и над 30 цвята за поставка за аквариум в случай, че желаете такава. Можете да посочите също дали желаете да има лайсни по ръбовете или не, а също и да добавите допълнителни уточнения и описания в предоставеното поле за бележки.
В магазин Aquarium винаги се стараем да предлагаме оптимално качество на предлаганите от нас продукти в съчетание с достъпни цени. Това важи с пълна сила и за аквариумите, които изработваме по поръчка. Изпратете ни заявка за оферта с вашите изисквания и ние ще се свържем вас и ще ви уведомим за цената на желания от вас аквариум.
Освен, че са много по-интерактивни и интересни като дизайн, аквариумите по поръчка могат да се впишат по чудесен начин в дома ви без да заемат излишно много място. С тях можете да внесете допълнителна доза уют и спокойствие, а също и да събудите възхищението на своите гости.