Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Изчерпан Easy Life Filtre Liquide

Easy Life Filtre Liquide

Съвършеното средство за третиране на водата, което не съдържа химикали.

Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт за третиране на водата на пазара. Той може да бъде използван за постигане на кристално чиста вода. Може да се използва за преобразуване на чешмяната вода в аквариумна, за поддръжка на аквариуманата вода, за стимулиране растежа на рибите и растенията и за профилактика против паразити. Този препарат ефективно разрешава редица проблеми, както в сладководния, така и в соленоводния аквариум. Нещо повече - Easy-Life Filtre Liquide е съставен от 100% естествени продукти и е напълно безопасен за употреба.
 

Морски аквариум

Easy-Life filtre liquide може да се използва за поддръжка на аквариума, за преобразуване на чешмяната вода в аквариумна, служи като растежен стимулатор за рибите, подхранва растенията и предотвратява редица проблеми. Основното преимущество на продукта е, че е съставен от 100% естествени продукти и е напълно безопасен за употреба.

По-ярки цветове и засилен апетит

Рибите и водните организми могат лесно да бъдат афектирани, дори и от малки количества химикали. Easy-Life filtre liquide абсорбира всички тези нежелани елементи. Продуктът подобрява качествата на водата мигновено и стабилизира параметрите й. Този напълно натурален продукт предотвратява редица проблеми в аквариума. Без да добавя химикали и бактерии, Easy-Life filtre liquide прави вашето хоби много по-лесно и приятно.

 

Лесно отглеждане на рибките

Чувствителните риби като апистограма и дискус лесно биват афектирани, дори и от най-малките количества на химикали. Easy-Life filtre liquide абсорбира всички тези елементи. Продуктът подобрява качествата на водата мигновено и стабилизира параметрите й. Този напълно натурален продукт предотвратява редица проблеми в аквариума. Без да добавя химикали и бактерии, Easy-Life filtre liquide прави вашето хоби много по-лесно и приятно.

Стресът: главен виновник за болестите по рибките

Дори най-малката следа от замърсители, като тежки метали и нитрити, може да предизвика стрес за вашите рибки и водни обитатели. Стресът е причина номер едно за заболяването на декоративните рибки. Той понижава устойчивостта на рибките към вредните организми и те лесно се разболяват. Easy-Life filtre liquide работи по няколко начина, за да елиминира стреса. Easy-Life filtre liquide има невероятната способност да пречиства водата от замърсителите, които причиняват стреса при тропичните рибки. Освен това той има и успокояващ ефект върху водните обитатели. Помислете за стреса, който е принудена да преживее рибката при пренасяне. В много случай това е причина за смърт на някой рибки и водни обитатели.

Вода: въздух за рибите

Easy-Life filtre liquide премахва токсичните субстанции от водата. Той ще пречисти водата в аквариума Ви напълно и ще я направи кристално бистра. Перфектното състояние на водата е сигурен метод за предотвратяване на болести по рибките и за осигуряването на нормален живот на всички водни обитатели. Друго, с което Easy-Life filtre liquide е полезен, е добавянето на кислород, който е един от ключовите елементи за поддържане на качествата на водата оптимални по време на транспорт. Както чистия и свеж въздух е жизнено важен за хората, така и богатата на кислород вода е от основно значение за водните обитатели.

Подобрение на растежа при водните безграбначните

Easy-Life filtre liquide ускорява растежа на живите камъни и коралите. Той внася жизнено важни минерали и микроелементи във водата. Нещо повече, Easy-Life filtre liquide активира много от елементите, които са налични във водата, но са в недостъпна за коралите форма.

Една от основните причини за подобряване растежа на коралите е фактът, че Easy-Life filtre liquide увеличава активността на микроорганизмите в аквариума. По този начин живите камъни и коралите се развиват много по-добре и много по-бързо. Благодарение на високата микробиологична активност на дъното на аквариума, живият пясък или грундът няма да дегенерират и да се затлачат.

Подхранвайте безграбначните си с подходящите микро и макро елементи според техните нужди. Easy-Life filtre liquide няма да задоволи всички тези потребности, но ще създаде по-добра среда, в която те да усвояват нужните им вещества много по-добре.

Стартиране на нов морски аквариум

Easy-Life filtre liquide е идеален за стартиране на нов аквариум. Той премахва всички замърсители от водата и както вече споменахме ускорява биологичната активност в аквариума. За стартиране е препоръчително да ползвате единична доза, но двойна такава ще има по-голям ефект върху развитието на полезните бактерии.

Нитритите са силно токсични за рибите, а тяхното съдържание в новостартиран аквариум се повишава много бързо, тъй като биологичният филтър не е заработил достатъчно добре. Използването на Easy-Life filtre liquide води до премахване на почти цялото количество нитрити. Продуктът спомага за засилване на биологичната активност на полезните бактерии, които премахват нитритите. Чрез Easy-Life filtre liquide Вие ще ускорите развитието на биофилтрацията във вашия аквариум.

Дозировка и употреба

Една от ключовите особености на  Easy-Life filtre liquide е, че подобрява и стабилизира водните параметри в малки водоеми като аквариум и езеро. Нещо повече – продуктът многократно е доказал, че това е възможно да се постигне по един напълно естествен начин – без употреба на химикали или бактерии.

Важно!

Easy-Life filtre liquide подобрява и стабилизира водните качества много ефективно. Използването на този продукт може да намали смените на вода драстично. При някой аквариуми смяната на вода и почистването на филтъра могат да се избегнат за много дълъг период без риск от поява на проблеми. Въпреки това ние Ви препоръчваме да сменяте част от водата веднъж месечно, както и да почиствате филтъра си.

Стъпка 1: Определяне на правилната доза

Първоначална употреба: добавете 10мл на 30 литра вода

Месечна поддръжка: добавете 10мл на 30 литра вода

При смяна на водата: добавете 10мл на 30 литра вода

Малки проблеми:

При лек стрес, дискомфорт, потъмняване на рибите, неспокойни риби и замърсяване на водата добавете двойна доза (10мл на 15 литра вода) и ако е необходимо третирайте отново след един ден.

При по-сериозни проблеми, карантина и транспорт:

При силен стрес, бактериална инфекция (накъсване на плавниците, вътрешни или външни наранявания), нарушение на слизестата мембрана, силно замърсяване на водата, гъбни инфекции, след лечение, след транспорт на дълго разстояние и карантина добавете тройна доза (10мл на 10 литра вода) и ако е необходимо третирайте отново след един ден.

Стъпка 2: Разклатете преди употреба и добавете

Разклатете добре преди употреба и добавете продукта. Няма нужда да спирате УВ лампата и/или протеин скимера повреме и след третирането с Easy-Life filtre liquide.

Стъпка 3: „Запрашеност“ и почистване

Easy-Life filtre liquide е много мощен продукт. Можете да наблюдавате действието му във водата. След като добавите  Easy-Life filtre liquide водата се „запрашава“, което означава, че продуктът действа. Колкото повече са вредните вещества във водата, токова по-дълго протича този процес. Това време необходимо на водата да се избистри е индикатор за това, какво е било състоянието й преди добавянето на  Easy-Life filtre liquide. “Запрашеността“ в аквариума ще изчезне след време и е напълно безвредна за водните обитатели.

Нормалното време за изчистване на морски аквариум е от 2 до 16 часа, но при по замърсен аквариум то може да продължи от 12 до 24 часа.

Количество в една опаковка: 100мл./ 250мл.

Съвети при използване на  Easy-Life filtre liquide

A single full dosage = 10 ml per 30 litres

Единична пълна доза = 10мл на 30 литра вода

Предозиране: не е проблем!

Когато  Easy-Life filtre liquide се добави в двойна доза той увеличава способността си да пречиства водата от вредни вещества двойно. Това означава, че при предозиране  Easy-Life filtre liquide действа много по-бързо и ефикасно. Въпреки това не е необходима по-голяма от тройна доза, като при премахване на остатъчни вещества от лекарства. В повечето случаи еднократна доза е напълно достатъчна. Благодарение на това, че продуктът е 100% натурален предозирането не носи странични ефекти. Продуктът се понася отлично от риби, безгръбначни, полезните бактерии, растенията и коралите. Нещо повече – продуктът е напълно безопасен за деца.

Нараняване на слизестата мембрана

Когато слизестата мембрана на рибите е наранена използвайте двойна или тройна доза от  Easy-Life filtre liquide. По този начин тя ще зарасне до няколко дни и ще избегнете бактериална инфекция. Ако рибата вече е заразена, то  Easy-Life filtre liquide ще я излекува като неутрализира действието на вредните бактерии. По този начин продуктът спасява много риби.

Потъмняване на рибите

Единична доза е напълно достатъчна за да направи рибите по-жизнени. Загубата на енергичност може да е причинена от влошено качество на водата.  Easy-Life filtre liquide подобрява качествата на водата и по този начин рибите възвръщат ярката си окраска и стават по-жизнени.

Засилване на растежа при растенията

При първоначално използване на продукта добавете две дози - една първия ден и една на седмия ден. След това добавяйте нормални дози всеки месец. По този начин ще забележите прекрасен растеж на вашите растения

Easy-Life filtre liquide може да бъде използван заедно с CO2 и железни торове без никакъв проблем. Имайте в предвид, че някой растения имат нужда от Fe2+, а  Easy-Life filtre liquide н еможе да им го осигури.Чрез добавяне на  Easy-Life filtre liquide торенето с други торове може да се намали или напълно да се спре.

Бързо активиране на биологичния филтър при стартиране на сладководен или морски аквариум

Добавете еднократна доза в началото и три седмици след стартирането. Биологичния филтър ще се развие бързо и най-вероятно няма да има пик на нитрити.

Отглеждане на живи камъни и корали

При първоначално използване на продукта добавете две дози- една първия ден и една на седмия ден. След това добавяйте нормални дози всеки месец. По този начин живите Ви камъни ще се развиват както никога преди.

Ако коралите ви се развиват бавно или не се развиват изобщо, това не означава, че няма какво да направите.Този проблем може да е причинен от няколко причини като например следи от мед във водата. Easy-Life filtre liquide подобрява качествата на водата незабавно и премахва всички подтискащи растежа вредни вещества. Продуктът наистина ще ускори развитието на вашия морски аквариум.

Съдържание на мед във водата

Единична доза Easy-Life filtre liquide блокира медта и тежките метали и то дори, ако са в големи количества.

Закупуване на риби и безгръбначни: стрес

Използвайте нормална доза за предотвратяване на стрес и бактериална инфекция. В случай на силен стрес, за да предотвратите умиране на рибите и безгръбначните използвайте двойна доза. По този начин ще предпазите водните обитатели от бактериална инфекция и стрес и ако имат рани, то те ще заздравеят много по-бързо. Проблеми като накъсване на плавниците се решават много ефикасно и бързо с Easy-Life filtre liquide.

 

Използване с лекарства

Не използвайте никакви лекарства в комбинация с Easy-Life filtre liquide. Easy-Life filtre liquide ще неутрализира действието на медикамента. В случай, че водата вече е третирана с Easy-Life filtre liquide направете следното:

 • Сменете около 50% от водата
 • Добавете лекарството

Загуба на жизненост

Използвайте единична доза от продукта. Наблюдавайте важните за качеството на водата параметри (нитрити, амоняк)

Easy-Life filtre liquide има сходно действие при загуба на жизненост както и при транспорт. Понякога може да се наложи по-продължително транспортиране на рибите. Как действа  Easy-Life filtre liquide в такъв случай? Прочети параграф „Транспорт“

 

Транспорт – Карантина

Добавете нормална доза  Easy-Life filtre liquide. Много риби и безгръбначни са спасени благодарение на използването на  Easy-Life filtre liquide при транспорт и карантина. Предотвратете смъртта на рибите и безгръбначните без да използвате химикали!

Преглед на дейността

Риби

 • прави рибите по-жизнени, те се хранят по-добре и са ярко оцветени
 • намалява стреса
 • рибите се възстановяват по-бързо и развиват по-добра устойчивост
 • предотвратява и лекува бактериални инфекции (като накъсване на плавниците)
 • осигурява ефикасна защита на слизестата мембрана
 • раните зарастват по-бързо
 • неутрализира вредните бактерии
 • рибите се възстановяват по-бързо след лечение
 • стимулира размножаването
 • малките рибки нарастват по-бързо
 • значително намалява времето на карантина
 • намалява загубите на риби при транспорт на дълги разстояния

Вода

 • прави водата кристално бистра
 • премахва тежките метали (като мед, цинк, кадмий)
 • премахва амоняка, хлора, хлорамина и други вредни вещества (хлорните съединения само във сладководния аквариум)
 • премахва вредните бактерии
 • абсорбира остатъците от лекарства и химикали
 • премахва неприятните миризми
 • предотвратява развитието на алги
 • добавя кислород във водата
 • подобрява и стабилизира качествата на водата
 • предпазва от внезапни промени в качеството на водата
 • стимулира растежа на полезни бактерии
 • подобрява действието на биофилтъра
 • ускорява стартирането на нови аквариуми

Ефект върху коралите, безгръбначните и живите камъни

 • живите камъни и коралите се развиват много по-бързо и по-добре
 • всички водни организми се развиват по-добре
 • безгръбначните стават по-активни
 • безгръбначните са по-малко податливи на болести
 • добавя широк спектър от минерали и микро елементи

Размножаване

Easy-Life filtre liquide стимулира размножаването на рибите. Продуктът е изцяло натурален и съдържа тоник, който има стимулиращ ефект върху хормоните на рибите, като елиминира стреса  Easy-Life filtre liquide създава перфектна среда за размножаване на вашите рибки, като подобрява и качествата на водата. Продуктът стимулира естествения размножителен процес, дори и на най-чувствителните или диво уловени риби. Размножаването на диво уловени декоративни рибки никога не е било толкова лесно.

Млади рибки

Младите рибки подрастват два пъти по-бързо когато са третирани с  Easy-Life filtre liquide. Един лесен тест ще докаже това. Два аквариума, и двата съдържат едни и същи малки рибки в едно и също количество. Третирайте единия аквариум с  Easy-Life filtre liquide. След около три седмици, младите рибки в третирания с продукта аквариум ще са два пъти по-големи в сравнение с тези в аквариума, в който не сте добавили  Easy-Life filtre liquide.

 

Marine fish & Easy-Life

Морски риби и Easy-Life filtre liquide

Морските риби са силно чувствителни към всички стресови фактори. Те се нуждаят от добра грижа, за да се адаптират към средата. Дори когато си мислим, че сме осигурили всички необходими условия за размножаване, се появява стрес фактор, който не сме предвидили, и възпрепятства размножаването.

Тези фактори, причиняващи стрес, може да са свързани с присъствието на вредни елементи във водата, нова среда и други. Това може да доведе до възпрепятстване на размножаването, загуба на апетит и дори отслабване на имунитета. Имайки предвид действието на  Easy-Life filtre liquide върху водата и най-вече върху рибите, както и благодарение на тоника, можем да сме сигурни, че имаме много добри шансове за размножаване. Easy-Life filtre liquide наистина прави размножаването на рибите много по-лесно.

 

The most important features of Easy-Life in relation to the question why it makes breeding so much easier:

Защо с Easy-Life filtre liquide размножаването е толкова лесно?

 • Подобрява и стабилизира качествата на водата
 • предотвратява и елиминира стреса
 • съдържа тоник, който стимулира хормоналната система на рибите
 • неутрализира вредните бактерии и предотвратява и лекува бактериална инфекция
 • засилва естествения имунитет на рибите и ги прави по-устойчиви на заболявания

 

Карантина и транспорт

 

Ефикасен при транспорт

Easy-Life filtre liquide се използва успешно при транспорт и карантина на сладководни и соленоводни риби и безгръбначни. Смъртността намалява драстично, особено при по-продължителен транспорт. Карантината минава много по-леко и по-бързо. Понякога  Easy-Life filtre liquide се използва като крайна мярка, и то много успешно.

 

Спасяване на животи

При транспорт на риби и безгръбначни, концентрацията на токсични вещества нараства бързо. Поради това много риби загиват при транспорт, а много други при карантина. Поради влошените качества на водата, поради нарастващата органика от отпадната дейност на рибите, наличието на вредни бактерии и липсата на кислород водните обитатели попадат под сериозен стрес и стават податливи на всички видове бактериални инфекции. Easy-Life filtre liquide е уникален продукт, защото отстранява всички тези негативни елементи едновременно.

 

При транспорт и карантина

 • подобрява и стабилизира качествата на водата
 • предотвратява и намалява стреса
 • поддържа нивата на амоняка много ниски
 • неутрализира вредните бактерии
 • защитава слизестата мембрана на рибите
 • отделя малки количества кислород за продължителен период
 • водните обитатели се адаптират много по-бързо към новата среда
 • продуктът е най-безопасният за риби и безгръбначни на пазара
 • Напълно натурален е и не съдържа химикали. Антибиотичните медикаменти имат много недостатъци в сравнение с  Easy-Life filtre liquide: те унищожават и полезните бактерии, не осигуряват неутрализация на токсични вещества при транспорт, често предизвикват стрес, и други.
 • Easy-Life filtre liquide поддържа рибите и безгръбначните в добро здравословно състояние по време на транспорт.

Професионална употреба

Easy-Life filtre liquide се използва успешно от износители и вносители, търговци, развъдници и магазини за да намали смъртността на рибите и безгръбначните. В повечето случаи не се налага употребата на антибиотици.  Easy-Life filtre liquide е изцяло натурален продукт и осигурява дори нулева смъртност на риби и водни обитатели при транспорт.

Приложение:

 • преди транспорт добавете продукта към транспортната вода
 • след транспорт, особено след пристигане на пратката
 • по време на карантината, след като водните обитатели са в новата си среда

 

Показатели на Easy-Life filtre liquide

Активен и мощен

Easy-Life filtre liquide има способността да пречиства сладка и солена вода. Продуктът абсорбира много вредни елементи, елиминира стрес факторите, подхранва растенията, засилва растежа на рибите, стимулира размножаването и други. Това е един многостранен продукт за всички ситуации. Easy-Life filtre liquide е тестван многократно и на тази страница са качени някой от резултатите.

Важни характеристики


100% натурален, не съдържа химикали и бактерии. Работи като тоник за поддръжка, тор за растенията, преобразовател на чешмяната вода в аквариумна, защитава от болести и стрес, засилва имунитета и апетита, спомага размножаването на рибите и почистването на аквариума. Безопасен е за децата и околната среда. Силно ефективен за всички сладководни и морски аквариуми.

 

Тестовете показват бърза адсорбация на тежки метали и цианид.  Easy-Life filtre liquide адсорбира и много други вредни вещества като амоняк, химикали и други.

Стрес и болести

Easy-Life filtre liquide има огромен адсорбционен капацитет и пречиства водата напълно. Дори и най-малките концентрации на тежки метали могат да стресират рибите. Стресът е причина номер едно за болестите по рибите. При стрес имунитета им отслабва и те стават податливи на заболяване.

Easy-Life filtre liquide премахва стрес факторите. Токсичните субстанции могат да се акумулират много бързо при транспорт на риби и безгръбначни. Те намаляват имунитета на рибите и те лесно се стресират. Това означава, че водните обитатели имат нужда от по-дълъг престой в карантинен аквариум, за да оцелеят. Не е случайност, че развъдниците, вносители и други професионалисти ползват  Easy-Life filtre liquide, за да се преборят със стреса.

 

Експеримент за бактериална адсорбация

#bacteria

Count after 3 minutes

% reduction

Count after 6 minutes

% reduction

1.400.000

230.000

83,7%

70.000

95%

Бактерии в спокойна вода + Easy-Life filtre liquide

#bacteria

Count after 24 uur

% reduction

205.000

5.000

97,56

Тестът отгоре ясно показва, че колонията от вредни бактерии драстично намалява след определен период ори наличие на  Easy-Life filtre liquide. Вредните бактерии са лесно неутрализирани. Easy-Life filtre liquide по подобен начин абсорбира много други видове вредни бактерии, като по този начин защитава рибите от бактериална инфекция. По подобен начин  Easy-Life filtre liquide лекува вътрешни и външни рани, накъсване на плавниците и много други заболявания, предизвикани от бактериална инфекция. Голямо преимущество е, че Easy-Life filtre liquide предпазва от болeсти като белите точки, която също е предизвикана от стрес и отслабен имунитет.  Easy-Life filtre liquide намалява стреса и засилва имунитета, и по този начин рибите стават по-малко податливи на заболявания.

Няколко важни характеристики

Easy-Life filtre liquide е 100% натурален и пезопасен продукт, който се използва за над 30 дейности в сладководния и соленоводния аквариум. Продуктът съдържа комбинация от естествени съставки. Различните съставки в  Easy-Life filtre liquide допринасят за комплексното му действие.

Макар да не е токсичен Easy-Life filtre liquide не е за консумация от човек. Може да се съхранява на стайна температура.

Easy-Life filtre liquide няма влияние върхu pH при pH от 5 до 10. Когато pH е много високо  Easy-Life filtre liquide го сваля с по 0.4 – 0.6 до неутрализиране. Нещо повече -  Easy-Life filtre liquide намалява проводимостта на водата и абсорбира всички видове вреднио вещества, като почиства водата и я прави кристално бистра.

Easy-Life filtre liquide не само ще Ви покаже мигновен положителен ефект, но и ще поддържа доброто здравословно състояние на рибите Ви. Продуктът може да се използва за много проблеми в аквариума. Но най-добре се прилага за предпазване от проблеми. Easy-Life filtre liquide е продукт за поддържане на идеална аквариумна среда, за поддържане на доброто здраве на рибките Ви и да ги предпазва от болести.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Easy Life Filtre Liquide

 • Производител: EasyLife
 • Код:
 • Наличност: Изчерпан
 • 8.80лв.

Опции

на 4 вноски по 2.30 лв.

Етикети: easy, life, filtre, liquide, 250ml, подобрители, за, вода подобрители препарати, тестове

Фон за аквариум Crisp River / Coastal Hues Двулицев Изключително високо качество на PVC фолиот..
4.00лв.
Easy Life EasyStart 100ml Изчерпан
EasyStart Да направим водата подходяща за нашите рибки! EasyStart има за цел бързо да пречисти..
8.80лв.