Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Гранули

Гранули
Показване:
Подреждане по:

Растителна храна под формата гранули Tropical Spirulina Granulat

Това е висококачествена растителна храна, която е под формата на бавно потъващи гранули и е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis..

8.80 лв.

Храна под формата на гранули, богата на водорасли Tropical 3-Algae Granulat

3-Algae Granulat е храна, под формата на бавно потъващи гранули, която е богата на водорасли. Предназначена е за ежедневно хранене на сладководни..

7.40 лв.

Многосъставна храна за сладководни и морски риби Tropical Krill gran

Това е многосъставна храна, под формата на потъващи гранули, която е с високо съдържание на антарктически крил (40%). Предназначена e за ежедневно хра..

15.60 лв.

Hikari Marine S

Продуктът съдържа висококачествен протеин и екстракт от чесън. При системна употреба засилва естествената окраска на рибите благодарение на балансиран..

10.20 лв.

Храна за малки и средни по размер морски рибки Tropical Bionautic Granulat 100 мл./ 55 гр.

Bionautic Granulat е пълноценна и многосъставна храна, която е под формата на потъващи гранули. Тя е подходяща за малки и средни по размер морски рибк..

7.90 лв.

Dajana Pet Brine Shrimp

Продуктът представлява ценна допълнителна храна за всички видове аквариумни риби, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Инструкции : използв..

4.50 лв.

Hikari Marine Seaweed S 45gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизaтори и овкусители привличат вним..

7.50 лв.

Hikari SAKI Marine Carnivore Sinking M 40 гр.

Продуктът включва пробиотик, който наричаме Hikari-Germ™. Този уникален, жив и полезен микроорганизъм, в комбинация с внимателно подбрания микс ..

8.40 лв.

Hikari Marine Seaweed M 90gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизатори и овкусители привличат вним..

11.90 лв.

Hikari Marine Seaweed Small pellets 100g

Тази храна съдържа 67% естествени водорасли и е предназначена за растителноядните морски видове риби. Тя е специално проектирана да развива растежа и ..

12.70 лв.

Hikari SAKI Marine Herbivore Sinking M 90 гр.

Продуктът включва пробиотик, който наричаме Hikari-Germ™. Този полезен и жив микроорганизъм, в комбинация с внимателно подбраната смес от състав..

14.60 лв.

Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Medium

Това е основна храна, под формата на средни гранули, която е подходяща за всички всеядни и растителноядни морски риби. Съдържание : риба, пшеничн..

18.20 лв.

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Medium

Това е основна храна, под формата на средни гранули, която е подходяща за всички хищни и всеядни морски риби. Съдържание : риба, кондензиран рибе..

18.20 лв.

Hikari Marine Seaweed M 250 гр.

Това е първата в света храна на пелети, която е с повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизaтори и овкусители привличат внимание..

28.30 лв.
Hikari Marine A Изчерпан

Hikari Marine A

Продуктът съдържа незаменими мастни киселини и висококачествен протеин. Това е научно балансирана храна, съставена от екстракт от миди, който засилва ..

16.70 лв.
Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small Изчерпан

Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small

Това е основна храна, под формата на малки гранули, която е подходяща за всички всеядни и растителноядни морски риби. Съдържание : риба, пшенично браш..

18.20 лв.
Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Small Изчерпан

Ocean Nutrition Formula 1 Marine Pellet Small

Това е основна храна, под формата на малки гранули, която е подходяща за всички хищни и всеядни морски риби. Съдържание : риба, кондензиран рибен прот..

18.20 лв.
Храна на гранули за морски риби Tropical Marine Size S 100мл. / 60гр. Изчерпан

Храна на гранули за морски риби Tropical Marine Size S 100мл. / 60гр.

Marine (S, M и L) е мека храна, под формата на потъващи гранули (размер S) или чипсове (M и L), която е подходяща за всеядни морски риби. Тя съдържа х..

17.20 лв.