Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Инструмент за моделиране на дъно Fluval 32см

Изцяло новата серия PLANT на Fluval предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате процъфтяваща подводна градина. Този продукт пр..

9.20 лв.

Механичен дозатор за течна тор за аквариуми 50-300 литра Dennerle Dosator

Неелектрическият дозатор за тор за аквариуми (50-300 литра) осигурява непрекъснато наторяване - подобно на това в природата. Аквариумните растения се ..

29.10 лв.

Aquael VERSA GARDEN HYDROPONIC PLUS

AQUAEL представя още един нов продукт. Иновативните VERSA GARDEN модули са подходящи за създаване на зелени стени по фасадите на сгради, огради и друг..

199.00 лв.

Поставка за ph електроди Dennerle Profi­Line pH electrode holder

Артикулът представлява поставка за PН електроди Profi-Line PН CO2. Tой служи за сигурното им закрепване в аквариума. Изработен е от висококачествена п..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 2 м.

Продуктът осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Маркучът е специален, мек, гъвкав и предпазва от протичане. Устойчивата СО2 пластмаса гарантир..

25.20 лв.

Специален маркуч за CO2 Dennerle CO2 special Softflex hose, 5 м.

Специалният маркуч осигурява надеждна защита от изтичане на СО2. Той е мек, гъвкав и предпазва от протичане. СО2 устойчивата пластмаса гарантира, че т..

34.90 лв.

Aquael VERSA GARDEN STARTER KIT

Иновативните модули VERSA GARDEN starter kit се използват за създаване на зелени стени по фасадите на сгради, огради и други вертикални повърхности въ..

86.00 лв.
Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua Изчерпан

Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua

Продуктът представлява инструмент за моделиране на дъното на аквариума. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

12.40 лв.
AquaEL VERSA GARDEN Herbs Изчерпан

AquaEL VERSA GARDEN Herbs

Пресните билки са незаменими за вкусната храна. Доскоро отглеждането им у дома можеше да бъде истинско изпитание. Вече не! AQUAEL с гордост представя ..

18.90 лв.