Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Обратни осмози

Обратни осмози
Показване:
Подреждане по:

Aquili RO Carbon in line catridge

Резервен пълнител с активен въглен за обратна осмоза.Филтърът с активен въглен поглъща различни химични съединения, като хлор, йод и други. По тоз..

17.60лв.

Aquili RO in line Flow Restrictor

Всяка система за обратна осмоза има “Flow Restrictor”. Той е съобразен с размера и пречистващите свойства на мембраната. Основната му функция е да нам..

19.60лв.

Aquili RO Resin in line catridge NPS

Резервен филтър за нитрати, фосфати и силикати за обратна осмоза.NPS филтърът пречиства водата от нитрати (NO3), фосфати (PO4) и силикати (SiO). Л..

19.90лв.

Aquili RO Sediment in line cartrige

Резервен филтър за обратна осмоза.Sediment филтърът пречиства водата от микроскопични механични замърсявания. Чрез него водата гарантирано ще е би..

27.00лв.

Aquili RO Мембрана

Резервна мембрана за обратна осмоза.Мембраната е сърцето на системата за обратна осмоза. Тя филтрира водата от механично и биологично замърсяване...

89.00лв.

Aquili RO Classic обратна осмоза

Система за обратна осмоза Aquili RO ClassicКомпоненти на систематаПатрон Седиментен филтър Патрон Активен въглен Осмотична мембрана с к..

159.00лв.

Aquili RO NPC обратна осмоза

Система за обратна осмоза Aquili RO NPSКомпоненти на систематаПатрон Седиментен филтър Патрон Активен въглен Осмотична мембрана с капац..

169.00лв.

Система за обратна осмоза Dennerle Osmose Compact 130

Пълна система за производство на вода с висока степен на чистота.     Максимална производителност: 130 литра на ден при 25 ° С и налягане от 4 бар..

169.00лв.