Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Филтри

Филтри

Магазин „Aquarium.bg” предлага всичко, свързано с акваристиката. При нас можете да намерите висококачествени продукти на добри цени, с които да осигурите приятната и здравословна среда на вашите водни растения и рибки.

Филтрите за пречистване на вода безспорно играят огромна и определяща роля за състоянието на един аквариум. Нашият магазин предлага огромно разнообразие от филтри за аквариуми на марките Eheim, Hailea, SunSun, Hydor и др. Възползвайте се от нашия онлайн каталог, за да разгледате подробно наличните вътрешни и външни филтри за аквариум и да изберете най-подходящия за вас. Описанията към всеки един от продуктите ще ви помогнат да се ориентирате и да прецените кои от тях биха ви свършили най-добра работа.

В нашия онлайн каталог, лесно можете да проверите в кои от нашите магазини са налични избраните от вас филтри за аквариуми. Също така, можете да се възползвате и от възможността да поръчате онлайн през нашия сайт.

При наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Ако се интересувате от вътрешни филтри за аквариум, ще забележите, че някои от тях са със стандартни, а други – с по-специфични характеристики. Основната разлика между тях е в мощността и дебита (литрите вода, които пречистват за час). По-комплексните модели разполагат също и с опция за регулиране на мощността, заключваща система на филтриращите вани, възможност за добавяне на допълнителни аксесоари, дългогодишна гаранция и др. Когато избирате вътрешни филтри за аквариум, обърнете внимание дали те са подходящи за обема на вашия аквариум. В описанието на продуктите е посочено до колко литров аквариум биха могли да поддържат. По-големите аквариуми изискват по-мощни и комплексни вътрешни филтри.

Ако разполагате с голям аквариум с много рибки наличието на външен филтър за аквариум е задължително за добрата му поддръжка. При нас може да намерите голямо разнообразие от висококачествени и професионални външни филтри за аквариум, които гарантират здравословната среда на вашите рибки и растения. Разполагаме също и с иновативни езерни филтри, лесни за почистване и поддръжка, които гарантират кристално чиста вода и оптимални условия за живот във вашето езеро.

Показване:
Подреждане по:

Резервна гъба за външен филтър Fluval 107 / 106

Проектиран специално за филтрите Fluval 107 и 106, Bio-Foam Max е биологична и механична среда 2 в 1, която разполага с набраздена повърхност, предлаг..

4.60лв.

Филтърна медия Aqua Clear 30 Activated Carbon-V

Филтърната медия Aqua Clear 30 Activated Carbon-V притежава изключително ефективна технология, разработена на базата на активен въглен. Основни нейни ..

4.90лв.

Резервни Филтри за Hailea HP-200, HP-400, HP-800

Продуктът представлява резервен пълнител за филтри HP-200, HP-400 и HP-800 на производителя Hailea. Технически характеристики : Съвм..

5.20лв.

Активен въглен Fluval Carbon C3

Активният въглен Fluval® C3 подобрява прозрачността на водата в сладководни и соленоводни аквариуми. Той е проектиран за филтъра Fluval® C3 и притежав..

5.40лв.

Вата Fluval за филтри Power Filter C - 3бр.

Проектирана изключително за филтъра Fluval® C2, двустранната поли/пяна подложка Fluval® C2 ефективно изпълнява първия и втория етап на механична филтр..

5.40лв.

Активен въглен Fluval Carbon C2

Активният въглен Fluval® C2 подобрява прозрачността на водата в сладководни и соленоводни аквариуми. Той е проектиран за филтър Fluval® C2 и осигурява..

5.60лв.

Подложки за филтър от пяна за Fluval 106/107

Пяните Fluval улавят големи частици и отломки за ефективна механична филтрация в решаващия първи етап в процеса на филтриране. Те са персонализирани и..

5.70лв.

Резервна гъба за външен филтър Fluval 207 / 307 / 206 / 306

Проектиран специално за филтрите Fluval 207/307 и 206/306, Bio-Foam Max е биологична и механична среда 2 в 1, която разполага с набраздена повърхност,..

6.20лв.

Филтърна вата за Fluval U серия

Поливъглеродният патрон Fluval® има две части, които се комбинират, за да осигурят задълбочена и ефективна химическа филтрация и са втори етап в проце..

6.90лв.

Подложки за филтър от пяна за Fluval 206/207/306/307

Пяните Fluval улавят големи частици и отломки за ефективна механична филтрация в решаващия първи етап в процеса на филтриране. Те са персонализирани и..

7.40лв.

Резервна гъба за външен филтър Fluval 407 / 406

Проектиран специално за филтрите Fluval 407 и 406, Bio-Foam Max е биологична и механична среда 2 в 1, която разполага с набраздена повърхност, предлаг..

7.50лв.

Резервен пълнител Basic за окачен филтър AquaEL Versa Max Mini

Тези продукти на производителя AQUAEL служат като заместител в мини филтъра Versamax. Предлагат се в две различни вариации. Стандартният вариант се съ..

8.20лв.

Активен въглен Fluval Carbon C4

Активният въглен Fluval C4 подобрява прозрачността на водата в сладководни и соленоводни аквариуми. Проектиран е за филтъра Fluval C4 и притежава прев..

8.60лв.

Биохимична филтър гъба RS-130K

Продуктът представлява биохимична филтър гъба RS-130K, която е подходяща за аквариум до 60 литра. Технически характеристики : Подход..

8.70лв.

Подложки за филтър от пяна за Fluval 406/407

Пяните Fluval улавят големи частици и отломки за ефективна механична филтрация в решаващия първи етап в процеса на филтриране. Те са персонализирани и..

8.80лв.

Вътрешен Филтър JT JHJ-111B

Моделът представлява потопяем вътрешен филтър, който е подходящ за малки аквариуми. Снабден е с т.нар. флейта, благодарение на която обогатява водата ..

8.90лв.

Филтърна вата за Fluval U серия

Fluval Poly/Clearmax помага за контролиране на позеленяването на водата и появата на водорасли чрез адсорбиране и улавяне на фосфати, нитрити и нитрат..

9.20лв.

Филтър медия AquaEL ZeoMAX PLUS

Продуктът представлява натурален продукт, в който зеолитът има отлични филтриращи свойства. Парченцата са с перфектна големина, за да се осигурят подх..

10.50лв.

Вътрешен Филтър JT JP-012F

Този филтър е подходящ, както за морски, така и за сладководни аквариуми. В комплект към него има контейнер с активен въглен, който спомага за добрата..

10.80лв.

Вътрешен Филтър JT JP-032F

Този филтър е подходящ, както за морски, така и за сладководни аквариуми. В комплект към него има контейнер с активен въглен, който спомага за добрата..

10.80лв.

Биохимична филтър гъба RS-280K

Този модел биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

11.50лв.

Активен въглен Fluval Carbon

Този активен въглен представлява филтър медия, която пречиства водата от излишна органика и токсини. Поставя се във филтърната торбичка след механична..

11.90лв.
Вътрешен Филтър Hailea HL-BT200 -20%

Вътрешен Филтър Hailea HL-BT200

Корпусът на филтъра е създаден от подсилени материали, които не му позволяват да се износи. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола..

14.90лв. 11.92лв.
Вътрешен Филтър JT JHJ-752 -20%

Вътрешен Филтър JT JHJ-752

Този филтър е подходящ, както за морски, така и за сладководни аквариуми. В комплект към него има контейнер с активен въглен, който спомага за добрата..

16.80лв. 13.44лв.