Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Дифузери

Дифузери
Показване:
Подреждане по:

Eheim Дифузер

Този продукт представлява дифузер на производителя Eheim. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен ак..

9.40лв.

Дифузер Macro Aqua 3 в 1 Брояч на балончета

Този продукт има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

12.40лв.

360 градусов CO2 дифузер

Моделът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка..

14.50лв.

Дифузер Macro Aqua CO2 4 in 1

Моделът е с нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка и фин..

15.00лв.
Aquili CO2 Diffuser Nano -20%

Aquili CO2 Diffuser Nano

Продуктът представлява Aquili дифузер за CO2 системи, който е подходящ за малки аквариуми от 20-50 литра. Технически характеристики : ..

19.90лв. 15.92лв.

Aquili CO2 Diffuser Базов

Продуктът представлява стъклен дифузер с пореста мембрана. За нормалната му работа е необходимо налягане от 1 bar. Технически характеристики : ..

19.90лв.

Corner diffuser/Стъклен дифузер с пореста мембрана

Това са стъклени ъглови дифузери. Предлагат се в четири размера от 1 см. до 5 см. Технически характеристики : Подходящ за : раст..

19.90лв.

Triangular diffuser/ Стъклен дифузер с пореста мембrана

Продуктът представлява дифузер за СО2, който е красив, функционален и лесен за използване. Технически характеристики : Подходящ за :..

19.90лв.

Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer

Уредът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

23.10лв.

Дифузер Dennerle CO2 Diffusor Ultra S

Дифузeрът Ultra S на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

29.00лв.

CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми с обем до 400л

Продуктът разбива подавания към аквариума въглероден двуокис до микроскопично ниво. Това подобрява усвояването му от растенията. Технически характе..

29.90лв.

CO2 дифузер за нано аквариуми Dennerle CO2 Nano Flipper

При този продукт имаме ефективно разтваряне на CO2. Той притежава интегрирана функция за брояч на балончета и включва клапан за излишната газ. Начин н..

29.90лв.

CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler

Продуктът е подходящ за аквариуми до 250 литра. Той е ефективен, компактен и има вграден брояч на балончета. Начин на функциониране : керамичният дифу..

29.90лв.

Дифузер Dennerle CO2 mini diffusor­pipe

Дифузерът Mini Pipe осигурява фина пулверизация и ефективно разтваряне на CO2. Идеален е за малки и мини аквариуми. Има висококачествено кристално стъ..

30.90лв.

Дифузер Dennerle CO2 Ultra M

Дифузeрът Ultra M на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

31.00лв.

Дифузер Dennerle CO2 Ultra L

Дифузeрът Ultra L на Dennerle е изработен от прозрачен и устойчив на счупване акрил. Това го прави значително по-безопасен за работа от конвенционални..

33.00лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Tова е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

37.80лв.

Seachem стъклен дифузер 23mm

Спиралният дифузер тип "чашка за броене на мехурчета" се свързва към системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растител..

37.80лв.

Дифузер за аквариуми до 60 литра Dennerle Micro Flipper

Micro-Flipper е подходящ за аквариуми до 60 литра. Той притежава колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Не изисква мот..

38.30лв.

Seachem Beetle дифузер 30mm

Това е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

49.80лв.

Дифузер за аквариуми до 160 литра Dennerle Profi­Line CO2 Mini­Flipper

Mini­Flipper е подходящ за аквариуми до 160 литра. Той се характеризира с колектор за CO2 и отвеждане на излишното количество отработени газове. Н..

49.80лв.

Дифузер за аквариуми до 300 литра Dennerle CO2 Flipper

Този модел е с колектор за CO2 и отвор за отпадъчни газове. При него не е необходим мотор. Размери : 9 x 25 x 4 см. Технически характеристики : ..

59.00лв.

CO2 дифузер EHEIM CO2-SET за аквариуми до 600л

Продуктът разбива подавания към аквариума въглероден двуокис до микроскопично ниво. Това подобрява усвояването му от растенията. Технически характе..

89.00лв.

Дифузер за аквариуми до 600 литра Dennerle Profi­Line CO2 Maxi­Flipper

Продуктът е с колектор за CO2 и отвор за отпадъчни газове. При него не е необходим мотор. Размери : 11 x 36 x 4 см. Технически характеристики : ..

99.50лв.