Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Вакуум за стъкло

Артикулът представлява вакуум за стъкло на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и ..

0.25лв.

Вакуум RS с щипка

Този модел вакуум RS с щипка е изработен от висококачествен материал (гума) и служи за закрепване на нагреватели, тръби и маркучи на филтри. Технич..

0.70лв.

Големи вакууми 2бр

Това са универсални вакууми за стъкло, които са подходящи за закрепване на шлаух, маркучи и термометри. Съвместими са с термометри (#11201), шлаух и т..

2.00лв.

Дигитален термометър Marina 13cm

Дигиталният термометър на Hagen е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 22 до 30 градуса С. Поставя се от външн..

2.00лв.

Дигитален термометър Fluval Edge

Дигиталният термометър на Fluval е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 18 до 30 градуса С. Поставя се от външ..

2.40лв.

Стъклен Термометър

Продуктът е водозащитен термометър за аквариуми на производителя Hailea, който е произведен от дебело стъкло. Технически характеристики : ..

2.40лв.
Стъклен термометър с вакуум Marina -15%

Стъклен термометър с вакуум Marina

Моделът представлява стъклен термометър с висока точност на отчитане в границите от 0 до 40 °C. Лесен е за употреба и има цветен сектор в диапазон..

2.90лв. 2.47лв.

Конус - хранилка за тубифекс Marina

Моделът е хранилка за рибки под формата на конус, която позволява лесното им хранене. Тя предпазва от разпръскването на храната из аквариума и се закр..

2.70лв.
Вакуум за термометър Marina -15%

Вакуум за термометър Marina

Продуктът представлява вакуум за термометър на производителя Marina. Tой служи за точно и сигурно закрепяне на уреда във вашия аквариум.   ..

3.70лв. 3.15лв.
Термометър Eheim -12%

Термометър Eheim

Този модел е термометър на производителя Eheim, отчитащ от 0 до 42 градуса. Технически характеристики : Подходящ за : сладководе..

3.90лв. 3.43лв.

Силиконова смазка Fluval

Силиконовата смазка Fluval спомага за удължаване на живота на вашия филтър, чрез редовно нанасяне върху гумени О-пръстени, уплътнения и уплътнителни п..

3.80лв.

Пръстен за храна Nutrafin Max

Продуктът представлява пластмасов пръстен със стойка, който предпазва разпръскването на храната по повърхността на водата. Той намалява загубата ѝ и п..

4.90лв.

Силиконова смазка

Артикулът е силиконова смазка за всякакъв вид уплътнения и О - пръстени. Предлага се в разфасовка от 25 гр. Технически характеристики : ..

5.00лв.

Дигитален термометър Marina

Този продукт е малък, компактен и дискретен термометър. Той има изчистен дизайн, който е подходящ за всеки аквариум. Поставя се от външната страна на ..

5.10лв.

Родилка Marina 3 in 1

Родилката е напълно оборудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Тя осигурява пълна безопасност на възрастните и техните ..

5.60лв.

Wave малка родилка

Продуктът представлява родилка за рибки на производителя Wave. Размерите ѝ са : 12 x 6 x 6 см. Технически характеристики : Подх..

6.00лв.

Накрайник за фонтан RS M

Артикулът е накрайник за фонтан на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

6.30лв.

Закрепваща щипка Fluval Gravel Cleaner

Артикулът е щипка за маркуч, която служи за закрепване за ръба на кофата. Съвместима е със сифони Marina "Easy Clean" Gravel Cleaner (# 1106..

6.40лв.

Вакууми Dennerle Longlife suction clip black, 2 бр.

Това са големи силиконови вакууми за дифузер Microper - Perler Special, нагреватели и др. на производителя Dennerle. Цвят : черен. Технически харак..

6.50лв.

Вакууми Dennerle Longlife suction clip green, 2 бр.

Това са големи силиконови вакууми за дифузер Microper - Perler Special, нагреватели и др. на производителя Dennerle. Комплект от 2 броя, цвят : зелен...

6.50лв.
Seachem ZipBag Sm/Md - филтрираща торбичка с цип -20%

Seachem ZipBag Sm/Md - филтрираща торбичка с цип

Seachem ZipBag е безшевна торбичка за всякакъв вид филтриращ материал. Тя е много издръжлива и устойчива на белина, каустик и киселини. Технически..

8.20лв. 6.56лв.

Родилка мрежа Marina

Това е родилка с фина текстилна мрежа, която е подходяща за изолиране на новородените рибки от възрастните. Тя може да се използва и като пространство..

6.60лв.

Съд за Бета RS

Моделът представлява съд за бета 3 в 1, който може да се използва за родилка или изолатор за рибки. Размери : 20,5 x 8,5 x 9 см. Технически характе..

6.70лв.

Хидрометър Hailea

Моделът представлява хидрометър за морски аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : соленоводн..

6.70лв.