Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Други

Други
Показване:
Подреждане по:

Пипета Betta waste remover Marina

Моделът е пластмасова пипета с гумен балон за почистване на отпадъците по дъното на аквариума. Подходяща е и за събиране на хайвер. Технически характ..

4.80 лв.

Четка за почистване на маркучи AquaEL 1.6m

Продуктът е универсална четка за почистване на маркучи и тръби. Двата ѝ края са с различни диаметри - 9 и 30 мм., а дължината ѝ е 1,6 м. Технически..

17.60 лв.

JBL Cleany (четки)

JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен и са подходящи за почистване на маркучи с диаметър 9 мм..

19.90 лв.

Комплект с четки Marina

Четките са изработени от здрави и износоустойчиви материали. Косъмчетата им са гъсти и и здрави, като така с лекота почистват всяко местенце в гнездот..

4.20 лв.

Комплект четки за почистване Marina Aquarium 3 размера

Комплект от три четки с меки, но здрави власинки, които са предназначени за почистване на тръби и маркучи. Технически характеристики : ..

10.20 лв.

Четка EHEIM 100см Ø16/22 мм

Четката е с твърдо и гъвкаво рамо. Предназначена е за почистване на тръби и маркучи с размер Ø16/22. Технически характеристики : ..

25.10 лв.

JBL Ръкавица

С JBL ръкавицата може да почиствате декорациите в аквариума още по-прецизно и удобно благодарение на собствените си ръце. Технически характеристики..

27.90 лв.

EHEIM Гъвкава четка 160см с 3 накрайника

Тази четка е подходяща за почистване на тръби и маркучи с размери от Ø 9/12 до Ø 25/34. Технически характеристики : Подходящ за : ..

34.30 лв.

Четка EHEIM 100см Ø12/16 мм

Тази четка на производителя Eheim е с твърдо и гъвкаво рамо с дължина 1 м. Предназначена е за почистване на тръби и маркучи с размер Ø12/16. Т..

23.30 лв.

Резервни торбички за Marina multi-vac

Продуктът представлява резервни филтърни торбички за сифони Marina multi-vac. Технически характеристики : Подходящ за : сладково..

5.80 лв.

Резервни торбички за Multi Vac Gravel

Продуктът представлява резервни филтърни торбички за сифон Multi Vac Gravel. Фината филтърна торба ефективно улавя частици и отломки. Технически ха..

18.80 лв.
JBL PROCLEAN AQUA Изчерпан

JBL PROCLEAN AQUA

В аквариуми и терариуми обикновено трябва да се справите с два вида замърсявания: остатъци от вар (белезникави отлагания над повърхността на водата и ..

12.90 лв.