Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Други аксесоари

Други аксесоари
Показване:
Подреждане по:

Бутилка за вода Living World - Eco water

Подобно на всички аксесоари на Living World за малки домашни любимци, бутилките Eco+ Water включват иновативни дизайнерски характеристики, които отгов..

10.40 лв.

Щипка за хранене Hikari

Артикулът представлява щипка за хранене на влечуги и земноводни на производителя Hikari. Технически характеристики : Производител : ..

14.90 лв.

Инструмент за почистване Exo Terra Metal Poop Scoop

Exo Terra Scoop е незаменим инструмент за почистване на пясъчни субстрати във вашия терариум. Тази издръжлива метална лъжичка е с удобна дръжка и с пе..

18.30 лв.

Комплект за почистване Exo Terra Turtle Cleaning Kit

Exo Terra Turtle Clear Aquatic Habitat Cleaning Kit е набор от инструменти за поддръжка, с които почистването на вашия воден терариум е лесно. Ко..

29.20 лв.

Exo Terra Food Cup Holder

Поставката за чаши за храна Exo Terra е предназначена за употреба на продуктите за гекони Exo Terra Crested (PT3260) и Exo Terra Day (PT3261). Тя е ле..

1.99 лв.

Exo Terra Terrarium Lock-V

Сигурно комбинирано заключване за Exo Terra Terrariums. Предотвратява случайно отваряне, както служи и за защитa за деца. Подходящ е за всички стъклен..

11.70 лв.

Пулверизатор за овлажняване на терариуми Eheim Terrastyle

Продуктът представлява пулверизатор за овлажняване на терариуми Eheim Terrastyle с пръскачка от 300 мл. Това е воден спрей на производителя EHEIM със ..

19.90 лв.