Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за бебета

Храна за бебета
Показване:
Подреждане по:

Hikari First Bites

Продуктът съдържа висококачествени нутриенти. Той има свежи съставки, специално подбрани рибни меса с богато наличие на протеин и аминокиселини. Hikar..

5.00 лв.

Dajana Pet Micro Baby 100ml

Това е специална допълнителна храна за личинки и новородени на всички видове аквариумни риби. Храната е богата на протеини и витамини, които подпомага..

4.50 лв.

Основна многосъставна храна за новородени рибки Tropical Mikrovit Basic 50мл. / 32гр.

Това е основна и многосъставна храна за новородени и новоизлюпени рибки, която е изключително фина. Богатата ѝ формула, съставена от растителни и живо..

6.50 лв.

Високопротеинова храна за новоизлюпени рибки Tropical Mikrovit Hi-Protein 50мл. / 32гр.

Продуктът представлява високопротеинова и изключително фина храна, която е подходяща за новоизлюпени рибки. Формулата ѝ е с високо ниво на добре усвои..

8.20 лв.

Храна за бебета скариди Dennerle Shrimp King Baby 30гр.

Това са микрогранули, които са подходящи за ежедневно хранене. Специално адаптирани са към хранителните нужди и навици на скаридните ларви във всичкит..

21.30 лв.
SERA Micron 50 ml Изчерпан

SERA Micron 50 ml

Това е храна на прах, която е подходяща за много малки рибки, за новоизлюпени и като жива храна. Тя е идеална за здравословния растеж на бебетата, на ..

5.90 лв.
Dajana Pet Micro flora 100ml Изчерпан

Dajana Pet Micro flora 100ml

Продуктът представлява специална фина храна на прах. Хранене : може да се използва няколко пъти дневно и в такова количество, което рибите могат напъл..

5.40 лв.