Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Aquili

Показване:
Подреждане:

Aquili Aloe Vera 125ml

Aquili Aloe Vera е натурален екстракт от алое вера. Той предпазва и регенерира лигавиците и кожата на рибите, както и помага за зарастване на малки ра..

4.60лв.

Aquili Amazon Water 125ml

Aquili Amazon Water е натурален торфен екстракт. Той прави водата кехлибарена и с киселинно PH, както и противодейства ефективно на растежа на всички ..

4.60лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолитът Ammonium Minus премахва амоняка от прясна и морска вода. Той представлява гранулиран материал, който е съставен от първо качество силно порес..

9.20лв.

Aquili Anti Algae

Aquili Anti Algae бързо и ефективно елиминира водораслите и подтиска растежа им, без да вреди на аквариумните растения. Препоръчителна доза : 10 мл. н..

4.90лв.

Aquili Bacterium E

Този продукт осигурява бързо активиране на биологичния филтър и ускорява разграждането на азотните съединения - амоняк, нитрити и нитрати. Чрез своите..

6.90лв.

Aquili Bacterium E Plus

Aquili Bacterium E Plus е първият биологичен активатор, който ефективно се справя с фосфатите (PO4), както в сладководна, така и в морска вода. Всяка ..

8.90лв.
Aquili CO2 Diffuser Nano -20%

Aquili CO2 Diffuser Nano

Продуктът представлява Aquili дифузер за CO2 системи, който е подходящ за малки аквариуми от 20-50 литра. Технически характеристики : ..

19.90лв. 15.92лв.

Aquili CO2 Diffuser Базов

Продуктът представлява стъклен дифузер с пореста мембрана. За нормалната му работа е необходимо налягане от 1 bar. Технически характеристики : ..

19.90лв.

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Продуктът представлява тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на това химично съединение в аквариума е важно за правилн..

14.80лв.

Aquili CO2 Test-продължителен стъклен

Продуктът представлява тест за постоянното измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на това химично съединение е важно за правилното обогат..

38.20лв.

Aquili CO2 Брояч

Артикулът е брояч за СО2 системи, който е изключително лесен за употреба. Технически характеристики : Подходящ за : растителни а..

14.50лв.
Aquili CO2 Иглен вентил -20%

Aquili CO2 Иглен вентил

Артикулът е иглен вентил за фино регулиране на подаването на въглероден двуокис. Технически характеристики : Подходящ за : расти..

19.90лв. 15.92лв.

Aquili CO2 Клапан метален

Продуктът представлява метален клапан за CO2 на производителя Aquili. Технически характеристики : Съдържание на комплекта : 1бр...

10.90лв.

Aquili CO2 на таблетки (30 таблетки)

Тези разтворими таблетки отделят въглероден диоксид и хранителни вещества. Те допълват нормалната храна, за да се гарантира енергична и буйна рас..

9.60лв.

Aquili CO2 Редуцир без манометър

Новият редуктор на налягане с функциониращо бутало е оборудван със система за настройка и компенсация, която осигурява много точно дозиране и непромен..

129.00лв.

Aquili CO2 Редуцир с един манометър

Новият редуктор на налягане с функциониращо бутало е оборудван със система за настройка и компенсация, която осигурява много точно дозиране и непромен..

143.00лв.

Aquili CO2 система Classic

Продуктът представлява система CO2 Classic, която включва : - бутилка 500 гр. - редуктор на налягането с или без манометър – вътре с предпазен..

348.00лв.

Aquili CO2 Тест пълнител

Продуктът представлява CO2 тест пълнител на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни аквариум..

6.90лв.

Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml

Aquili Coral Vitamins Amino Acids гарантира балансирано и правилно снабдяване с витамини и аминокиселини, специално проектирани за морски аквариуми. ..

5.10лв.

Aquili Discus Vitamins & AminoAcids

Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини, които са необходими за живота на дискусите в аквариума. Тези вещества са важни за рибките, р..

5.60лв.

Aquili Enzymes 12 капсули

Ензимите са биологични катализатори, които ускоряват химичните реакции между молекулите. Този продукт е концентрирана комбинация от избрани ензими, ко..

6.30лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, които директно се усвояват от корените. Те осигуряват буен растеж на водната растителност и подобряват блясъка ..

4.99лв.

Aquili Light Water

Aquili Light Water избистря аквариумната вода, свързвайки микрочастиците и фосфатите, което позволява филтърът да ги абсорбира. Действа моментално, ка..

5.50лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Препаратът съдържа : - основни подхранващи елементи - микроелементи - стимуланти за естествен прираст - йод - витамини Продуктът представлява те..

4.90лв.