Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Juwel

Показване:
Подреждане:
Seaview - лепило за фон на аквариум -61% Изчерпан

Seaview - лепило за фон на аквариум

Лепилото Seaview на производителя Juwel e за фон на аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

18.60 лв. 7.20 лв.
Декоративно фолио Juwel размер L Изчерпан

Декоративно фолио Juwel размер L

Продуктът представлява декоративно фолио за аквариум, което придава красива дълбочина. Размерът му е 100 х 50 см. Технически характеристики : ..

11.40 лв.
3D Фон Juwel STR600 Изчерпан

3D Фон Juwel STR600

Цветът и структурата на този 3D фон подобряват външния вид на декорацията. Изберете такъв, който да отговаря на вашия аквариум. Възможно е лесно да на..

35.00 лв.
Juwel Автоматична хранилка Изчерпан

Juwel Автоматична хранилка

Продуктът представлява автоматична хранилка за рибки на производителя Juwel. Тя има регулируемо време на хранене и дозировка, като подава автоматично ..

48.00 лв.
Декоративно Фолио Juwel размер XL Изчерпан

Декоративно Фолио Juwel размер XL

Артикулът представлява декоративно PVC фолио за аквариум, което придава красива дълбочина. Размерът му е 150 x 60 см. Технически характеристик..

17.00 лв.
Juwel Poster L  Изчерпан

Juwel Poster L

Артикулът представлява декоративен, двулицев, PVC фон на производителя Juwel. Има възможност за намаляне на по-малки размери, ако е необходимо. Размер..

11.40 лв.
Декоративно фолио Juwel XL Изчерпан

Декоративно фолио Juwel XL

Продуктът представлява декоративно фолио за аквариум на производителя Juwel, което придава красива дълбочина. Технически характеристики : П..

17.00 лв.
3D Фон Juwel Stone Granite Изчерпан

3D Фон Juwel Stone Granite

Артикулът представлява 3D фон за аквариум с размер 60 x 55 см. с опция за намаляване. Поставя се вътре в аквариума и се залепва със специален силикон...

75.00 лв.
3D Фон Juwel Stone Lime Изчерпан

3D Фон Juwel Stone Lime

Продуктът представлява 3D фон за аквариум с размер 60 x 55 см. с опция за намаляване. Поставя се вътре в аквариума и се залепва със специален силикон...

75.00 лв.
3D Фон Juwel Rock 600 Изчерпан

3D Фон Juwel Rock 600

Това е 3D фон за аквариум с размер 60 x 55 см. с опция за намаляване. Поставя се вътре в аквариума и се залепва със специален силикон. Технически хар..

95.00 лв.