Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Инструмент за моделиране на дъно Fluval 32см

Изцяло новата серия PLANT на Fluval предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате процъфтяваща подводна градина. Този продукт пр..

7.50лв.

Уред за хващане на охлюви Dennerle snail­catcher

За да премахнете нежеланите охлюви, просто плъзнете „ловеца” по стъклото на аквариума (максимална дебелина 6 мм.) и ги отведете с помощта ..

19.30лв.

Поставка за ph електроди Dennerle Profi­Line pH electrode holder

Артикулът представлява поставка за PН електроди Profi-Line PН CO2. Tой служи за сигурното им закрепване в аквариума. Изработен е от висококачествена п..

21.20лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 2 м.

Продуктът осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Маркучът е специален, мек, гъвкав и предпазва от протичане. Устойчивата СО2 пластмаса гарантир..

21.20лв.

Неелектрически дозатор за течна тор за аквариуми 50-300 литра Dennerle Dosator

Неелектрическият дозатор за тор за аквариуми (50-300 литра) осигурява непрекъснато наторяване - подобно на това в природата. Аквариумните растения се ..

24.90лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 5 м.

Специалният маркуч осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Той е мек, гъвкав и предпазва от протичане. СО2 устойчивата пластмаса гарантира, че т..

31.40лв.
Dennerle Net мрежи, резервни части за Nano Decor Bonsai Tree Изчерпан

Dennerle Net мрежи, резервни части за Nano Decor Bonsai Tree

Продуктът представлява Net мрежи, резервни части за Nano Decor Bonsai Tree на производителя Dennerle. Технически характеристики : По..

7.70лв.
Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua Изчерпан

Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua

Продуктът представлява инструмент за моделиране на дъното на аквариума. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и ..

12.40лв.