Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

EasyLife

Показване:
Подреждане:

Easy Life Voogle 250ml

Voogle: Вугъл Идеалната грижа за рибите, без антибиотици Voogle създава отлични условия за рибите и другите водни обитатели в сладководния аквар..

14.50лв.

Easy Life 5in1 Test Strips

Тест 5 в 1 Числата говорят най-добре За да постигнем идеалната среда в един аквариум е изключително важно да следим редовно параметрите на водат..

29.20лв.

Easy Life AlgExit

Чиста вода, без водорасли Водораслите се появяват когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на баланса в аквариума може да бъде п..

12.90лв.

Easy Life Anti-Spot 250ml

EasyLife Anti-Spot EasyLife Anti-Spot е особено ефективен срещу бели точки(Ichthyophthirius multifillis), дупки в главата(Hexamita), кадифена болес..

19.90лв.

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit Чиста вода без синьо-зелени водорасли(Цианобактерии) Blue Exit  е новия начин да се преборите със синьо-зелените водорасли(Цианобактер..

12.90лв.

Easy Life Calcium 500ml

Calcium:Калций - добавка Калция е от първа необходимост за растежа на коралите Оптималната концентрация на калций в морския аквариум е 410 – 450..

21.30лв.

Easy Life Catappa-X 100ml

Екстракт от листа на индийски бадем Листата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебните им ефект върху рибите и скаридите...

7.30лв.

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo: ИзиКарбо Въглеродът е от съществено значение за растежа на растенията EasyCarbo е мощен и ефективен източник на въглероден диоксид за..

7.70лв.

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStart Да направим водата подходяща за нашите рибки! EasyStart има за цел бързо да пречисти и стабилизира водата, при стартиране на нов сладк..

7.70лв.

Easy Life Ferro 250ml

Ferro: Желязо Допълнително желязо при нужда Easy-Life Ferro съдържа желязо в лесно усвоима форма за растенията. Желязото е жизнено важно за разв..

11.90лв.

Easy Life Filtre Liquide

Съвършеното средство за третиране на водата, което не съдържа химикали. Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт за третиране на водата ..

7.70лв.

Easy Life Fosfo 250ml

Fosfo: Фосфор Жизненоважен макронутриент Easy-Life Nitro и Easy-Life Fosfo се използват да компенсират липсите на азот(N) и фосфор(P) в аквариум..

11.90лв.

Easy Life Halt Parasites 200ml

Изи Лайф Халт Паразитс е особено ефективен срещу морско ихтио (Cryptocaryon irritans) и заболяване при рифовите риби (Oodinium ocellatum) в морските а..

25.40лв.

Easy Life Iodine 500ml

Iodine - Йод Йодна добавка Йодът предпазва коралите от УВ радиацията и формира естествената им защита срещу всички видове пара..

21.30лв.

Easy Life Kalium-Potassium 250ml

Potassium: Калий Допълнително калий при нужда Калият е макронутриент от първостепенна важност. Липсата на калий се наблюдава най-вече в аквар..

11.90лв.