Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Гранули

Гранули
Показване:
Подреждане по:

Hikari Mini Algae Wafers

Hikari Mini Aglae е първокласна храна, под формата на таблетки, която е предназначена да осигури най-доброто хранене на тревопасните сладководни и мор..

5.30 лв.

Растителна храна под формата гранули Tropical Spirulina Granulat

Това е висококачествена растителна храна, която е под формата на бавно потъващи гранули и е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis..

8.80 лв.

Храна за малки и средни по размер морски рибки Tropical Bionautic Granulat 100 мл./ 55 гр.

Bionautic Granulat е пълноценна и многосъставна храна, която е под формата на потъващи гранули. Тя е подходяща за малки и средни по размер морски рибк..

7.90 лв.

Hikari Marine Seaweed S 45gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизaтори и овкусители привличат вним..

7.50 лв.

Hikari Marine Seaweed M 90gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизатори и овкусители привличат вним..

11.90 лв.

Hikari SAKI Marine Carnivore Sinking M 40 гр.

Продуктът включва пробиотик, който наричаме Hikari-Germ™. Този уникален, жив и полезен микроорганизъм, в комбинация с внимателно подбрания микс от със..

8.40 лв.

Hikari SAKI Marine Herbivore Sinking M 90 гр.

Продуктът включва пробиотик, който наричаме Hikari-Germ™. Този полезен и жив микроорганизъм, в комбинация с внимателно подбраната смес от съставки, пр..

14.60 лв.

Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Medium

Това е основна храна, под формата на средни гранули, която е подходяща за всички всеядни и растителноядни морски риби. Съдържание : риба, пшеничн..

18.20 лв.

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Medium

Това е основна храна, под формата на средни гранули, която е подходяща за всички хищни и всеядни морски риби. Съдържание : риба, кондензиран рибе..

18.20 лв.

Hikari Marine Seaweed M 250 гр.

Това е първата в света храна на пелети, която е с повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизaтори и овкусители привличат внимание..

28.30 лв.
Храна под формата на гранули, богата на водорасли Tropical 3-Algae Granulat Изчерпан

Храна под формата на гранули, богата на водорасли Tropical 3-Algae Granulat

3-Algae Granulat е храна, под формата на бавно потъващи гранули, която е богата на водорасли. Предназначена е за ежедневно хранене на сладководни..

7.40 лв.
Многосъставна храна за сладководни и морски риби Tropical Krill gran Изчерпан

Многосъставна храна за сладководни и морски риби Tropical Krill gran

Това е многосъставна храна, под формата на потъващи гранули, която е с високо съдържание на антарктически крил (40%). Предназначена e за ежедневно хра..

15.60 лв.
Hikari Marine S Изчерпан

Hikari Marine S

Продуктът съдържа висококачествен протеин и екстракт от чесън. При системна употреба засилва естествената окраска на рибите благодарение на балансиран..

10.20 лв.
Hikari Marine A Изчерпан

Hikari Marine A

Продуктът съдържа незаменими мастни киселини и висококачествен протеин. Това е научно балансирана храна, съставена от екстракт от миди, който засилва ..

16.70 лв.
Dajana Pet Brine Shrimp Изчерпан

Dajana Pet Brine Shrimp

Продуктът представлява ценна допълнителна храна за всички видове аквариумни риби, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Инструкции : използв..

4.50 лв.
Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small Изчерпан

Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small

Това е основна храна, под формата на малки гранули, която е подходяща за всички всеядни и растителноядни морски риби. Съдържание : риба, пшенично браш..

18.20 лв.
Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Small Изчерпан

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Small

Това е основна храна, под формата на малки гранули, която е подходяща за всички хищни и всеядни морски риби. Съдържание : риба, кондензиран рибен прот..

18.20 лв.
Hikari Marine Seaweed Small pellets 100g Изчерпан

Hikari Marine Seaweed Small pellets 100g

Тази храна съдържа 67% естествени водорасли и е предназначена за растителноядните морски видове риби. Тя е специално проектирана да развива растежа и ..

12.70 лв.
Храна на гранули за морски риби Tropical Marine Size S 100мл. / 60гр. Изчерпан

Храна на гранули за морски риби Tropical Marine Size S 100мл. / 60гр.

Marine (S, M и L) е мека храна, под формата на потъващи гранули (размер S) или чипсове (M и L), която е подходяща за всеядни морски риби. Тя съдържа х..

17.20 лв.