Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна на водата или при създаване на нов аквариум. ANTYCHLOR бързо неутрализира токсичния, опасен за аквариумни рибки, хлор, който се намира в чешмяната вода, дезинфекцирана с хлорни съединения. Действа незабавно, затова е подходящ в извънредни ситуации, когато е необходима бързата смяна на водата в аквариума.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 10 мл. / 100 л. чешмяна вода. Температурата на водата трябва да се повиши до предпочитаната за определения вид рибки, да се аерира силно и филтрира. Прилагайте винаги в нови аквариуми и след всяка частична или цялостна смяна на водата. Използвайте едновременно с Esklarin, Blacklarin или Crusta Guard. ЗАБЕЛЕЖКА! Да не се използва едновременно с други аквариумни препарати (с изключение на горепосочените).
Внимание: Да не се поглъща!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

  • Производител: Tropical
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 5.40лв.

Опции

на 4 вноски по 1.40 лв.

Етикети: препарат, бързо пречистване, чешмяна вода, tropical, antychlor,