Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Филтри

Филтри

Магазин „Aquarium.bg” предлага всичко, свързано с акваристиката. При нас можете да намерите висококачествени продукти на добри цени, с които да осигурите приятната и здравословна среда на вашите водни растения и рибки.

Филтрите за пречистване на вода безспорно играят огромна и определяща роля за състоянието на един аквариум. Нашият магазин предлага огромно разнообразие от филтри за аквариуми на марките Eheim, Hailea, SunSun, Hydor и др. Възползвайте се от нашия онлайн каталог, за да разгледате подробно наличните вътрешни и външни филтри за аквариум и да изберете най-подходящия за вас. Описанията към всеки един от продуктите ще ви помогнат да се ориентирате и да прецените кои от тях биха ви свършили най-добра работа.

В нашия онлайн каталог, лесно можете да проверите в кои от нашите магазини са налични избраните от вас филтри за аквариуми. Също така, можете да се възползвате и от възможността да поръчате онлайн през нашия сайт.

При наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Ако се интересувате от вътрешни филтри за аквариум, ще забележите, че някои от тях са със стандартни, а други – с по-специфични характеристики. Основната разлика между тях е в мощността и дебита (литрите вода, които пречистват за час). По-комплексните модели разполагат също и с опция за регулиране на мощността, заключваща система на филтриращите вани, възможност за добавяне на допълнителни аксесоари, дългогодишна гаранция и др. Когато избирате вътрешни филтри за аквариум, обърнете внимание дали те са подходящи за обема на вашия аквариум. В описанието на продуктите е посочено до колко литров аквариум биха могли да поддържат. По-големите аквариуми изискват по-мощни и комплексни вътрешни филтри.

Ако разполагате с голям аквариум с много рибки наличието на външен филтър за аквариум е задължително за добрата му поддръжка. При нас може да намерите голямо разнообразие от висококачествени и професионални външни филтри за аквариум, които гарантират здравословната среда на вашите рибки и растения. Разполагаме също и с иновативни езерни филтри, лесни за почистване и поддръжка, които гарантират кристално чиста вода и оптимални условия за живот във вашето езеро.

Показване:
Подреждане по:

Филтърна медия Aqua Clear 30 Activated Carbon-V

Филтърната медия Aqua Clear 30 Activated Carbon-V притежава изключително ефективна технология, разработена на базата на активен въглен. Основни нейни ..

4.90лв.
Биохимична филтър гъба RS-130K -20%

Биохимична филтър гъба RS-130K

Продуктът представлява биохимична филтър гъба RS-130K, която е подходяща за аквариум до 60 литра. Технически характеристики : Подход..

7.00лв. 5.60лв.
Биохимична филтър гъба RS-280K -20%

Биохимична филтър гъба RS-280K

Този модел биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

8.90лв. 7.12лв.

Резервен пълнител Basic за окачен филтър AquaEL Versa Max Mini

Тези продукти на производителя AQUAEL служат като заместител в мини филтъра Versamax. Предлагат се в две различни вариации. Стандартният вариант се съ..

8.20лв.

Вътрешен Филтър RS-602

Филтрите от тази серия са високоефективни, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. Идеални са за начинаещи в акваристиката. Да се ползв..

8.30лв.
Биохимична филтър гъба RS-430K -20%

Биохимична филтър гъба RS-430K

Тази биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

12.50лв. 10.00лв.

Филтър медия AquaEL ZeoMAX PLUS

Продуктът представлява натурален продукт, в който зеолитът има отлични филтриращи свойства. Парченцата са с перфектна големина, за да се осигурят подх..

10.50лв.

Активен въглен Fluval Carbon

Този активен въглен представлява филтър медия, която пречиства водата от излишна органика и токсини. Поставя се във филтърната торбичка след механична..

11.90лв.
Биохимична филтърна гъба  Elite -20%

Биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествена биохимична филтърна гъба, която сигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация с вод..

15.70лв. 12.56лв.

Вътрешен Филтър Hailea HL-BT200

Корпусът на филтъра е създаден от подсилени материали, които не му позволяват да се износи. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола..

13.40лв.

Филтър AquaClear за водни помпи тип Power Head

AquaClear са мощни филтри, които са предназначени за бързо отстраняване на отпадъци и частици. Те съдържат гранулиран филтриращ материал за специализи..

13.60лв.

Резервен пълнител Carbomax за окачен филтър AquaEL Versa Max Mini

Този продукт е проектиран специално за външния филтър Versamax Mini. Aquael Carbon Media Pack 3 е комбинирана механична и химична филтърна среда, коят..

14.20лв.

Резервен пълнител Phosmax за окачен филтър AquaEL Versa Max Mini

Този продукт за филтри Aquael Versamax Mini съдържа PHOSMAX (абсорбиращи фосфати). Комбинацията от елементите му осигурява механична филтрация (отстра..

14.20лв.

Резервна гъба за въздушен филтър EHEIM

Продуктът представлява резервна гъба за въздушен филтър EHEIM. Подменяйте гъбата на вашия филтър регулярно, за да оптимизирате филтрацията в аквариума..

14.30лв.

Филтър медия AquaEL PhosMAX BASIC

Тази филтър медия представлява натурален продукт, създаден за абсорбиране и химично отстраняване на фосфати, както и за предпазване от образуването на..

15.50лв.
Двойна биохимична филтърна гъба  Elite -20%

Двойна биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествествена биохимична филтърна гъба, която осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация ..

21.20лв. 16.96лв.

Вътрешен филтър Hailea MV 200

Серията вътрешни филтри Hailea MV - MV200 е нова гама от MV филтри, предназначени за поставяне в аквариума, спестявайки място и оптимизирайки дизайна ..

18.60лв.

Вътрешен Филтър JT JHJ-952

Този филтър е подходящ, както за морски, така и за сладководни аквариуми. В комплект към него има контейнер с активен въглен, който спомага за добрата..

19.90лв.

Окачен Филтър Hailea HE 200

Окаченият HAILEA HE 200 филтър осигурява перфектно филтриране на водата, като в същото време изчиства повърхността и проветрява водата в аквариума. То..

20.90лв.

Вътрешен Филтър Hailea RP-400

Корпусът на филтъра е създаден от подсилени материали, които не му позволяват да се износи. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола..

22.30лв.

EHEIM Предфилтър

Предфилтърът на EHEIM обира механичните отпадъци от водата преди тя да достигне до канистъра. Лесен е за употреба и почистване. Благодарение на отвори..

23.20лв.

Вътрешен мини филтър Hydor MINI FILTER 30L/8GAL

Този мини вътрешен филтър е с регулируем дебит. Идеален е за творческо използване в малки фонтани или терариуми/аквариуми. Удобен е за потребителя, на..

25.20лв.

Вътрешен филтър Hailea MV-400

Корпусът на филтъра е създаден от подсилени материали, които не му позволяват да се износи. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола..

25.30лв.

Окачен Филтър Hailea HP 400

Този филтър се характеризира с много добра ефективност при филтриране и поддържане чистотата на водата. Той има регулатор на потока, позволяващ плавно..

26.00лв.