Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Други аксесоари за CO2 системи

Други аксесоари за CO2 системи
Показване:
Подреждане по:

Пълнител Dennerle Bio­Line CO2 refill

Производството и снабдяването с CO2 се извършва автоматично в необходимите количества. Не е необходимо да измервате или настройвате - това е най-опрос..

17.40 лв.
CO2 шлаух Ø4/6 мм EHEIM -15%

CO2 шлаух Ø4/6 мм EHEIM

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери ( дълж./диам. ) : 300 см./4-6..

22.20 лв. 18.87 лв.

Продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET

EHEIM CO2-SET е тест за постоянно и директно измерване на количеството на CO2 в аквариумната вода. Параметри на измерването : CO2, три степени на инди..

39.10 лв.

Aquili CO2 Брояч

Артикулът е брояч за СО2 системи, който е изключително лесен за употреба. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми..

14.50 лв.

Aquili CO2 Резервна мембрана

Артикулът е резервна мембрана за CO2 на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

6.90 лв.

Шлаух JBL Proflora Taifun CO2 3м

Не всеки материал е подходящ за провеждане на CO2, тъй като много пластмаси се използват за въздух, но не са пропускливи за този газ. Това е така, защ..

12.90 лв.

Dennerle Carbo Soda Adapter

Характеристики и предимства на продукта: - Идеален е за многократни регулатори на налягане от Dennerle - съвместим е с конвенционални бутилки за CO2..

68.00 лв.

Кранче за CO2 система

Артикулът е кранче за CO2 система на производителя Macro Aqua. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

9.20 лв.

JBL ProFlora CO2 Taifun Tube

Продуктът представлява специален маркуч, устойчив на CO2, за всички стандартни CO2 системи, като може да бъде черен или прозрачен/бял. Той служи за бе..

12.90 лв.

Seachem Glass U Tube

Продуктът представлява десетмилиметрова U-образна стъклена тръба, която ви позволява лесно да контролирате притока на кислород и CO2, както и за общот..

17.60 лв.

Aquili Mini Reactor (с водна помпа)

Продуктът представлява Mini Reactor (с водна помпа) на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : растителн..

29.20 лв.

Мембрана за CO2 дифузер JBL Proflora Direct

Тази мембрана осигурява изключително фино атомизиране на въглеродния двуокис в дифузера на JBL ProFlora Dirrect. Изключете филтъра, отворете дифузера ..

32.90 лв.

Брояч Dennerle CO2 bubble counter Exact

Артикулът има три опции за закрепване. Сетът съдържа : - монтажна скоба - дълготрайни смукателни скоби - каишка Технически характеристики : ..

48.50 лв.

JBL Proflora Taifun CO2 Spiral 10

Продуктът предоставя обогатяване без загуби на основния растителен хранителен елемент (въглероден диоксид) и представлява CO2 реактор за сладководни а..

59.90 лв.
JBL CO2 Шлаух 3м Изчерпан

JBL CO2 Шлаух 3м

Продуктът представлява шлаух JBL CO2, който е с дължина 3 метра. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

12.80 лв.
JBL ProFlora bioRefill Изчерпан

JBL ProFlora bioRefill

Биокомпонент A и B за CO2 системи JBL ProFlora bio 80 и 160. Продуктът е подходящ за аквариуми от 30 до 80 литра за около 40 дни. Начин на употреба : ..

16.90 лв.
Aquili CO2 Клапан метален Изчерпан

Aquili CO2 Клапан метален

Продуктът представлява метален клапан за CO2 на производителя Aquili. Технически характеристики : Съдържание на комплекта : 1бр. метален..

10.90 лв.
JBL CO2 Counter Изчерпан

JBL CO2 Counter

JBL CO2 Counter е брояч на балончета, който е изключително лесен за употреба. Монтира се извън аквариума и има вграден възвратен клапан. Комплектът съ..

22.30 лв.
Aq CO2 адаптор за бутилка Изчерпан

Aq CO2 адаптор за бутилка

Артикулът е CO2 адаптор за бутилка на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми Съдъ..

17.80 лв.
CO2  брояч на мехурчета + възвратен клапан Изчерпан

CO2 брояч на мехурчета + възвратен клапан

Артикулът е клапан с бронзова втулка, който служи за предотвратяване на протичане. Той има сигурно захващане на маркуча с пластмасови гайки. С него се..

12.40 лв.
Hailea CO2 смесителна система Изчерпан

Hailea CO2 смесителна система

Смесителната система има вграден индикатор за наблюдение на съдържанието на СО2 в аквариума. Лесна е за инсталиране и притежава гумени вакуумчета. Въз..

13.50 лв.
Aquili CO2 Реактор (3 размера) Изчерпан

Aquili CO2 Реактор (3 размера)

Продуктът представлява CO2 реактор, който се предлага в три модела : - модел S - за аквариуми до 100 литра - модел M - за аквариуми до 150 литра - мод..

24.30 лв.
JBL Proflora CO2 vario Изчерпан

JBL Proflora CO2 vario

Моделът е Proflora CO2 vario на производителя JBL. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми Съ..

46.00 лв.
JBL Proflora CO2 Reactor Изчерпан

JBL Proflora CO2 Reactor

JBL Proflora CO2 Reactor е спираловиден реактор за разтваряне на въглероден диоксид. Подходящ е за аквариуми до 200 литра. Технически характеристики ..

59.00 лв.