Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Други

Други
Показване:
Подреждане по:

Силиконова смазка

Артикулът е силиконова смазка за всякакъв вид уплътнения и О - пръстени. Предлага се в разфасовка от 25 гр. Технически характеристики : Под..

5.00 лв.

Конус - хранилка за тубифекс Marina

Моделът е хранилка за рибки под формата на конус, която позволява лесното им хранене. Тя предпазва от разпръскването на храната из аквариума и се закр..

2.80 лв.

Силиконова смазка Fluval

Силиконовата смазка Fluval спомага за удължаване на живота на вашия филтър, чрез редовно нанасяне върху гумени О-пръстени, уплътнения и уплътнителни п..

4.10 лв.

Seachem ZipBag Sm/Md - филтрираща торбичка с цип

Seachem ZipBag е безшевна торбичка за всякакъв вид филтриращ материал. Тя е много издръжлива и устойчива на белина, каустик и киселини. Технически..

8.20 лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум или езеро. Благодарение на него вече не е нужно да използвате химикали в борбата ..

24.50 лв.

Торбичка за медиа EHEIM

Tорбичката за медия е с обем два литра и е подходяща за различни видове медия. Това е оригинален продукт на EHEIM. Технически характеристики :..

12.60 лв.

JBL FilterBag Wide

JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Тя ви позволява лесно и удобно ..

6.40 лв.

Флейта за външни филтри Fluval

Този модел е специално проектиран за серията Fluval 07. Той увеличава количеството кислород във вашия аквариум, което се отразява благоприятно за по-з..

25.30 лв.

Seachem The Bag - Филтрираща торбичка

Seachem The Bag е много издръжлива и безшевна торбичка за всякакъв тип филтриращ материал. Тя е устойчива на белина, каустик и киселини и може да се з..

28.90 лв.

Флейта за външни филтри - AquaEL

Продуктът се използва за осигуряване на равномерно разпределение на водата, изтичаща от изходящия маркуч на филтъра. По този начин се намалява общият ..

12.60 лв.

Контейнер за аксесоари Eheim MultiBox

Eheim Multibox е мултифункционален контейнер, който е изработен да се закача за аквариума и да ви осигури по-голямо удобство по време на поддръжката м..

34.60 лв.

Уред за хващане на охлюви Dennerle snail­catcher

За да премахнете нежеланите охлюви, просто плъзнете „ловеца” по стъклото на аквариума (максимална дебелина 6 мм.) и ги отведете с помощта на ролките в..

23.30 лв.

Държач за шлаух Bubble Magus Tube Holder

Продуктът представлява държач за шлаух Bubble Magus за дозиращи помпи (BM - T1 , BM - T2). Той може да се фиксира на стената на съмпа или аквариума, к..

16.70 лв.

Държач за филтърни чорапи Bubble Magus

Продуктът представлява държач за филтърни чорапи на производителя Bubble Magus. Технически характеристики : Подхо..

9.90 лв.

Държач за филтърни торбички Bubble Magus 7"

Държачът за филтърни торбички Bubble Magus 7″ е предназначена за поддържане на стабилността на филтърните торбички в морски и рифови аквариу..

12.30 лв.

Флейта за EHEIM Aquaball/Biopower

Продуктът представлява флейта (изходен регулатор) за вътрешни филтри Eheim Aquaball/Biopower. Технически характеристики  ..

24.80 лв.

Силиконова смазка AquaEL 5 гр.

Продуктът представлява специална силиконова грес, която е предназначена за аквариумни цели. Тя поддържа уплътненията и движещите се части на външни и ..

5.40 лв.

Накрайник за фонтан RS M

Артикулът е накрайник за фонтан на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аква..

6.30 лв.
Dennerle Nano Feeding Pincers -15%

Dennerle Nano Feeding Pincers

С тези щипки Dennele Nano можете да храните вашите скариди и риби на мястото, където те предпочитат да ядат. Комплектът включва регулируема предпазна ..

19.40 лв. 16.49 лв.

Dennerle държач за капак за Nano аквариуми

Продуктът представлява държач за капак за Nano аквариуми на производителя Dennerle.  Технически характеристики : ..

17.40 лв.

Seachem Hydrotote 20 л. - сгъваема туба

HydroTote™ е идеалната алтернатива за пестене на пространство. Продуктът представлява сгъваема туба, която има две разновидности: 10 и 20 литра. Когат..

37.00 лв.

Интерфейс за външен филтър

Това е кабел, който свързва вашия външен филтър на Eheim към стационарен или преносим компютър, където ще имате достъп до различни опции благодарение ..

65.60 лв.
Пръстен за храна Fluval Изчерпан

Пръстен за храна Fluval

Продуктът представлява пластмасов пръстен със стойка, който предпазва разпръскването на храната по повърхността на водата. Той намалява загубата ѝ и п..

5.20 лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Изчерпан

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Артикулът представлява два броя филтърни торбички за филтърен материал на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : ..

3.00 лв.