Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Gold

Г О Л Д  Ф Л Е Й К С - Пълноценна храна за златни рибки Съдържание: рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, сушени..

1.20лв.

Dajana Pet Colour

К О Л О Р Храна, засилваща естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание: Рибно брашно, лецитин, пшенично брашно, концентрат..

1.30лв.

Dajana Pet Tropica Basic

Основна храна на люспи за всички видове декоративни риби. Хранене : Можете да храните няколко пъти на ден. Използвайте количество, което рибките ще..

1.30лв.

Dajana Pet Guppy Gourmet

Храна на люспи за гупи. Съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, насърчаващи  растежа и здравето на Вашите риби. Тя е лесна за п..

1.40лв.
Tetra Goldfish Изчерпан

Tetra Goldfish

Люспеста храна за всички златни рибки. С патентована BioActive формула за дълъг и здравословен живот. Подобрява здравето, естественото оцветяване и жи..

1.40лв.
Tetra TetraMin 12гр Изчерпан

Tetra TetraMin 12гр

Основна храна за всички декоративни рибки, Съдържа над 40 висококачествени хранителни вещества с внимателно подбрана смес от витамини, минерали и микр..

1.60лв.
Tetra Guppy 12г Изчерпан

Tetra Guppy 12г

  Миниатюрни люспи, които са специално проектирани за малките усти на Гупите и други рибки. Високо съдържание на растителни съставки и добавен..

1.80лв.
Tetra Rubin Изчерпан

Tetra Rubin

Люспеста храна за по-интензивни и изразени цветове на декоративните рибки. Специално разработена ( без хормони ) за пълното развитие на цветовете, вид..

1.80лв.
TetraPhyll Изчерпан

TetraPhyll

Храна на люспи за всички растителноядни декоративни рибки. Съдържа витамин С, важни хранителни вещества и микроелементи, които осигуряват здрав растеж..

1.80лв.

Храна на люспи за Бети Dajana Pet Betta

Това е пълноценна храна за бойна бета и други лабиринтни риби, като целуващите гоурами и райската риба. Тази хранителна смес съдържа малки люспи и ..

1.80лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Високопротеинова храна на люспи, подходяща за ежедневно хранене всеядни и месоядни риби. Редовното хранене с TROPICAL осигурява ефективно увеличаване ..

1.90лв.

Многокомпонентна храна на люспи Tropical Ichtio-vit

Многокомпонентна храна под формата на люспи, с множество внимателно подбрани растителни и животински съставки. Подходяща е за ежедневно хранене на все..

1.90лв.

Основна растителна храна на люспи Tropical Bio-vit

Основна растителна храна под формата на люспи. Подходяща е като основна храна за ежедневно хранене на растителноядни риби и като допълнителна храна за..

1.90лв.

Храна на люспи Tropical Ovo-vit

Храна на люспи, която съдържа множество съставки, включително яйчен жълтък. Препоръчва се хранене с OVO-VIT като допълнителна храна за повечето видове..

1.90лв.

Храна на люспи за златни рибки и кои Tropical Goldfish Color

Основа храна по формата на люспи за подсилване на цветовете за златните рибки и младите КОИ в аквариуми и градински езерца. Богатата формула на GOLDFI..

1.90лв.