Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

CO2 компоненти

CO2 компоненти
Показване:
Подреждане по:

JBL CO2 Шлаух 3м

JBL CO2 Шлаух - 3 метра дължина...

11.30лв.
CO2  брояч на мехурчета + възвратен клапан Продука не е наличен

CO2 брояч на мехурчета + възвратен клапан

Клапан с бронзова втулка за предотвратяване на протичане. Сигурно захващане на маркуча с пластмасови гайки. Лесно и точно наблюдение притока на CO2...

12.40лв.
Tetra CO2-Depot (11g) Продука не е наличен

Tetra CO2-Depot (11g)

Един отличен и практичен комплект CO2 за буйни, здрави водни растения, удобно обогатяване на водата в аквариума с CO². Растенията в аквариума се разв..

13.00лв.
CO2 Дифузер Лабиринт Wave Продука не е наличен

CO2 Дифузер Лабиринт Wave

Лабиринтов дифузер Wave. Специално проектираната стъпаловидна структура, Ви гарантира максимално разтваряне на въглеродния диоксид във водата. Чрез ла..

15.30лв.
Дифузер с керамичен диск 20мм+брояч Продука не е наличен

Дифузер с керамичен диск 20мм+брояч

Нов модерен дизайн. Лесен за инсталация. Практичен и ефективен. Фин керамичен цилиндър за оптимална скорост на разтваряне.Инсталиране: Отвъртете к..

15.40лв.
Дифузер с керамичен диск+брояч+ възвратен клапан Продука не е наличен

Дифузер с керамичен диск+брояч+ възвратен клапан

Клапан с бронзова втулка за предотвратяване на протичане. Фин керамичен диск за оптимална скорост на разтваряне. Може да се разглобява и почиства...

15.50лв.

Пълнител Dennerle Bio­Line CO2 refill

За системата Dennerle Bio Co2Производството и снабдяването с CO2 се извършва автоматично в необходимите количества. Не е необходимо да измервате и..

16.20лв.

JBL ProFlora bioRefill

Биокомпонент A и B за CO2 системи JBL ProFlora bio 80 и 160. Подходящ за аквариуми от 30-80 литра за около 40 дни.Начин на употреба: Добавете съдъ..

16.90лв.