Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Дифузери

Дифузери
Показване:
Подреждане по:

CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler

Продуктът е подходящ за аквариуми до 250 литра. Той е ефективен, компактен и има вграден брояч на балончета. Начин на функциониране : керамичният дифу..

34.90 лв.
Дифузер Dennerle CO2 Ultra L -15%

Дифузер Dennerle CO2 Ultra L

Дифузeрът Ultra L на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

33.00 лв. 28.05 лв.

Aquili CO2 Diffuser Базов

Продуктът представлява стъклен дифузер с пореста мембрана. За нормалната му работа е необходимо налягане от 1 bar. Технически характеристики : ..

19.90 лв.

360 градусов CO2 дифузер

Моделът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка..

14.50 лв.

Aquili CO2 Diffuser Nano

Продуктът представлява Aquili дифузер за CO2 системи, който е подходящ за малки аквариуми от 20-50 литра. Технически характеристики : Подхо..

19.90 лв.

Дифузер Dennerle CO2 Diffusor Ultra S

Дифузeрът Ultra S на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

29.10 лв.
Дифузер Dennerle CO2 Ultra M -15%

Дифузер Dennerle CO2 Ultra M

Дифузeрът Ultra M на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

31.00 лв. 26.35 лв.

Seachem стъклен дифузер 23mm

Спиралният дифузер тип "чашка за броене на мехурчета" се свързва към системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растител..

37.80 лв.
Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer -15%

Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer

Уредът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

23.10 лв. 19.64 лв.

Corner diffuser/Стъклен дифузер с пореста мембрана

Това са стъклени ъглови дифузери. Предлагат се в четири размера от 1 см. до 5 см. Технически характеристики : Подходящ за : растителни а..

19.90 лв.

CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми с обем до 400л

Продуктът разбива подавания към аквариума въглероден двуокис до микроскопично ниво. Това подобрява усвояването му от растенията. Технически характери..

32.60 лв.

CO2 Стъклен дифузер със спирала

Продуктът представлява CO2 дифузер със спирала - стъклен CO2 пулверизатор за аквариум. Негови основни отличителни черти са: - CO2 микронизатор за изп..

24.50 лв.

CO2 брояч на мехурчета

Продуктът представлява брояч на мехурчета за CO2 в аквариума. Основни негови отличителни черти са : - без възвратен клапан - възможност за отваряне ..

32.00 лв.

Дифузер EHEIM CO2-SET 400l

Продуктът представлява CO2 дифузер, в който газът CO2 се пулверизира на много мехурчета. Те от своя страна създават по-голяма контактна повърхност, по..

34.90 лв.

Дифузер JBL ProFlora Direct

Правилната концентрация на CO2 във водата е от голямо значение за аквариумните растения. Въглеродният диоксид е основното хранително вещество за тях и..

56.50 лв.

Дифузер JBL Proflora Taifun M2

В аквариума CO2 трябва да бъде разтворен във водата, така че да е достъпен за растенията като основна храна. Поради тази причина дифузeрите трябва вин..

59.90 лв.

Дифузер Macro Aqua 3 в 1 Брояч на балончета

Този продукт има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

12.40 лв.

Triangular diffuser/ Стъклен дифузер с пореста мембrана

Продуктът представлява дифузер за СО2, който е красив, функционален и лесен за използване. Технически характеристики : Подходящ за : рас..

19.90 лв.

CO2 дифузер за нано аквариуми Dennerle CO2 Nano Flipper

При този продукт имаме ефективно разтваряне на CO2. Той притежава интегрирана функция за брояч на балончета и включва клапан за излишната газ. Начин н..

33.90 лв.

Дифузер Dennerle CO2 mini diffusor­pipe

Дифузерът Mini Pipe осигурява фина пулверизация и ефективно разтваряне на CO2. Идеален е за малки и мини аквариуми. Има висококачествено кристално стъ..

36.90 лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Tова е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

37.80 лв.

Дифузер за аквариуми до 60 литра Dennerle Micro Flipper

Micro-Flipper е подходящ за аквариуми до 60 литра. Той притежава колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Не изисква мот..

42.70 лв.

Seachem Beetle дифузер 30mm

Това е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

49.80 лв.

Дифузер за аквариуми до 160 литра Dennerle Profi­Line CO2 Mini­Flipper

Mini­Flipper е подходящ за аквариуми до 160 литра. Той се характеризира с колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Н..

56.20 лв.