Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
Dennerle Nano Marinus BioCirculator 4in1

Dennerle Nano Marinus BioCirculator 4in1

В областта на солените аквариуми винаги има иновации. Dennerle постигна нещо подобно със своя Nano Marinus Bio-Circulator 4in1. Той осигурява почистване на повърхността, подаване на планктон и филтриране едновременно. Благодарение на четирите си дейности Bio-Circulator осъществява стабилна, биологична среда и е специално разработен за малки аквариуми. Четирите работни зони на Bio-Circulator 4in1 на Dennerle Nano Marinus са :
- поток - мощна помпа осигурява оптимални условия на потока във вашия аквариум. Той може да бъде насочен с помощта на вградения дифузер.
- почистване на повърхността - обикновено на повърхността на водата може бързо да се образува мазен слой бактерии и водорасли, което пречи на газообмена. Скимерът на повърхността в Bio-Circulator осигурява кристално чиста водна повърхност.
- хранене с планктон - водораслите и микроорганизмите, изсмукани от повърхността, са постоянно разпределени в аквариума като естествена храна от планктон. По този начин Bio-Circilator допринася за основното хранене на всички филтриращи рифови обитатели.
- филтрация - със своята филтърна гъба (предлага се в два различни размера) Bio-Circulator осигурява бързо избистряне на водата.

Технически характеристики :

Мощност : 5W
Дебит : до 500 л./ч. ( за 60 л. )
Захранване : 230V
Размери : 26,2/19,5/6,2 см.
Производител : Dennerle
Произход : Германия
Вносител : Ай Шоп ЕООД
Гаранция : 24 Месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Dennerle Nano Marinus BioCirculator 4in1

  • Производител: Dennerle
  • Код:
  • Наличност: 1
  • 135.00лв.
0% на 4 вноски по 33.75 лв.

Етикети: dennerle, nano, marinus, biocirculator, 4in1