Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Цените са ориентировъчни и е възможна промяна в зависимост от размера на рибите/безгръбначните. За въпроси относно актуални цени и наличности, се обърнете директно към най-близкия до Вас магазин на Aquarium.bg.
Изчерпан Black Veil Angel

Black Veil Angel


 

Препоръчителен мин. обем на аквариума

115 литра

Грижа

Лесна

Темперамент/нрав

Полу-агресивен

Водни условия

24-28°С; KH 1-5, pH 5.8-7.0

Максимален размер

15,24 см

Цвят

Черен

Хранене/Диета

Всеядни

Съвместимост

виж таблицата

Произход

САЩ

Семейство

Цихлиди


 

Общ преглед


Black Veil Angel е модифициран вид на скалариите, който е черен на цвят, с дълги плавници, които са подчертани с красива „черна дантела”.

Тя предпочита добре засадени аквариуми с най-малко 115 литра с мека, леко кисела вода. Могат да се добавят скали и корени в аквариума, но трябва да се остави достатъчно място за плуване.

Когато се опитвате да размножавате този вид, най-добрият вариант е да подслоните редица Black Veil Angel  в същия аквариум, докато се оформи двойка. След като се оформи двойка, трябва да се осигури плоска повърхност, където да се снесат яйцата. Парче от шисти, едно голямо листо, или дори саксия, трябва да бъде разположена под ъгъл от около 30 градуса, в зона на умерен воден поток. Женската ще положи яйцата, а мъжкият ще я последва, за да ги оплоди. След около три дни яйцата ще се излюпят и ще се появят личинките. Хранете ги със запържени новоизлюпени скариди, докато станат достатъчно големи, за да приемат смачкана храна на люспи .

Black Veil Angel трябва да бъдат хранени с разнообразие от храни, включително зеленчуци и месни храни. Хранете ги с качествена храна на люспи, както и с живи и замразени храни като скариди и хирономус.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Black Veil Angel

  • Производител: OEM
  • Код:
  • Наличност: Изчерпан
  • 3.00лв.
на 4 вноски по 0.78 лв.

Етикети: black, veil, angel, скаларии скаларии

Albino Angel Изчерпан
Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра ..
3.00лв.
Altum Angel- True Wild Strain Изчерпан
  Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра..
3.00лв.
Assorted Veil Angel Изчерпан
Препоръчителен мин. обем на аквариума ≈115 литра ..
3.00лв.