Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Други

Други
Показване:
Подреждане по:

Пипета Betta waste remover Marina

Пластмасова пипета с гумен балон за почистване на отпадъците по дъното на аквариума. Подходяща и за събиране на хайвер.   Размери..

3.80лв.

Комплект с четки Marina

Четките са изработени от здрави и износоустойчиви материали. Косъмчетата на четките са гъсти и и здрави, така с лекота почистват всяко местенце в гнез..

3.90лв.
JBL Clean A Изчерпан

JBL Clean A

   JBL Clean A е препарат за почистване на стъклата на аквариума отвън. Продуктът не е опасен за рибите и растенията. Успешно премахва варовика...

8.90лв.

Комплект четки за почистване Marina Aquarium 3 размера

Комплект 3 четки с меки, но здрави власинки, предназначени за почистване на тръби и маркучи.   Размери Ø1 дължина: 34.5 см ..

9.60лв.

Ръчна помпа за стартиране на сифони Marina

Лесен и удобен начин за стартиране на сифони. Поставете подходящия адаптер, изпомпайте докато водата започне да се движи без да бъде необходима пом..

11.90лв.
Четка за почистване на маркучи AquaEL 1.6m Изчерпан

Четка за почистване на маркучи AquaEL 1.6m

Универсална четка за почистване на маркучи и тръби. Двата края са с различни диаметри - 9 и 30 мм , дължината е 1,6м. Размери ..

12.80лв.

JBL Cleany (четки)

   JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен. Подходящи са за почистване на маркучи с д..

13.90лв.

JBL Ръкавица

С JBL ръкавицата може да почиствате декорациите в аквариума още по-прецизно, благодарение на собствените си ръце...

16.50лв.

Четка EHEIM 100см Ø12/16 мм

Четката с твърдо и гъвкаво рамо с дължина 1м. Предназначена е за почистване на тръби и маркучи с размер Ø12/16. Размери ..

17.10лв.

EHEIM Гъвкава четка 160см с 3 накрайника

Четката е подходяща за почистване на тръби и маркучи с размери от Ø 9/12 до Ø 25/34.   Размери дължина: ..

25.60лв.