Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Други

Други
Показване:
Подреждане по:

Конус за хране Marina

Хранилка за рибки под формата на конус. Позволява лесното хранене на рибките. Предпазва от разпръскването на храната из аквариума.Закрепя се посре..

2.70лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Продука не е наличен

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Два броя филтърни торбички за филтърен материал...

3.00лв.

Пръстен за храна Nutrafin Max

Пластмасов пръстен със стойка. Предпазва разпръскването на храната по повърхността на водата.Намалява загубата на храна и предотвратява запушванет..

4.90лв.

JBL FilterBag Wide

   JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Филтърната мрежа ви позволяв..

5.40лв.

JBL FilterBag Fine

   JBL FilterBag Fine е фина мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за ситни филтърни материали, като активен въглен. Филтърната мрежа ви п..

6.50лв.

JBL Food Clip

Идеална за храна (алги, листа, катапа).Подвижна основа, която се завърта във всички посоки.Задържа храната без да й позволява да попадне под д..

7.80лв.

Торбичка за медиа EHEIM

Tорбичката за медиа е с обем 2 литра и е подходяща за различни видове медиа. Това е оригинален продукт на EHEIM. Размери - см ..

10.70лв.

Кора от катапа Dennerle Catappa Bark, 12 см за 160 L

Кора от катапа (Catappa Bark) за аквариуми с вода, наподобяваща тропическа вода.Чист, натурален продуктЗа рибки (дискуси, сомчета, тетра и др...

16.30лв.

Държач за шлаух Bubble Magus Tube Holder

Държач за шлаух Bubble Magus за дозиращи помпи ( BM- T1 , BM- T2 ).Държачът за шлаух  може да се фиксира на стената на съмпа или аквариума, и може..

16.70лв.
JBL Catappa XL Продука не е наличен

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.
JBL LimCollect - капан за охлюви Продука не е наличен

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум и/или езеро.Благодарение на JBL LimCollect вече не е нужно да използвате хими..

17.80лв.

Конус за Дискуси 23 см

Αυτό το προϊόν είναι πολύ χρήσιμο όταν έχετε ένα ζευγάρι Discus, επειδή ρίχνουν το χαβιάρι τους στον κώνο. ..

19.20лв.