Въпроси свързани с поръчките

Поръчките към нащия сайт могат да бъдат направени директно на сайта или по телефон.

Добавете продуктите в кошницата, като използвате бутона "Купи". След това натиснете бутона на кошницата, който се намира в горния десен ъгъл. От падащото меню избирате "Завършване на поръчка". Тук трябва да попълните данните си, адрес на доставка и да изберете метод на плащане. След като сте готови с попълването на информацията е необходимо да се запознаете с общите условия на сайта и декларацията за личните данни и завършите поръчката чрез натискане на бутона "Завърши поръчка"

Въпроси свързани с продукти в онлайн магазина

За да изчислите приблизително колко кг грунд са Ви необходими, можете да използвате следната формула.

дължината на аквариума * широчината на аквариума * желаната височина

Получния резуктат разделяте на 1000. Това число са ви необходимите литри грунд, за да преобразувате от литри в кг, умножете по 1.3

В описанието на всеки аквариум ще намерите подробно описано на съдържанието на всеки комплект.

С изключение на няколко модела, всичко останали аквариуми са оборудвани с капак. За повече информация, моля, прочетет в описанието на съответния аквариум.

Продукти, които в момента не са налични или могат да се закупят само от някой от нашите физически магазини, нямат бутона "Купи".

Натуралните камъни в нашия магазин са с цена за килограм. Ако желаете да закупите два камъка можете да изберете на количество 2 и когато наш консултант се свърже с Вас за потвържение на поръчката можете да му кажете, че желаете 2 камъка и сътветно ще получите информация относно теглото и крайната им цена.

Въпроси свързани с рекламации

Не. Храни и препарати, които имат отношение по здравето и безопасността на животните не могат да бъдат върнати.

Да, но е необходимо връщането да стане в рамките на 14 календарни дни от датата на покупката и продукта не трябва да бъде с нарушен търговски вид. Трябва да бъде в оригиналната опаковка, с абсолютно всички аксесоари и да няма никакви следи от употреба. При връщането на продукта трябва да покажете документ доказващ датата и мястото на покупката.