Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Bubble Magus

Показване:
Подреждане:

Bubble Magus Curve 36 Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 36 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чи..

1,379.00лв.

Bubble Magus Curve 66 Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 66 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чи..

1,872.00лв.

The Bubble Magus Media Reactor Mini 80

Bubble Magus Mini 80 Media Reactor е вътрешен, многофункционален реактор с флуидизираща среда, който може да се използва с въглерод, GFO или биопелети..

113.40лв.

Държач за шлаух Bubble Magus Tube Holder

Продуктът представлява държач за шлаух Bubble Magus за дозиращи помпи (BM - T1 , BM - T2). Той може да се фиксира на стената на съмпа или аквариума, к..

16.70лв.

Магнитна чистачка Bubble Magus Magnetic Algae Scraper - Large

Моделът е приложим за аквариуми с дебелина на стъклото 3/4 инча (19 мм.) Комплектът включва : - нож от неръждаема стомана за стъклени аквариуми - пл..

156.20лв.

Магнитна чистачка Bubble Magus Magnetic Algae Scraper - Mini

Тази чистачка е приложима за аквариуми с дебелина на стъклото до 1/3 инча (8 мм.) Комплектът включва : - нож от неръждаема стомана за стъклени аквари..

48.80лв.

Протеин Скимер BM CQQ

Този продукт служи за премахване на органичните съединения във водата преди да се разградят в нитрати. Подходящ e за сладководни и морски аквариу..

129.00лв.
Bubble Magus 9 Curve Protein Skimmer Изчерпан

Bubble Magus 9 Curve Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 9 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чис..

649.00лв.
Bubble Magus C3.5 Protein Skimmer Изчерпан

Bubble Magus C3.5 Protein Skimmer

Този модел представлява висококачествен и високопроизводителен скимер от Bubble Magus. В комплект е с иглена помпа 'Rock SP1000' - 8 вата, коя..

242.50лв.
Bubble Magus Curve 29 Protein Skimmer Изчерпан

Bubble Magus Curve 29 Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 29 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чи..

1,074.00лв.
Bubble Magus Curve 5 Protein Skimmer Изчерпан

Bubble Magus Curve 5 Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 5 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чис..

281.40лв.
Bubble Magus Curve 7 Protein Skimmer Изчерпан

Bubble Magus Curve 7 Protein Skimmer

Bubble Magus Curve 7 е компактен, практичен и високоефективен скимер. Той е изключително тих в работен режим и предлага иновативни функции, в това чис..

438.00лв.
The Bubble Magus Media Reactor BP-130 Изчерпан

The Bubble Magus Media Reactor BP-130

Този модел на Bubble Magus е идеален избор за тези, които притежават морски и рифови аквариуми и търсят продукти, които гарантират, че цените не са пр..

261.20лв.
Магнитна чистачка Bubble Magus Magnetic Algae Scraper - Medium Изчерпан

Магнитна чистачка Bubble Magus Magnetic Algae Scraper - Medium

Тази чистачка е приложима за аквариуми с дебелина на стъклото 15 мм. Комплектът включва : - нож от неръждаема стомана за стъклени аквариуми - пластм..

64.70лв.
Протеин Скимер BM QQ1 Изчерпан

Протеин Скимер BM QQ1

Този модел е ефективен и лесен за използване скимер за аквариуми над 100 л. Той има страхотни функции благодарение на помпата с иглен импелер. Притежа..

143.00лв.
Филтърен чорап Bubble Magus Изчерпан

Филтърен чорап Bubble Magus

Филтърният чорап Bubble Magus осигурява оптимизирането на филтрацията във вашия аквариум. Фината му структура филтрира и най-ситните замърсители. Изкл..

9.90лв.
Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02 Изчерпан

Филтърна торбичка Bubble Magus FB-02

Филтърната торбичка Bubble Magus осигурява оптимизирането на филтрацията във вашия аквариум. Фината ѝ структура филтрира и най-ситните замърсители. Из..

6.50лв.