Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Начин на доставка

Всички направени поръчки до 15:00 часа се доставят на следващия работен ден. Поръчките направени след 15:00 часа се доставят на следващия ден*. Всички поръчки се доставят на посочения от Вас адрес или до офис на Еконт или Speedy. Запазваме си правото да променяме срока на доставка при възникване на непредвидени обстоятелства като задължително преди това ще ви уведомим за забавянето.

 


Цената на доставката е безплатна за поръчки над 30 лв. независимо от населеното място. При поръчка под 30 лв. доставката е 4 лв.

 

При заявка на продукт, който не е посочен в сайта времето за доставка се договаря допълнително с клиента като наш представител ще се свърже с вас.

 

При заявка на аквариум по поръчка времето и условията на доставка се договарят допълнително с клиента като наш представител ще се свърже в рамките на 24 часа.

 

*Изключение правят следните случай:
-договорен е друг ден за доставка
-няма разнос на куриерската фирма за съответния ден
-почивни и празнични дни

 

Доставките до посочен адрес се извършват от понеделник до петък от 9:00 до 18:00. Поръчки направени до офис на еконт се получават на следващия ден, включително и събота.