Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Гранули

Гранули
Показване:
Подреждане по:

Гранулирана храна за всеядни риби Tropical Supervit Granulat

Tropical Supervit Granulat е висококачествена храна, под формата на потъващи гранули, която е подходяща за ежедневна употреба при всеядни аквариумни р..

1.40лв.

Многосъставна храна на гранули Tropical Supervit Mini Granulat

Supervit Mini Granulat е многосъставна храна, под формата на бавно потъващи и фини гранули, която е подходяща за ежедневно хранене на всички видове&nb..

1.40лв.

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Тропи Гран Микс е комплексна храна, под формата на гранули, която е подходяща за всички видове риби. Съдържание : рибно брашно, зърнени храни, растите..

1.90лв.

Храна на гранули Tropical Discus Gran D-50 PLUS

Tropical Discus Gran D-50 Plus е храна, под формата на бавно потъващи гранули, която подсилва окраската на рибките и е с високо съдържание на протеини..

2.70лв.

Гранулирана високопротеинова храна Tropical Tropical Granulat

Това е високопротеинова храна, под формата на бавно потъващи гранули, която е подходяща за ежедневна употреба при всеядни и месоядни риби, които се хр..

2.80лв.

Основна гранулирана храна за бети Tropical Betta Granulat 10 гр.

Betta Granulat е основна храна, под формата на малки и плаващи гранули, която е подходяща за бети и други лабиринтови рибки. Оптималният ѝ състав и ра..

2.90лв.

Hikari Goldfish Staple

В природата златните рибки се хранят основно с растителна храна. Hikari® Goldfish Staple™ е специално разработена, за да удовлетвори храните..

3.20лв.

Храна под формата на гранули Tropical D-Allio Plus Granulat

D-Allio Plus Granulat е многосъставна храна, под формата на гранули с чесън (6%), която е подходяща за дискуси и други риби с високи хранителни изискв..

3.50лв.

Hikari Cichlid Staple M

Уникалната формула на тази храна предоставя на рибите натурални, лесно усвоими и висококачествени хранителни вещества. Тя е специално разработена да о..

3.60лв.

Hikari Cichlid Staple S 57g

Уникалната формула на тази храна предоставя на рибите натурални, лесно усвоими и висококачествени хранителни вещества. Тя е специално разработена да о..

3.60лв.

Hikari Betta Bio-Gold

Hikari Betta Bio-gold е основна храна за бети. Тя е специално разработена, в зависимост от хранителните навици и изисквания на тези риби. Плуващите пе..

3.80лв.

Hikari Cichlid Staple SS 57g

Уникалната формула на тази храна предоставя на рибите натурални, лесно усвоими и висококачествени хранителни вещества. Тя е специално разработена да о..

4.10лв.

Храна за златни рибки Tropical GoldFish Colour Pellet

Tropical Goldfish Colour Pellet е подходяща за ежедневно хранене на всички видове златни рибки в аквариуми и градински езера. Формулата ѝ е балансиран..

4.30лв.

Hikari Cichlid Gold M

Продуктът съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Той притежава висококачествен, натурален протеин, който е ..

4.70лв.

Hikari Cichlid Gold S

Продуктът съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Притежава висококачествен, натурален протеин в лесна за ус..

4.70лв.

Hikari Micro Wafers

Храната е изключително подходяща за общ аквариум. Гранулите ѝ плуват по повърхността и бавно потъват, осигурявайки храна на рибите от всички слоеве. Т..

4.80лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Mini Granulat

Това е растителна храна, под формата на гранули, която е с високо съдържание на спирулина – 36%. Подходяща е за африкански цихлиди и други видов..

4.90лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Granulat

Продуктът представлява гранулирана, растителна храна, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae) – 36%. Подходяща ..

5.10лв.

Hikari Cichlid Gold SS 57 гр

CICHLID GOLD SS BABY pellet представлява плуваща храна. Използвайте 2-3 пъти дневно и в такова количество, което рибките ще изядат за няколко минути. ..

5.40лв.

Hikari Goldfish Wheat Germ

Hikari® Goldfish Wheat-Germ е отличен избор на храна за всички златни рибки, подрастващи кои или други езерни риби, обитаващи студени води. Тя съд..

5.60лв.

Hikari Cichlid Excel Medium 57гр

Hikari Cichlid Excel Medium е плуваща и комплексна храна за всички видове растителноядни цихлиди и по-големи тропически риби, които имат нужда от диет..

6.10лв.

Hikari Cichlid Excel S

Тази храна е перфектната комбинация от натурални съставки за нуждите на повечето растителноядни риби. Тя има вкус, в който дори и най-претенциозните о..

6.10лв.

Храна за дънни риби под формата на потъващи гранули Tropical Welsi Gran

Welsi Gran потъващи гранули са мултикомпонентнa, хранителна съставка, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби, обитаващи дън..

6.20лв.

Hikari Tropical Micro Pellets

Уникалната формула на тази храна позволява на гранулите да омекват от водата, без да се разпадат и да я замърсяват. Селектираният растителен и животин..

6.60лв.