Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Вакуум RS с щипка

Изработен от висококачествен материал(гума), вакуум RS с щипка, за закрепване на нагреватели, тръби, маркучи на филтри..

0.50лв.
Големи вакууми 2бр Изчерпан

Големи вакууми 2бр

Универсални вакууми за стъкло. Подходящи за закрепване на шлаух, маркучи и термометри.   Размери вендузата – Ф3 х 1 см ..

2.00лв.

Дигитален термометър Marina 13cm

Компактен и точен, дигиталния термометър на Hagen, отчита температурата на аквариума с голяма точност в диапазона 22-30 градуса С. Поставя от външн..

2.00лв.

Дигитален термометър Fluval Edge

Компактен и точен, дигиталния термометър на Fluval, отчита температурата на аквариума с голяма точност в диапазона 18-30 градуса С. Поставя от външ..

2.40лв.

Стъклен Термометър

Водозащитен термометър за аквариуми. Термометърът е произведен от дебело стъкло...

2.40лв.

Конус - хранилка за тубифекс Marina

Хранилка за рибки под формата на конус. Позволява лесното хранене на рибките. Предпазва от разпръскването на храната из аквариума. Закрепя се посре..

2.70лв.

Стъклен термометър с вакуум Marina

Стъклен термометър с висока точност на отчитане. Диапазон от 0 – 40 °C. Лесен за отчитане. Цветен сектор в диапазона на препоръчителната темпера..

2.90лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Изчерпан

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Два броя филтърни торбички за филтърен материал...

3.00лв.

Висящ термометър AquaEL no.6

Висящият термометър AquaEL no.6  е стъклен термометър, който може да се използва както в морски, така и в сладководни аквариуми. Благодарение на малки..

3.50лв.
Стъклен термометър AquaEL 6см нано Изчерпан

Стъклен термометър AquaEL 6см нано

 Стъклен термометър с изключително висока точност и компактен дизайн. Подходящ за нано аквариуми и скаридарници. Температурната скала е с точност д..

3.60лв.

Силиконова смазка Fluval

  Силиконовата смазка Fluval спомага за удължаване на цялостния живот на вашия филтър чрез редовно нанасяне върху гумени О-пръстени, уплътнения, уп..

3.80лв.
Термометър Eheim Изчерпан

Термометър Eheim

Термометър Eheim отчитащ от 0 до 42 градуса. Размери Ф1 2 x 2 x 11 см     Подходящ за ..

3.90лв.

Пръстен за храна Nutrafin Max

Пластмасов пръстен със стойка. Предпазва разпръскването на храната по повърхността на водата. Намалява загубата на храна и предотвратява запушванет..

4.90лв.

Дигитален термометър Marina

Малък, компактен и дискретен термометър. Изчистен дизайн подходящ за всеки аквариум. Поставя се от външната страна на стъклото на аквариума. Точнос..

5.10лв.

Родилка Marina 3 in 1

Родилката е напълно ободудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Осигурявя пълна безопасност  на живороднките и техните н..

5.60лв.
JBL FilterBag Wide Изчерпан

JBL FilterBag Wide

   JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Филтърната мрежа ви позволяв..

5.80лв.

Wave малка родилка

Родилка за рибки. Размери: 12x6x6cm..

6.00лв.
Електронен Термометър Hailea HL-01F Изчерпан

Електронен Термометър Hailea HL-01F

Електронен Термометър Hailea HL-01F Характеристики: Сменяеми батерии Здрав, надежден и прецизен Водоустойчив Лесен за употреба и монтир..

6.20лв.

Закрепваща щипка Fluval Gravel Cleaner

Щипка за маркуч за закрепване на ръба на кофата. Размери 11 x 3.6 x 9.5 см     Съвместим ..

6.40лв.

Вакууми Dennerle Longlife suction clip black, 2 бр.

Големи силиконови вакууми за дифузер Microper- Perler Special, нагреватели и др.      Цвят: черен        Комплект от 2 броя..

6.50лв.

Вакууми Dennerle Longlife suction clip green, 2 бр.

Големи силиконови вакууми за дифузер Microper- Perler Special, нагреватели и др.      Цвят: зелен        Комплект от 2 броя..

6.50лв.