Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Декорации и укрития

Декорации и укрития
Показване:
Подреждане по:
Магнитно островче за костенурки Exo Terra -15%

Магнитно островче за костенурки Exo Terra

Това е магнитно островче за костенурки, което се прикрепва в ъгъла на терариума, оставяйки достатъчно място за плуване. То автоматично се приспособява..

38.70 лв. 32.90 лв.

EX Reptile Cave - пещера в пет размера

Във всеки терариум трябва да присъства подходящо по размер укритие. Ако то липсва, вашите любимци живеят в стрес, който влияе на апетита и активността..

9.20 лв.

Exo Terra Abutilon изкуствени растения за терариум

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Те са лесни за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с ж..

12.60 лв.

Exo Terra изкуствени растения за терариум - Фикус

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Лесни са за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с жива..

13.30 лв.

Декорация JBL Cocos Cava 1/2 L

Tерариумните и аквариумните обитатели се нуждаят от място, където да се чувстват комфортно и сигурно. В естествената си среда те избират корени и..

6.80 лв.

Exo Terra Jungle Vines

Exo Terra Jungle Vines се използват за декоративни цели или за уголемяване на жилищната зона. Тези водоустойчиви лози са с естествен вид, огъват се, у..

17.10 лв.

Декорация Exo Terra Dinosaur Eggs - Hide Out + Water Dish

Продуктът представлява екзотично укритие, което служи и като поилка. Създава благоприятна атмосфера в терариума, грижейки се за оптималната влага и пр..

16.50 лв.

Exo Terra Dripping Plant

Exo Terra Dripper Plant е реалистично растение, което е проектирано да задоволи нуждите от вода на влечуги и земноводни, обитаващи дървета, като хамел..

128.30 лв.

Декорация за терариум Exo Terra Aztec Water Dish

Ацтекската гама на Exo Terra създава мистична древна предколумбова атмосфера във вашия терариум. Тя е вдъхновена от удивителното изкуство и впечатлява..

10.30 лв.

Exo Terra Dinosaur Bone декорация

Декорацията Exo Terra Dinosaur Bone е идеалното скривалище за влечуги и земноводни. Технически характеристики : Подходящ за : терариуми ..

10.90 лв.

Exo Terra Wet Rock - керамична пещера

Пещерите Exo Terra Wet Rock са сигурно и влажно скривалище за вашето влечуго. Те са идеални и за сън на любимеца ви. Без тях влечугите, земноводните и..

13.30 лв.

Декорация за терариум Exo Terra Aztec Frog Water Dish

Ацтекската гама на Exo Terra създава мистична древна предколумбова атмосфера във вашия терариум. Тя е вдъхновена от удивителното изкуство и впечатлява..

14.90 лв.

Exo Terra декорация за терариум Primate Skull

Правилното скривалище е необходима, но често подценявана характеристика на естествения терариум. Без безопасно място за укриване и сън влечугите и зем..

15.20 лв.

Декорация за терариум T-Rex Skull

Продуктът добавя праисторически акцент във вашия терариум, осигурява сигурно скривалище и спомага за предотвратяване на стреса. Динозаврите са обитава..

15.50 лв.

Декорация за терариум Exo Terra Aztec Stone Calendar Hide

Продуктът е част от тематичната гама на Exo Terra Aztec. Той имитира мистична древна мезоамериканска атмосфера във вашия терариум. Осигурява сигурно и..

15.90 лв.

Exo Terra Turtle Skeleton

Продуктът е идеален за създаване на влажен микроклимат и се интегрира във всеки тип терариум. Спомага за предотвратяване на стреса и е изработен от хр..

16.30 лв.

Exo Terra Forest Plume Moss 500g

Exo Terra Forest Moss е истински компресиран мъх, отглеждан в тропическа Азия. Този екологичен субстрат е идеален за повишаване на влажността в терари..

18.40 лв.

Exo Terra Moss Vines - лозя за терариум

Exo Terra Moss Vines могат да се използват за декоративни цели или за уголемяване на жилищната зона. Тези водоустойчиви лози са с естествен вид, огъва..

21.40 лв.

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода осигурява добро убежище и хидратация на вашето влечуго. Тя е лесна за почистване благодарение на глад..

22.10 лв.

Декорация Exo Terra Coconut Cave

Правилното скривалище е съществена характеристика на естествения терариум. Без безопасно място за скриване и сън, влечугите и земноводните лесно ще се..

22.60 лв.

Exo Terra Skull decoration - декорация крокодил

Продуктът представлява декорация за терариум - Череп на крокодил на производителя Exo Terra. Технически характеристики : Подходящ за : т..

23.60 лв.

Exo Terra декорация за терариум Buffalo Skull

Продуктът представлява декорация за терариум – Череп на бивол на производителя Exo Terra. Tехнически характеристики : Подходящ з..

31.70 лв.

Exo Terra Dinosaur Eggs Fossil Hide Out - декорация динозавърско яйце за терариуми

Продуктът представлява декорация динозавърско яйце. Произведенo е от нетоксична смола и е екзотично укритие, което е подходящо за всеки вид терариум. ..

43.80 лв.

Exo Terra Glow Mushrooms декорация

Гъбите Exo Terra Glow Mushrooms придават вълнуващ акцент на всеки терариум, както през деня, така и през нощта. В природата гниещата дървесина се изпо..

45.80 лв.