Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за бебета

Храна за бебета
Показване:
Подреждане по:

Hikari First Bites

Продуктът съдържа висококачествени нутриенти. Той има свежи съставки, специално подбрани рибни меса с богато наличие на протеин и аминокиселини. Hikar..

3.90лв.

Dajana Pet Micro Baby 100ml

Това е специална допълнителна храна за личинки и новородени на всички видове аквариумни риби. Храната е богата на протеини и витамини, които подпомага..

4.90лв.

Основна многосъставна храна за новородени рибки Tropical Mikrovit Basic 50мл. / 32гр.

Това е основна и многосъставна храна за новородени и новоизлюпени рибки, която е изключително фина. Богатата ѝ формула, съставена от растителни и живо..

5.50лв.

Високопротеинова храна за новоизлюпени рибки Tropical Mikrovit Hi-Protein 50мл. / 32гр.

Продуктът представлява високопротеинова и изключително фина храна, която е подходяща за новоизлюпени рибки. Формулата ѝ е с високо ниво на добре усвои..

6.90лв.

Храна за бебета скариди Dennerle Shrimp King Baby 30гр.

Това са микрогранули, които са подходящи за ежедневно хранене. Специално адаптирани са към хранителните нужди и навици на скаридните ларви във всичкит..

19.00лв.
Dajana Pet Micro flora 100ml Изчерпан

Dajana Pet Micro flora 100ml

Продуктът представлява специална фина храна на прах. Хранене : може да се използва няколко пъти дневно и в такова количество, което рибите могат напъл..

5.40лв.
SERA Micron 50 ml Изчерпан

SERA Micron 50 ml

Това е храна на прах, която е подходяща за много малки рибки, за новоизлюпени и като жива храна. Тя е идеална за здравословния растеж на бебетата, на ..

5.90лв.