Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Дифузери

Дифузери
Показване:
Подреждане по:

CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler

Продуктът е подходящ за аквариуми до 250 литра. Той е ефективен, компактен и има вграден брояч на балончета. Начин на функциониране : керамичният дифу..

34.90 лв.
Дифузер Dennerle CO2 Ultra L -15%

Дифузер Dennerle CO2 Ultra L

Дифузeрът Ultra L на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

33.00 лв. 28.05 лв.

Aquili CO2 Diffuser Базов

Продуктът представлява стъклен дифузер с пореста мембрана. За нормалната му работа е необходимо налягане от 1 bar. Технически характеристики : ..

19.90 лв.

360 градусов CO2 дифузер

Моделът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка..

14.50 лв.

Дифузер Dennerle CO2 Diffusor Ultra S

Дифузeрът Ultra S на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

29.10 лв.
Дифузер Dennerle CO2 Ultra M -15%

Дифузер Dennerle CO2 Ultra M

Дифузeрът Ultra M на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

31.00 лв. 26.35 лв.

Aquili CO2 Diffuser Nano

Продуктът представлява Aquili дифузер за CO2 системи, който е подходящ за малки аквариуми от 20-50 литра. Технически характеристики : Подхо..

19.90 лв.

Seachem стъклен дифузер 23mm

Спиралният дифузер тип "чашка за броене на мехурчета" се свързва към системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растител..

37.80 лв.

Corner diffuser/Стъклен дифузер с пореста мембрана

Това са стъклени ъглови дифузери. Предлагат се в четири размера от 1 см. до 5 см. Технически характеристики : Подходящ за : раст..

19.90 лв.

Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer

Уредът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

23.10 лв.

Дифузер Dennerle CO2 mini diffusor­pipe

Дифузерът Mini Pipe осигурява фина пулверизация и ефективно разтваряне на CO2. Идеален е за малки и мини аквариуми. Има висококачествено кристално стъ..

36.90 лв.

CO2 Стъклен дифузер със спирала

Продуктът представлява CO2 дифузер със спирала - стъклен CO2 пулверизатор за аквариум. Негови основни отличителни черти са: - CO2 микронизатор за изп..

24.50 лв.

CO2 брояч на мехурчета

Продуктът представлява брояч на мехурчета за CO2 в аквариума. Основни негови отличителни черти са : - без възвратен клапан - възможност за отваряне ..

32.00 лв.

Дифузер JBL Proflora Taifun M2

В аквариума CO2 трябва да бъде разтворен във водата, така че да е достъпен за растенията като основна храна. Поради тази причина дифузeрите трябва вин..

59.90 лв.

Дифузер JBL ProFlora Direct

Правилната концентрация на CO2 във водата е от голямо значение за аквариумните растения. Въглеродният диоксид е основното хранително вещество за тях и..

64.00 лв.

Дифузер Macro Aqua 3 в 1 Брояч на балончета

Този продукт има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

12.40 лв.

Triangular diffuser/ Стъклен дифузер с пореста мембrана

Продуктът представлява дифузер за СО2, който е красив, функционален и лесен за използване. Технически характеристики : Подходящ за : рас..

19.90 лв.

CO2 дифузер за нано аквариуми Dennerle CO2 Nano Flipper

При този продукт имаме ефективно разтваряне на CO2. Той притежава интегрирана функция за брояч на балончета и включва клапан за излишната газ. Начин н..

33.90 лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Tова е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

37.80 лв.

Дифузер за аквариуми до 60 литра Dennerle Micro Flipper

Micro-Flipper е подходящ за аквариуми до 60 литра. Той притежава колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Не изисква мот..

42.70 лв.

Seachem Beetle дифузер 30mm

Това е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

49.80 лв.

Дифузер за аквариуми до 160 литра Dennerle Profi­Line CO2 Mini­Flipper

Mini­Flipper е подходящ за аквариуми до 160 литра. Той се характеризира с колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Не из..

56.20 лв.

Дифузер за аквариуми до 300 литра Dennerle CO2 Flipper

Този модел е с колектор за CO2 и отвор за отпадъчни газове. При него не е необходим мотор. Размери : 9 x 25 x 4 см. Технически характеристики : ..

67.90 лв.
CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми до 600л -15%

CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми до 600л

Продуктът разбива подавания към аквариума въглероден двуокис до микроскопично ниво. Това подобрява усвояването му от растенията. Технически характери..

94.50 лв. 80.33 лв.