Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Езерни Филтри

Езерни Филтри

Този вид филтри осигуряват пречистване на големи водни площи (от 1000 до няколко десетки хиляди литра). Те са компактни, тихи, енергоспестяващи, лесни за монтаж и експлоатация. Чрез своята отлична механична и биологична филтрация, те се грижат за поддържане перфектното състояние на Вашето езеро и обитателите му. Някои филтри са снабдени с допълнителна UV лампа за допълнителна филтрация, която намалява риска от поява на алги, бактерии и гъбички.

Когато избирате езерен филтър, обърнете внимание за какъв обем вода е предназначен.

Показване:
Подреждане по:

Езерен Филтър Hailea QF-10

Филтър за езера Hailea. Големият обем на филтъра предоставя отлична механична и биологична филтрация. UV лампата намалява риска от поява на алги, бакт..

209.90лв.

Езерен Филтър Hailea QF-20

 Филтър за езера Hailea. Големият обем на филтъра предоставя отлична механична и биологична филтрация. UV лампата намалява риска от поява на алги, бак..

268.00лв.
Езерен Филтър Hailea QF-25 Продука не е наличен

Езерен Филтър Hailea QF-25

Филтър за езера Hailea. Големият обем на филтъра предоставя отлична механична и биологична филтрация. UV лампата намалява риска от поява на алги, бакт..

299.00лв.
Езерен филтър EHEIM LOOP 5000 Продука не е наличен

Езерен филтър EHEIM LOOP 5000

  Езереният филтър EHEIM LOOP ще ви осигури кристално чиста езерна вода и възможно най-добрите условия за растенията и животните. Благодарение на чети..

389.90лв.
Езерен Филтър EHEIM PRESS 7000 Продука не е наличен

Езерен Филтър EHEIM PRESS 7000

  Езерният филтър EHEIM PRESS е най-доброто решение за кристално бистра вода и оптимални условия на живот за вашите растения и животни. Благодарение н..

456.00лв.

Езерен Филтър EHEIM PRESS 10000

 Езерният филтър EHEIM PRESS е най-доброто решение за кристално бистра вода и оптимални условия на живот за вашите растения и животни. Благодарение на..

578.00лв.

Езерен филтър EHEIM LOOP 7000

Езерният филтър EHEIM LOOP ще ви осигури кристално чиста езерна вода и възможно най-добрите условия за растенията и животните. Благодарение на четири ..

589.00лв.

Езерен филтър EHEIM LOOP 10000

   Езерният филтър EHEIM LOOP ще ви осигури кристално чиста езерна вода и възможно най-добрите условия за растенията и животните. Благодарение на чети..

669.00лв.
Езерен филтър EHEIM LOOP 15000 Продука не е наличен

Езерен филтър EHEIM LOOP 15000

     Езерният филтър EHEIM LOOP ще ви осигури кристално чиста езерна вода и възможно най-добрите условия за растенията и животните. Благодарение н..

785.00лв.