Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аксесоари за морска акваристика

Аксесоари за морска акваристика


Показване:
Подреждане по:

Хидрометър Hailea

Хидрометър за морски аквариум ..

6.70лв.

JBL Food Clip

Идеална за храна (алги, листа, катапа).Подвижна основа, която се завърта във всички посоки.Задържа храната без да й позволява да попадне под д..

7.80лв.

Ocean Nutrition Grid Feeder Clip

В естествената си среда сред коралите, ангелите и танговете се хранят през целия ден. Те намират храната си сред коралите и живите камъни. Grid Feeder..

8.00лв.

Ocean Nutrition Feeding Prong

Feeding Prong е идеален за хранене на хищници и змиорки. Начин на употреба: закачете парче месо (храна) на върха; дръжте го само за дръжката и приближ..

9.00лв.

Гъвкава възгушна завеса Marina

Гъвкава въздушна завеса изработена от гъвкав и издръжлив материал. Подходяща за създаване на въздушни ефекти. Изключително гъвкава и лесна за поддръжк..

12.20лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот.Хидром..

13.60лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той залепва в рамките на секунди и има от..

23.50лв.
Sybon™ refractometer Продука не е наличен

Sybon™ refractometer

Рефрактометър - прецизен оптичен уред за точно определяне на солеността в аквариуми с морска вода. Sybon™ refractometer  е един от най-високо качестве..

99.00лв.