Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:
Landscape scraper Macro Изчерпан

Landscape scraper Macro

Инструмент за моделиране дъното на аквариума..

12.40лв.

Уред за хващане на охлюви Dennerle snail­catcher

За да премахнете нежелани охлюви просто да плъзнете „ловеца” на охлюви по стъклото на аквариума (макс. Дебелина 6 мм) риба и отведете охлювите с помощ..

19.30лв.

Поставка за ph електроди Dennerle Profi­Line pH electrode holder

Поставка за рН електроди Profi-Line рН CO2 за сигурно закрепване на рН електрода в аквариума. Изработен от висококачествена пластмаса. Със светлинна ..

21.20лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 2 м.

Надеждна защита от изтичане на СО2 Специалният мек и гъвкъв маркуч Dennerle предпазва от протичане. Специалната СО2 – устойчива пластмаса, че СО2 щ..

21.20лв.

Неелектрически дозатор за течна тор за аквариуми 50-300 литра Dennerle Dosator

Неелектрически дозатор за тор, за аквариуми (50-300 литра) Непрекъснато наторяване - подобно на това в природата Аквариумните растения се нуждая..

24.90лв.

Лепило Marina Underwater Glue 290 мл - Черен

Черно нетоксично лепило Marina 290 мл, подходящо за използване в аквариуми и езера. Идеално за залепване на декоративни елементи и фонове. Може да се ..

31.00лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 5 м.

Надеждна защита от изтичане на СО2 Специалният мек и гъвкъв маркуч Dennerle предпазва от протичане. Специалната СО2 – устойчива пластмаса, че СО2 щ..

31.40лв.

Комплект стъклени тръби за филтъри AquaEL Kani

Комплектът е подходящ за филтри Minikani, Midikani, ASAP и ASAP E. Тръбичките създават красив декоративен ефект. Подходящ за аквариуми без капак. ..

54.90лв.