Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Гранули

Гранули
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Nano Gran

Основна храна за всички видове сладководни и соленоводни ракообразни. Уникалната формула на храната е с балансирани пропорции на всички важни съста..

1.20лв.

Гранулирана храна за всеядни риби Tropical Supervit Granulat

Tropical Supervit Granulat е висококачествена храна, под формата на потъващи гранули, подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни риби, които..

1.40лв.

Многосъставна храна на гранули Tropical Supervit Mini Granulat

SUPERVIT MINI GRANULAT е многосъставна храна под формата на бавно потъващи, фини гранули, подходяща за ежедневно хранене на всички видове малки аквари..

1.40лв.

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Т Р О П И  Г Р А Н  М И К С Комплексна храна на гранули за всички видове  риби. Съдържание: рибно брашно, зърнени храни, растителни протеини, ко..

1.90лв.
Dajana Pet Neon Mini Granules Изчерпан

Dajana Pet Neon Mini Granules

Описание: Гранулирана храна за всички видове тетрови риби. Храната съдържа високи нива на протеини, витамини и минерали. Осигурява бърз растеж и здрав..

2.20лв.
Sera Granugreen Изчерпан

Sera Granugreen

Растителна гранулирана храна за цихлиди от езерата Малави и Танганайка, които се хранят основно с алги. Сера Гранугриин (Sera Granugreen) съдържа пред..

2.20лв.
Sera Granured 20 g Изчерпан

Sera Granured 20 g

Гранулирана храна за Цихлиди подсилваща цветовете. Тази гранулирана храна съдържа голям процент висококачествени протеини от водни организми и ..

2.20лв.

Храна на гранули Tropical Discus Gran D-50 PLUS

TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS е храна под форма на бавно потъващи гранули, която подсилва окраската на рибките, с високо съдържание на протеини (50%)..

2.70лв.

Гранулирана високопротеинова храна Tropical Tropical Granulat

Високопротеинова храна под формата на бавно потъващи гранули, подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби, които се хранят в средните сл..

2.80лв.

Основна гранулирана храна за бети Tropical Betta Granulat 10 гр.

BETTA GRANULAT основна храна под формата на малки, плаващи гранули за бети и други лабиринтови рибки. Оптималният състав и размер на гранулите прави х..

2.90лв.

Hikari Goldfish Staple

Характеристики на храната: В природата златните рибки се хранят основно с растителна храна. Hikari® Goldfish Staple™ е спе..

3.20лв.
Sera Betta Gran 10gr Изчерпан

Sera Betta Gran 10gr

Гранули подсилващи цветовете специално разработени за Бети Тази храна е разработена специално за посрещане нуждите на рибките Бета и други малк..

3.50лв.

Храна под формата на гранули Tropical D-Allio Plus Granulat

D-ALLIO PLUS GRANULAT е многосъставна храна на люспи с чесън (6%) за дискуси и други риби с високи хранителни изисквания, включително и морски рибки. ..

3.50лв.

Hikari Cichlid Staple M

Характеристики на храната Уникалната формула на храната предоставя на вашите риби натурални, лесно усвоими и висококачеств..

3.60лв.

Hikari Cichlid Staple S 57g

Характеристики на храната Уникалната формула на храната предоставя на вашите риби натурални, лесно усвоими и висококачеств..

3.60лв.

Hikari Betta Bio-Gold

Hikari Betta Bio-gold е специално разработена , според хранителните навици и изисквания, основна храна за бети. Тези плуващи пелети са внимателно бала..

3.80лв.

Hikari Cichlid Staple SS 57g

Характеристики на храната Уникалната формула на храната предоставя на вашите риби натурални, лесно усвоими и висококачеств..

4.10лв.

Храна за златни рибки Tropical GoldFish Colour Pellet

Tropical Goldfish Colour Pellet е подходяща за ежедневно хранене на всички видове златни рибки в аквариуми и градински езера. Формулата на Tropical Go..

4.30лв.

Hikari Cichlid Gold M

Характеристики на храната Съдържа най-качествената форма на каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска..

4.70лв.

Hikari Cichlid Gold S

Характеристики на храната Съдържа най-качествената форма на каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска..

4.70лв.

Hikari Micro Wafers

Характеристики на храната: Храната е изключително подходяща за общ аквариум. Гранулите плуват по повърхността и бавно потъ..

4.80лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Mini Granulat

Растителна храна на люспи с високо съдържание на спирулина – 36%. Подходяща за африкански цихлиди и други видове риби, включително морски, чиято диета..

4.90лв.

Храна на гранули Tropical Discus Gran Насипна 100 гр

TROPICAL DISCUS GRAN е насипна храна под форма на бавно потъващи гранули, която подсилва окраската на рибките, с високо съдържание на протеини (50%). ..

5.00лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Granulat

Гранулирана растителна храна с високо съдържание на спирулина Spirulina platensis algae – 36%. Подходяща за африканските цихлиди, други видове риби, в..

5.10лв.