Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Други

Други
Показване:
Подреждане по:

Конус - хранилка за тубифекс Marina

Моделът е хранилка за рибки под формата на конус, която позволява лесното им хранене. Тя предпазва от разпръскването на храната из аквариума и се закр..

2.70лв.

Силиконова смазка Fluval

Силиконовата смазка Fluval спомага за удължаване на живота на вашия филтър, чрез редовно нанасяне върху гумени О-пръстени, уплътнения и уплътнителни п..

3.80лв.

Пръстен за храна Nutrafin Max

Продуктът представлява пластмасов пръстен със стойка, който предпазва разпръскването на храната по повърхността на водата. Той намалява загубата ѝ и п..

4.90лв.

Силиконова смазка

Артикулът е силиконова смазка за всякакъв вид уплътнения и О - пръстени. Предлага се в разфасовка от 25 гр. Технически характеристики : ..

5.00лв.

Накрайник за фонтан RS M

Артикулът е накрайник за фонтан на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

6.30лв.
Seachem ZipBag Sm/Md - филтрираща торбичка с цип -20%

Seachem ZipBag Sm/Md - филтрираща торбичка с цип

Seachem ZipBag е безшевна торбичка за всякакъв вид филтриращ материал. Тя е много издръжлива и устойчива на белина, каустик и киселини. Технически..

8.20лв. 6.56лв.

JBL Food Clip

JBL Food Clip е идеална за храна (алги, листа, катапа). Има подвижна основа, която се завърта във всички посоки. Тя задържа храната, без да ѝ позволяв..

7.80лв.

JBL FilterBag Fine

JBL FilterBag Fine е фина мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за ситни филтърни материали, като активен въглен. Тя ви позволява лесно и ..

8.50лв.

Торбичка за медиа EHEIM

Tорбичката за медия е с обем два литра и е подходяща за различни видове медия. Това е оригинален продукт на EHEIM. Технически характеристики :..

10.70лв.

Държач за шлаух Bubble Magus Tube Holder

Продуктът представлява държач за шлаух Bubble Magus за дозиращи помпи (BM - T1 , BM - T2). Той може да се фиксира на стената на съмпа или аквариума, к..

16.70лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум или езеро. Благодарение на него вече не е нужно да използвате химикали в борбата ..

17.80лв.

Dennerle Nano Feeding Pincers

С тези щипки Dennele Nano можете да храните вашите скариди и риби на мястото, където те предпочитат да ядат. Комплектът включва регулируема предпазна ..

18.99лв.

Конус за Дискуси 23 см

Продуктът представлява конус за дискуси с дължина 23 см. на производителя OEM. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

19.20лв.

Флейта за външни филтри Fluval

Този модел е специално проектиран за серията Fluval 07. Той увеличава количеството кислород във вашия аквариум, което се отразява благоприятно за по-з..

23.80лв.

Seachem The Bag - Филтрираща торбичка

Seachem The Bag е много издръжлива и безшевна торбичка за всякакъв тип филтриращ материал. Тя е устойчива на белина, каустик и киселини и може да се з..

28.90лв.

Спрей смазка EHEIM

Спреят е предназначен за смазване на всички подвижни части и филтри, които се намират под вода, тъй като след време те започват да се свиват и кл..

29.00лв.

Контейнер за аксесоари Eheim MultiBox

Eheim Multibox е мултифункционален контейнер, който е изработен да се закача за аквариума и да ви осигури по-голямо удобство по време на поддръжката м..

35.40лв.
Интерфейс за външен филтър -10%

Интерфейс за външен филтър

Това е кабел, който свързва вашия външен филтър на Eheim към стационарен или преносим компютър, където ще имате достъп до различни опции благодарение ..

65.60лв. 59.00лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Изчерпан

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Артикулът представлява два броя филтърни торбички за филтърен материал на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ з..

3.00лв.
JBL FilterBag Wide Изчерпан

JBL FilterBag Wide

JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Тя ви позволява лесно и удобно ..

5.80лв.
Накрайник за фонтан RS - L Изчерпан

Накрайник за фонтан RS - L

Артикулът е накрайник за фонтан на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходящ за : фонтани Съ..

17.50лв.
Aquili Glass In-Out 13mm Изчерпан

Aquili Glass In-Out 13mm

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери : диаметър - 1,3 см. ..

139.00лв.