Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Seachem Pond Stability®

SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър в езерото, като по този начин ще помогне да избегнете причина №1 за смъртта на рибите: „синдромът на новия аквариум“ Pond Stability е създаден специално за езера и съдържа синергична смес от аеробни, анаеробни и факултативни бактерии, които улесняват разграждането на органични отпадъци, амоняк, нитрати и нитрити. За разлика от конкурентните, продукти, бактериите, използвани в състава на Stability, са без наличие на сяра и не произвеждат сероводород. Stability е напълно безвреден за всички водни организми, както и водни растения, като по този начин няма опасност от предозиране. 

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Изключете стерилизатора (ако има такъв), използвайте 50 мл. на всеки 400 литра вода през първия ден от новостартираното езеро. След това използвайте 25 мл. на всеки 400 литра вода всеки ден в продължение на 7 дни. За оптимални показатели на биофилтъра използвайте 5 капачки на всеки 400 литра веднъж месечно.

Разфасовки

0,500мл/1л

Подходящ за

Езера

Съдържание
на комплекта
1 бр. Seachem Pond Stability®
Производител Seachem 
Произход

САЩ

Вносител Ай Шоп ЕООД

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя

Seachem Pond Stability®

  • Производител: Seachem
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 34.90лв.

Опции

на 4 вноски по 9.07 лв.

Етикети: подобрител, за, вода, Seachem, POND, Stability