Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
Easy Life ProFito

Easy Life ProFito

ProFito: ПроФито

Професионален тор за растения

Easy-Life ProFito е комплексен, универсален тор, подходящ за всички видове растения в аквариума. Внасянето на Easy-Life ProFito осигурява силен, здрав и буен растеж на растенията. Благодарение на оптималните нива на концентрация на съставките, растенията имат всичко необходимо за безпрепятстван буен растеж.

Предимства на продукта

 • Високо концентриран, комплексен тор
 • Всички необходими нутриенти в един продукт (желязо, калий, магнезии)
 • Силен, здрав и буен растеж на растенията
 • Стимулира образуването на цитокинини, които стимулират деленето на клетката
 • Осигурява по-големи листа с по-ярко обагряне
 • Подобрява и укрепва биологичния баланс в аквариума
 • Не съдържа нитрати и фосфати
 • Невероятно икономичен за употреба

Easy-Life ProFito стимулира деленето на клетките

Високата концентрация на хранителни елементи и по-специално на желязо, калий и магнезий в Easy-Life ProFito, задоволява потребностите на растенията напълно. Този тор за растения съдържа и много микроелементи (манган, бор, кобалт, литий, молибден, мед, калай, никел, флуор, йод, алуминий, цинк, селен и ванадий). Елементите и минералите, съдържащи се в Easy-Life ProFito, осигуряват безпроблемен растеж на растенията. Растенията се стимулират да произвеждат цитокинини (растителен хормон), които стимулират деленето на клетките. Листата стават по-големи и по-ярко обагрени.

Благодарение на оптималната концентрация на хранителни вещества осигурена от Easy-Life ProFito водните растения ускоряват растежа си. В резултат на това някой нежелани вещества като нитрати и фосфати се абсорбират много по-бързо от растенията. Следователно нитратите, фосфатите и амоняка се премахват много по-бързо от водата. Easy-Life ProFito спомага за подобряване качествата на водата и създаване на биологично равновесие в аквариума.

Easy-Life ProFito не съдържа нитрати и фосфати. Хранителните вещества в  Easy-Life ProFito са стабилизирани по много различни начини от няколко хелатора. Антиоксидантите и консервантите увеличават срока на годност на продукта и го правят по-дълготраен. Съхраняването на продукта на хладно и тъмно място също би удължило срока му на годност.

Употреба: 10мл на 100 литра вода

Методи за употреба

Дозата е много икономична: 10мл на 100 литра аквариумна вода на седмица

Възможно е да добавяте 1/7 от цялата доза всеки ден

Цветът на продукта може да  варира от тъмно зелен до тъмно кафяв. Първите няколко седмици ползвайте 1/3 от дозата. След това я изравнете с цел да постигнете поетапен, по-добър и по-бърз растеж на растенията. Най-добре се определя правилната доза по младите листа. Ако те са светлозелени, то дозата може да се увеличи. Ако се появят водорасли или не се забелязва ускорение на растежа на растенията, дозата може да се намали. Внасянето на някой много бързорастящи видове може да предотврати появата на алги.

Количество в една опаковка: 100мл, 250мл, 500мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Easy Life ProFito

 • Производител: EasyLife
 • Код:
 • Наличност: 33
 • 8.80лв.

Опции

Етикети: easy, life, profito, тор, препарати, за, растения тор грижа, растенията

Морската скарида богат източник на протеини и каротин. Изключително полезна за храносмилателната сис..
3.80лв.
Храна, подходяща за всички видове новородени и малки тропически аквариуми и морски риби. Осигурява в..
3.80лв.