Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Измервателни уреди

Измервателни уреди
Показване:
Подреждане по:

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

13.60лв.
Дигитална измервателна лъжичка Seachem -50%

Дигитална измервателна лъжичка Seachem

Seachem Digital Spoon Scale е електронна везна, под формата на лъжица, която служи за лесно дозиране на добавки към аквариума, а и не само. Тя може да..

39.90лв. 19.95лв.

SeaChem pH Alert

PH Alert® е уникално устройство, което е предназначено за наблюдение на нивото на PН в сладководни аквариуми или филтри. Цветният сензор променя ц..

23.60лв.

pH Електрод

Продуктът представлява PH електрод, който е подходящ за Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей и Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик..

69.00лв.

Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик

Macro Aqua PH монитор с температурен датчик показва коректни и надеждни стойности. Той има автоматично калибриране за PH показатели в следните диапазо..

219.00лв.
Aquili pH монитор Изчерпан

Aquili pH монитор

PH монитора на Aquili измерва твърдостта на водата от 0 до 14 PH. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и солено..

136.00лв.
Aquili pH контролер Изчерпан

Aquili pH контролер

Начало : преди да започнете да работите с уреда, почистете сондата с дестилирана вода. Докато не започне да отчита точните стойности, повторете почист..

380.00лв.