Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - субстрат

Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - субстрат

Субстратна тор 2,2 литра

Aquili Complete Fertilizer е  субстрат, който осигурява всички основни минерали и вещества, необходими за буен растеж на аквариумните растения. Формулата включва жизненоважни хранителни микроелементи и хелатирано желязо, от съществено значение за синтеза на хлорофил , също така е обогатена с йод и витамини от група В, съществени за растителният и животински свят .

Субстратната тор се абсорбира лесно от корените и тя е богата на свързващи вещества , които премахват нитратите и фосфатите, което ограничава растежа на водорасли и създаване на резерв от хранителни вещества, винаги достъпни за растенията. Поради балансирания си състав гарантира, че основата не е компактна, така че тя остава мека и пореста и предоставя, в продължение на значителен период от време, пълно торене , което прави растенията буйни и красиви.

Компоненти, които изпълняват специфични функции (включени в комплекта):

1 . Mineral Base - изключително бавно освобождаване - богата на минерали и подходящ слой за закрепване корените на растенията .

2 . Akadamа - минерална основа за бавно освобождаване , предоставя мека и пореста основа, чрез която осигурява идеална оксигенация на корените.

3 . NPK таблетки- по време на първия период , в аквариума , когато няма рибки, и храна, която осигурява основни хранителни вещества за растенията; NPK таблетки осигуряват планирано и постепенно освобождаване над 15 до 20 дни от азот - фосфор - калий ( ниска доза помагаща на растенията , без да създава проблеми в аквариума ). NPK таблетките могат да бъдат използвани , когато е налице реална потребност, а именно в случай на очевидна липса на NPK .

4 . Fixing Mineral Base ( Фиксираща минерална основа)- този материал , благодарение на специалните си характеристики , взаимодейства с азота и фосфора в субстрата (и аквариума ), създава резерв, който е винаги на разположение за корените на растенията . Фиксиращата минерална основа също подобрява общите аквариумни условия чрез премахване на азот и фосфат от водата. Тази минерална основа е много пореста и помага да не се уплътнят субстратите , да бъдат меки и проветриви .

5 . Таблетки Тор - Таблетни торове с микроелементи - състоящи се от :

-          Изцяло минерална основа - веднага на разположение за растенията

-          Микроелементи

-          Естествени стимуланти за растеж

-          Йод

-          Витамини

 

Aquili Substrate Fertilizer 2 литра пакет е правилното количество за аквариуми от 50 до 60 литра.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - субстрат

  • Производител: Aquili
  • Код:
  • Наличност: 5
  • 21.40лв.
на 4 вноски по 5.59 лв.

Етикети: aquili, substrate, fertilizer, 2.2, субстрат, препарати, субстрати тор, за, растения грижа, растенията

Естествен грунд за дъно на аквариуми. Модел: Black Pebble Размери и разфасовки: 5-8 см -1кг ..
2.80лв.
Компактен и лесен за монтаж и поддръжка, аквариумът RS 500B би се вписал идеално във всяко помещение..
119.00лв.
Микрантемум (Micranthemum sp.) има компактни, кръгли и свежи светлозелени листа на пълзящи дръжк..
6.00лв.