Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

CO2 компоненти

CO2 компоненти
Показване:
Подреждане по:

Eheim Дифузер

Този продукт представлява дифузер на производителя Eheim. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен ак..

9.40лв.

Aquili CO2 Клапан метален

Продуктът представлява метален клапан за CO2 на производителя Aquili. Технически характеристики : Съдържание на комплекта : 1бр...

10.90лв.

JBL CO2 Шлаух 3м

Продуктът представлява шлаух JBL CO2, който е с дължина 3 метра. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

11.30лв.

Дифузер Macro Aqua 3 в 1 Брояч на балончета

Този продукт има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

12.40лв.

360 градусов CO2 дифузер

Моделът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка..

14.50лв.

Aquili CO2 Брояч

Артикулът е брояч за СО2 системи, който е изключително лесен за употреба. Технически характеристики : Подходящ за : растителни а..

14.50лв.

Дифузер Macro Aqua CO2 4 in 1

Моделът е с нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка и фин..

15.00лв.
Aquili CO2 Diffuser Nano -20%

Aquili CO2 Diffuser Nano

Продуктът представлява Aquili дифузер за CO2 системи, който е подходящ за малки аквариуми от 20-50 литра. Технически характеристики : ..

19.90лв. 15.92лв.
Aquili CO2 Иглен вентил -20%

Aquili CO2 Иглен вентил

Артикулът е иглен вентил за фино регулиране на подаването на въглероден двуокис. Технически характеристики : Подходящ за : расти..

19.90лв. 15.92лв.

Пълнител Dennerle Bio­Line CO2 refill

Производството и снабдяването с CO2 се извършва автоматично в необходимите количества. Не е необходимо да измервате или настройвате - това е най-опрос..

16.20лв.

JBL ProFlora bioRefill

Биокомпонент A и B за CO2 системи JBL ProFlora bio 80 и 160. Продуктът е подходящ за аквариуми от 30 до 80 литра за около 40 дни. Начин на употреба : ..

16.90лв.

Aquili CO2 Diffuser Базов

Продуктът представлява стъклен дифузер с пореста мембрана. За нормалната му работа е необходимо налягане от 1 bar. Технически характеристики : ..

19.90лв.

CO2 шлаух Ø4/6 мм EHEIM

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери ( дълж./диам. ) : 300 см./4-6..

19.90лв.

Corner diffuser/Стъклен дифузер с пореста мембрана

Това са стъклени ъглови дифузери. Предлагат се в четири размера от 1 см. до 5 см. Технически характеристики : Подходящ за : раст..

19.90лв.

Triangular diffuser/ Стъклен дифузер с пореста мембrана

Продуктът представлява дифузер за СО2, който е красив, функционален и лесен за използване. Технически характеристики : Подходящ за :..

19.90лв.

JBL CO2 Counter

JBL CO2 Counter е брояч на балончета, който е изключително лесен за употреба. Монтира се извън аквариума и има вграден възвратен клапан. Комплектът съ..

22.30лв.

Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer

Уредът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

23.10лв.

Дифузер Dennerle CO2 Diffusor Ultra S

Дифузeрът Ultra S на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

29.00лв.

Mini Reactor (с водна помпа)

Продуктът представлява Mini Reactor (с водна помпа) на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : растителн..

29.20лв.

CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми с обем до 400л

Продуктът разбива подавания към аквариума въглероден двуокис до микроскопично ниво. Това подобрява усвояването му от растенията. Технически характе..

29.90лв.

CO2 дифузер за нано аквариуми Dennerle CO2 Nano Flipper

При този продукт имаме ефективно разтваряне на CO2. Той притежава интегрирана функция за брояч на балончета и включва клапан за излишната газ. Начин н..

29.90лв.

CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler

Продуктът е подходящ за аквариуми до 250 литра. Той е ефективен, компактен и има вграден брояч на балончета. Начин на функциониране : керамичният дифу..

29.90лв.

Дифузер Dennerle CO2 mini diffusor­pipe

Дифузерът Mini Pipe осигурява фина пулверизация и ефективно разтваряне на CO2. Идеален е за малки и мини аквариуми. Има висококачествено кристално стъ..

30.90лв.

Дифузер Dennerle CO2 Ultra M

Дифузeрът Ultra M на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

31.00лв.