Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

EasyLife

Показване:
Подреждане:
Easy Life ProFito Изчерпан

Easy Life ProFito

Easy-Life ProFito е комплексен и универсален тор, който е подходящ за всички видове аквариумни растения. Внасянето му осигурява силен, здрав и буен ра..

8.80 лв.
Easy Life Easy Carbo Изчерпан

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo е мощен и ефективен източник на въглероден диоксид за аквариумните растения. Продуктът помага и в борбата с алгите. Въглеродът (по..

8.80 лв.
Easy Life AlgExit Изчерпан

Easy Life AlgExit

Водораслите се появяват, когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на природната хармония в аквариума може да бъде прехранване на ри..

14.70 лв.
Easy Life Filtre Liquide Изчерпан

Easy Life Filtre Liquide

Този препарат представлява съвършеното средство за третиране на водата и не съдържа химикали. Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт в та..

8.80 лв.
Easy Life EasyStart 100ml Изчерпан

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStart е уникална комбинация от силно активна бактериална колония. Този препарат гарантира ускорено повишение на полезните бактерии в аквариума, за..

8.80 лв.
Easy Life Voogle 250ml Изчерпан

Easy Life Voogle 250ml

Този препарат осигурява идеалната грижа за рибите, без антибиотици. Всяка от тях има естествен имунитет срещу патогените. При транспортиране, влошени ..

16.50 лв.
Easy Life Blue Exit 250ml Изчерпан

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit е нов начин да се преборите със синьо-зелените водорасли (цианобактериите), без употребата на антибиотици и медсъдържащи вещества. Тези вред..

14.70 лв.
Easy Life Ferro 250ml Изчерпан

Easy Life Ferro 250ml

Easy-Life Ferro съдържа желязо, което е в лесно усвоима за растенията форма. То е важно за развитието на листата, които стават здрави и зелени, както ..

13.60 лв.
Easy Life Fosfo 250ml Изчерпан

Easy Life Fosfo 250ml

Easy-Life Nitro и Easy-Life Fosfo се използват да компенсират липсите на азот (N) и фосфор (P) в аквариума. Недостигът на тези макроелементи води до з..

13.60 лв.
Easy Life Nitro 250ml Изчерпан

Easy Life Nitro 250ml

Easy-Life Nitro и Easy-Life Fosfo се използват, за да компенсират липсите на азот (N) и фосфор (P) в аквариума. Недостигът на тези макроелементи води ..

13.60 лв.
Easy Life Kalium-Potassium 250ml Изчерпан

Easy Life Kalium-Potassium 250ml

Калият е макронутриент от първостепенна важност, чиято липса се наблюдава най-вече в аквариуми с мека вода. Симптомите по растенията най-често са черн..

13.60 лв.
Easy Life Catappa-X Изчерпан

Easy Life Catappa-X

Листата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебния им ефект върху рибите и скаридите. Те отделят полезни вещества, като с вре..

8.80 лв.
Easy Life Multicura Изчерпан

Easy Life Multicura

EasyLife Multicura е комбиниран препарат с широкоспектърно действие против най-известните болести по тропическите риби в сладководния аквариум. Особен..

19.90 лв.
Easy Life Maxicoral A 500ml Изчерпан

Easy Life Maxicoral A 500ml

MaxiCoral A и B са основните продукти, благодарение на които вашите корали ще са здрави и ярко оцветени. Те формират перфектния професионален микс с п..

19.80 лв.
Easy Life Maxicoral B 500ml Изчерпан

Easy Life Maxicoral B 500ml

MaxiCoral A и B са основните продукти, благодарение на които вашите корали ще са здрави и ярко оцветени. Те формират перфектния професионален микс с п..

19.80 лв.
Easy Life Anti-Spot 250ml Изчерпан

Easy Life Anti-Spot 250ml

EasyLife Anti-Spot е особено ефективен срещу бели точки (Ichthyophthirius multifillis), дупки в главата (Hexamita), кадифена болест (Oodinium) и кожни..

19.90 лв.
Easy Life Strontium 500ml Изчерпан

Easy Life Strontium 500ml

Стронцият е важен елемент за растежа на коралите. Easy-Life Strontium е концентриран продукт, който е идеален за компенсиране на липсите му във вашия ..

21.30 лв.
Easy Life Iodine 500ml Изчерпан

Easy Life Iodine 500ml

Йодът предпазва коралите от UV радиацията и формира естествената им защита срещу всички видове паразити. Оптималната концентрация на йод в морския акв..

21.30 лв.
Easy Life Calcium 500ml Изчерпан

Easy Life Calcium 500ml

Калцият е от първа необходимост за растежа на коралите. Easy-Life Calcium е мощен, концентриран продукт, който компенсира липсата му във вашия соленов..

21.30 лв.
Easy Life Magnesium 500ml Изчерпан

Easy Life Magnesium 500ml

Магнезият е от основно значение за растежа на здравите и атрактивни корали. Easy-Life Magnesium е концентриран продукт, който е идеален за компенсиран..

21.30 лв.
Easy Life pH Buffer 500ml Изчерпан

Easy Life pH Buffer 500ml

EasyLife PH Buffer е силна и концентрирана смес за повишаване на KH и стабилизиране на PH в правилните нива. Достатъчна e за около 18,100 dKH. В компл..

23.80 лв.
Easy Life Halt Parasites 200ml Изчерпан

Easy Life Halt Parasites 200ml

Този продукт е особено ефективен срещу морско ихтио (Cryptocaryon irritans) и заболяването при рифовите риби (Oodinium ocellatum). Инструкции : - разк..

25.40 лв.
Easy Life 5in1 Test Strips Изчерпан

Easy Life 5in1 Test Strips

За да постигнем идеалната среда в един аквариум, е изключително важно да следим редовно параметрите на водата. Easy-Life Тест 5 в 1 е лесен и надежден..

33.30 лв.