Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:
Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner -20%

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Препарат с екстракт от алое вера за подобряване на чешмяната вода, преди тя да бъде добавена в аквариума. Препоръчва се за употреба при стартиране на ..

5.40лв. 4.32лв.
Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor -20%

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна ..

5.40лв. 4.32лв.
Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan -20%

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Препарат за почистване на аквариумната вода, замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността на водата също е често срещано я..

5.40лв. 4.32лв.
EHEIM Water Conditioner -20%

EHEIM Water Conditioner

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

7.30лв. 5.84лв.
Easy Life Filtre Liquide -20% Изчерпан

Easy Life Filtre Liquide

Съвършеното средство за третиране на водата, което не съдържа химикали. Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт за третиране на водата ..

7.70лв. 6.16лв.
SeaChem Replenish -20%

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв. 6.16лв.
Aquili Ammonium Minus -20%

Aquili Ammonium Minus

Зеолит - Ammonium Minus Премахва амоняка от прясна и морска вода. Гранулиран материал, съставен от първо качество , силно пореста хабазитна скал..

9.20лв. 7.36лв.
Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water -20%

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Премахва фосфати и нитрати от морска вода; 1 литър около 25,000 мг . на нитрати и фосфати    Фосфатите ( нитратите ) са много важни елементи за ..

9.90лв. 7.92лв.
SeaChem Prime™ -20%

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е пълен и концентриран подобрител за вода, подходящ за употреба както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Prime премахва/неу..

9.90лв. 7.92лв.
Корички от Индийско бадемово дърво EHEIM -20% Изчерпан

Корички от Индийско бадемово дърво EHEIM

Коричките от Индийско бадемово дърво създават натурални и здравословни условия на водата в аквариума. Те освобождават  природни вещества, които имат п..

9.90лв. 7.92лв.
Листа от Индийски бадем (Sea Almond) EHEIM -20% Изчерпан

Листа от Индийски бадем (Sea Almond) EHEIM

Листата от Индийски бадем( или още наречен Terminalia catappa) създават натурални и здравословни условия в аквариума. Те освобождават активни природни..

9.90лв. 7.92лв.
EHEIM bio CLEAN Препарат за стартиране -30%

EHEIM bio CLEAN Препарат за стартиране

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв. 8.40лв.
SERA marin COMPONENT 7 iodine Изчерпан

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Съръджа важният микроелемент йод. Йодът не може да остане стабилен за дълго време в аквариума. Той бързо се превръща в йодид, който е нее..

8.90лв.
Пурички от Индийско бадемово дърво EHEIM -20% Изчерпан

Пурички от Индийско бадемово дърво EHEIM

Пуричките от Индийско бадемово дърво създават натурални и здравословни условия на водата в аквариума. Те освобождават  природни вещества, които имат п..

11.50лв. 9.20лв.
SeaChem Clarity™ -20%

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство,  както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен тези му свойств..

12.60лв. 10.08лв.