Декорации

Декорации

Когато създавате своя аквариум, първите неща, които имате предвид са неговата изработка и оборудването, което е необходимо за поддържане на оптимални условия за вашите рибки. В момента, в който подсигурите тези неща и може би дори разполагате с няколко рибки в аквариума, настъпва време да се погрижите за атмосферата, която желаете да излъчва той. За тази цел се нуждаете от въздействаща декорация за аквариум, която да е изработена от качествени материали и да не представлява опасност за вашите рибки.

Ако не желаете да отглеждате естествени растения за аквариум, можете да закупите изкуствени растения. Те имитират чудесно естествената водна флора и ще освежат цялостното излъчване на аквариума. Изкуствените растения за аквариум са особено подходящи за начинаещи акваристи, тъй като не изискват никакви специални грижи. За разлика от естествените, те се почистват лесно и винаги изглеждат добре. Също така, тъй като не се съхраняват във вода преди закупуването им, няма опасност да пренесат болести и паразити от съда, в който са стояли. Ако пък отглеждате сомчета и/или други рибки, които обичат да се крият, предлагаме различни по големина и вид корени за аквариум.

В нашия каталог с декорация за аквариум можете да намерите още различни видове и цветове грундове, скали, фигури, полускъпоценни камъни, 3D фонове и още много други украшения, с които ще внесете атмосфера в аквариума и ще разнообразите средата на вашите рибки. Всички декорации в нашия каталог са изработени от специални материали, които не отделят вещества във водата и не променят нейния състав.

Показване:
Подреждане по:
Копринено растение 10 см - К1 2 -3 Дена