Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Декорации и укрития

Декорации и укрития
Показване:
Подреждане по:

EX Reptile Cave - пещера в пет размера

Във всеки терариум трябва да присъства подходящо по размер укритие. Ако то липсва, вашите любимци живеят в стрес, който влияе на апетита и активността..

9.20лв.

Exo Terra Dinosaur Bone декорация

Декорацията Exo Terra Dinosaur Bone е идеалното скривалище за влечуги и земноводни. Технически характеристики : Подходящ за : те..

9.90лв.

Exo Terra декорация за терариум Primate Skull

Правилното скривалище е необходима, но често подценявана характеристика на естествения терариум. Без безопасно място за укриване и сън влечугите и зем..

9.90лв.

Exo Terra Forest Branch

Kлонът Exo Terra е с размери 60/45 см. и осигурява естествена и триизмерна среда за катерене на влечуги и земноводни, добавяйки автентичност към външн..

11.60лв.

Exo Terra изкуствени растения за терариум - Фикус

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Лесни са за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с жива..

11.90лв.

Exo Terra Abutilon изкуствени растения за терариум

Това са изключително реалистични реплики на истински растения. Те са лесни за почистване и поддръжка и могат да се използват заедно с ж..

12.50лв.

Exo Terra Wet Rock - керамична пещера

Пещерите Exo Terra Wet Rock са сигурно и влажно скривалище за вашето влечуго. Те са идеални и за сън на любимеца ви. Без тях влечугите, земноводните и..

13.30лв.

Декорация Exo Terra Dinosaur Eggs - Hide Out + Water Dish

Продуктът представлява екзотично укритие, което служи и като поилка. Създава благоприятна атмосфера в терариума, грижейки се за оптималната влага и пр..

14.90лв.

Exo Terra Jungle Vines

Exo Terra Jungle Vines се използват за декоративни цели или за уголемяване на жилищната зона. Тези водоустойчиви лози са с естествен вид, огъват се, у..

15.00лв.

Декорация за терариум T-Rex Skull

Продуктът добавя праисторически акцент във вашия терариум, осигурява сигурно скривалище и спомага за предотвратяване на стреса. Динозаврите са обитава..

15.50лв.

Exo Terra Turtle Skeleton

Продуктът е идеален за създаване на влажен микроклимат и се интегрира във всеки тип терариум. Спомага за предотвратяване на стреса и е изработен от хр..

16.29лв.

Exo Terra Forest Plume Moss 500g

Exo Terra Forest Moss е истински компресиран мъх, отглеждан в тропическа Азия. Този екологичен субстрат е идеален за повишаване на влажността в терари..

18.30лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /охра/

Този продукт е изработен изцяло от безвредни вещества. Той е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му мест..

19.99лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /червена/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

19.99лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /черна/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

19.99лв.

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода осигурява добро убежище и хидратация на вашето влечуго. Тя е лесна за почистване благодарение на глад..

22.00лв.

Exo Terra Skull decoration - декорация крокодил

Продуктът представлява декорация за терариум - Череп на крокодил на производителя Exo Terra. Технически характеристики : Подходящ за..

23.50лв.

Exo Terra Pineapple Hide

Pineapple Hide на Exo Terra добавя цвят и подобрява терариума на тема Tiki! Това е сигурно скривалище за малки влечуги и земноводни, намалявайки ниват..

27.99лв.

Exo Terra декорация за терариум Buffalo Skull

Продуктът представлява декорация за терариум – Череп на бивол на производителя Exo Terra. Tехнически характеристики : Под..

31.50лв.

Магнитно островче за костенурки Exo Terra

Това е магнитно островче за костенурки, което се прикрепва в ъгъла на терариума, оставяйки достатъчно място за плуване. То автоматично се приспособява..

34.80лв.

Exo Terra Tiki Ornament

Моделът е идеалната декорация, която съчетава в едно укритие, съд за вода и храна. Той осигурява сигурно скривалище, спомага за предотвратяване на стр..

37.80лв.

Exo Terra Dinosaur Eggs Fossil Hide Out - декорация динозавърско яйце за терариуми

Продуктът представлява декорация динозавърско яйце. Произведенo е от нетоксична смола и е екзотично укритие, което е подходящо за всеки вид терариум. ..

39.00лв.

Exo Terra Glow Mushrooms декорация

Гъбите Exo Terra Glow Mushrooms придават вълнуващ акцент на всеки терариум, както през деня, така и през нощта. В природата гниещата дървесина се изпо..

41.20лв.

Декорация - водопад за терариум

Предлага се в три размера : S – 16 x 20 x 17 см., M – 19 x 21,5 x 18,5 см., L – 25,5 x 27 x 27 см. Технически характеристики : ..

71.50лв.